Smeštaj u gradu

Bihać apartmani, smeštaj, cene 2019

Na samom severozapadu Bosne i Hercegovine, nalazi se grad Bihać. Ovaj šarmantni grad na obalama reke Une može se pohvaliti bogatom istorijom, a danas predstavlja ekonomski i kulturni centar Unsko-Sanske regije, a nalazi se u dolini između Plješevice i Grmeča. Grad koji je najpoznatiji po prirodnim lepotama, ujedno će vas osvojiti i šarmom i neizveštačenom lepotom.

Pročitajte više - BihaćRent-A-Car - BihaćIzleti/Ekskurzije - Bihać

Smeštaji - Bihać

  • Oblast Una-Sana - Bihać
    E-mail : info@kostelski-buk.com
    Telefon : +387 37 302 340
    Hotel Kostelski Buk nalazi se u Kostelima, na oko 8 km od centra Bihaća. Ovaj elegantno uređen hotel smešten je na izuzetnoj lokaciji, odmah pored vodopada na Uni i okružen je netaknutom prirodom. U svom sklopu ima bar i restoran. U restoranu se služe specijaliteti tradicionalne bosanske kuhinje, kao i internacionalna jela. Bar ima veliki broj različitih pića i kafa, a u okviru hotela radi i jedna lepa suvenirnica.

    Hotel Kostelski Buk udaljen je oko 60 km od Nacionalnog parka Una. Inače, rafting ture na reci Uni mogu se uplatiti u hotelu, a čuvena regata na Uni, koja se održava svakog leta, prolazi baš pored hotela. Plitvička jezera, koja se nalaze u Hrvatskoj, udaljena su 57 km. Takođe, glavna autobuska stanica u Bihaću udaljena je 8 km, a u ovom gradu možete posetiti Kapetanovu kulu i brojne lokalne restorane u kojima se služe lokalni specijaliteti i jela s roštilja.