Smeštaj u gradu

Bijeljina apartmani, smeštaj, cene 2019

Lepa Bijeljina smestila se između zelenih reka bogatih vodom, Drine i Save, a na jugu se teren doline penje na obronke planine Majevica. Ukoliko dolazite iz pravce Beograda, Bijeljina je prvi grad na koji ćete naići kada pređete granicu kod Rače na Savi ili Pavlovića Most na Drini. Udaljena tek nešto više od 100 kilometara od Beograda i Novog Sada, Bijeljna se nalazi na pola puta do Banja Luke. Bijeljna je poslovni i saobraćajni centar Semberije, ali i veliki univerzitetski grad sa oko 115.000 stanovinka.

Pročitajte više - BijeljinaRent-A-Car - BijeljinaIzleti/Ekskurzije - Bijeljina

Smeštaji - Bijeljina

 • Semberija - Bijeljina
  E-mail : motelzoka@gmail.com
  Telefon : +387 55 351 277
  Sajt:
  Motel Zoka Dvorovi nalazi se na magistralnom putu Dvorovi-Bijeljina, a nadaleko je poznat i popularan zbog ugodnog ambijenta i prave domaćinske atmosfere koja vlada ovde. Naš motel prava je oaza odmora, relaksacije, ali i dobre zabave, a uz to može se pohvaliti i zaista odličnom lokacijom. Samo nekoliko kilometara vas deli do centra Bijeljine, a pored toga u blizini se nalazi i banja Dvorovi koja je čuvena po svojoj lekovitoj vodi i koju obavezno treba da da posetite ako budete naši dragi gosti.

  Motel Zoka Dvorovi je posebno prilagođen smeštaju radnika koji su na privremenom radu u Bijeljini. U okviru motela postoji i restoran, letnja bašta i kafe bar sa muzikom uživo gde gostuju veoma popularni bendovi i pevači. Restoran je kapaciteta 200 mesta, sa salonskim delom, a ovde možete probati neke od specijaliteta domaće kuhinje, kao što su: pečenje sa ražnja, paletu kuvanih jela, zatim đakonije sa roštilja, kao i još mnogo toga. Uz to, vršimo i dostave jela na teritoriji grada Bijeljine, a kod nas postoji i mogućnost dočeka Nove godine, organizovanja proslava rođendana i drugih svečanosti. Naravno, svi gosti koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđen privatni parking prostor za svog četvorotočkaša.