Smeštaj u gradu

Čitluk apartmani, smeštaj, cene 2019

Brotnjo je visoravan na jugozapadu Bosne i Hercegovine i prostire se od prelepog grada Mostara, čitavom dužinom plodne Neretve na jugozapadu ka gradovima na severozapadu i jugu. Administrativni centar čitave ove oblasti je grad Čitluk. Brotnjo se u starim dokumentima pominje pre skoro VII vekova. Da nije Brotnja ne bi naravno bilo ni njegovog adminstrativnog centra – Čitluka, ali bi još manje bilo kvalitetnog vina i duvana – poljoprivrednim tvorevinama vrhunskog kvaliteta s kojima su i uz pomoć kojih odrastale generacije lokalnog stanovništva.

Pročitajte više - ČitlukRent-A-Car - ČitlukIzleti/Ekskurzije - ČitlukSmeštaji - Čitluk

 • Centralna Hercegovina - Čitluk
  E-mail : vino@podrumostojic.ba
  Telefon : +387 0 36 642 161
  Motel Monako smešten je u Čitluku, na lepoj lokaciji, na samo 500 metara od centra ovoga mesta. Prodavnice i kafići nalaze se upravo u središtu grada, a neke od posebnih turističkih tačaka i kulturno-istorijskih spomenika poput crkve sv. Jakova i brda ukazanja Gospe iz Međugorja udaljeni su svega 2.5 kilometara od motela. Takođe, na 12km od motela možete posetiti netaknutu prirodu Slapova Kravica i reke Trebižat.

  Motel Monako je idealan izbor za sve putnike namernike koji su zaljubljenici u prirodu i vole da odmor provedu upravo u dodiru sa njom. Ovaj kraj i okruženje su raj za hedoniste i one koji traže mir i tišinu, gde nema puno mesta za svakodnevne brige. Oko motela nalazi se i prekrasan park, dok je zajednička terasa na kojoj se nalaze stolovi i stolice je mesto okupljanja mnogih posetioca, baš kao i vrt u kome se nalazi i roštilj. Ovde možete pripremiti sebi i svojim najdražima omiljene obroke.
 • Centralna Hercegovina - Čitluk
  E-mail : info@hotelnicola.com
  Telefon : +387 36 642 910
  Hotel Nicola smešten je samo 6 km od Međugorja, 12 km od Mostara, na uzvišenju iznad grada Čitluka, i kod nas možete uživati u jedinstvenom panormaskom pogledu sa 300 metara nadmorske visine. Mi smo potpuno posvećeni vašoj udobnosti i komforu bilo da ste krenuli put Marijanskog svetilišta i mesta utehe i mira, bilo da želite da proputujete Hercegovinu i iskusite njene znamenitosti. Na našoj stalno otvorenoj recepciji očekuje vas ljubazno i komunikativno osoblje, sefovi za sve vaše dragocenosti, menjačnica, i raznovrsne druge usluge.

  Hotel Nicola je idealno mesto i za sve vaše poslovne sastanke, radionice, seminare, jer raspolažemo moderno opremljenom konferencijskom salom. U okviru hotela postoji i kafe bar sa velikom letnjom baštom, kao i restoran koji na meniju ima tradicionalne hercegovačke specijalitete spravljene od svežih namirnica, a u ponudi su i tradicionalna jela mediteranske kuhinje. Uz sve ovo, možemo vam preporučiti vrhunska domaća vina i rakije.