Smeštaj u gradu

Brusnica apartmani, smeštaj, cene 2019

Ovaj rekreativni centar i te kako zaslužuje da se okarakteriše kao turistička destinacija za sebe. Zavučen i izolovan, u krilu visoke planine Vojnice, Brusnica pripada malom gradu Fojnici, iako je od njega udaljena čitavih 15 kilometara. Prava povojnica alternativnog turizma Bosne i Hercegovine, Brusnica se razvila poput nekih malenih austrijskih zimovališta.

Pročitajte više - BrusnicaRent-A-Car - BrusnicaIzleti/Ekskurzije - Brusnica


Smeštaji - Brusnica

  • Središnja Bosna - Brusnica
    E-mail : rc_brusnica@yahoo.com
    Telefon : +387 30 832 153
    Apart Hotel Brusnica nalazi se u samom srcu Bosne i Hrecegovine, oko 12 kilometara od Fojnice. Visoke planine poput Vranice odvajaju ovo pravo sportsko naselje od ostatka sveta i čuvaju okolnu prirodu. Ovaj rekreativni i turistički centar ima dugu tradiciju i jedno je od najrazvijenijih mesta alternativnog turizma u zemlji.

    Među atrakcijama ovog centra su skijaške staze sa dva ski lifta, gde je moguće i noćno skijanje i vožnja borda, a ukoliko niste vični skijaš, ovde je i škola skijanja. Uz sve to, zimi se možete provozati motornim sankama i čak ratrakom. Brusnica leti nije ništa manje atraktivna i zabavna, sa ozbiljnim planinarskim društvom, gde se možete upustiti u hajking i penjanje, planinski biciklizam, paraglajding ili ribarenje u našem izletištu na reci.