Smeštaj u gradu

Boračko jezero apartmani, smeštaj, cene 2019

Svega 20 kilometara od istorijskog grada Konjica, znamenitog po svojoj Kamenoj ćupriji i drvodeljama, nalazi se jedno od najlepših jezera Bosne i Hercegovine – Boračko jezero. Ne bez razloga, Boračko jezero naziva se „gorskim okom“ i pravim planinskim jezerom, iako se nalazi na visini od svega 400 metara nadmorske visine. Razlog ovome je što ovo prirodno jezero zahvata udolinu okruženu nekim od najviših, ali i najlepših planina Hercegovine: Prenjem, Visočicom i Bjelašnicom.

Pročitajte više - Boračko jezeroRent-A-Car - Boračko jezeroIzleti/Ekskurzije - Boračko jezeroSmeštaji - Boračko jezero

  • Centralna Hercegovina - Boračko jezero
    E-mail : dzajick@bih.net.ba
    Telefon : +387 36 724 162
    Na samoj obali Boračkog jezera, na oko 20 kilometara od Konjica nalazi se pravi pravcati raj - sasvim prirodan i u prirodnu okolinu lepo ukolpljen Kamp Borašnica koji se sastoji od 20 bungalova. Nećete imati nikakav problem da nas pronađete, pošto plaža ispred naših bungalova slovi za najbolju i najpopularniju na jezeru, pre svega zbog sportskih sadržaja i terena namenjenih svim gositma.

    Kamp se prostire na oko 30 hektara zemlje, pa bungalovi nisu zbijeni jedni do drugih, i pružiće vam obilje mira, privatnosti i uživanja u hladovini i zelenilu. Na našoj plaži postoji i bar gde možete potražiti i osveženje ili uživati u jutarnjoj kafici. U okviru kompleksa nalazi se i depandans restoran, udaljen oko 100 metara od bungalova, a ovde možete zasnovati svoj boravak kod nas bilo na pansionu, bilo samo na doručku ili polupansionu.