Smeštaj u gradu

Blagaj apartmani, smeštaj, cene 2019

Blagaj, kao što mu i samo ime nagoveštava je pravo malo blago Hercegovine. Ovaj gradić, 12km udaljen od Mostara lepotom okolne prirode, istorijskim spomenicima i znamenitostima privlači turiste i ljubitelje neobičnih mesta širom Evrope, pa i šire. Istorija ovog mesta počinje još u antičko doba, budući da se zna da je ovde postojalo ilirsko utvrđenje, a kasnije, za vreme starih Rimljana i njihovo, odnosno rimski castrum, koji su kasnije iskorišćeni kao temelj za jedno drugo čuveno zdanje.

Pročitajte više - BlagajRent-A-Car - BlagajIzleti/Ekskurzije - Blagaj


Smeštaji - Blagaj

  • Centralna Hercegovina - Blagaj
    E-mail : info@autocamp-blagaj.com
    Telefon : +387 61 533 771 (Pajo)
    Autokamp Blagaj smešten je uz obalu reke Bune koja je prepoznatljiva po bistroj, čistoj i ledeno hladnoj vodi i idealno je uklopljen u prirodni ambijent. Nalazi se nadomak gradića Blagaj i njegovih brojnih sadržaja, kao što su mini market, pošta, ambulanta, škola sa dečijim igralištima.

    Prelepi, istorijski grad Mostar, samo je 12km udaljen od autokampa, dok do starog grada Počitelja treba putovati 20km, a do nacionalnog parka prirode Hutovo blato 30km. Svetski poznato svetilište kraljice Mira u Međugorju udaljeno je 40km. U blizini kampa takođe postoje mnogobrojne prodavnice, kao i restorani gde posetioci mogu isprobavati razne specijalitete bogate bosansko-hercegovačke kuhinju i vrhunska domaća vina.