Smeštaj u gradu

Doboj apartmani, smeštaj, cene 2019

U dolini, ispod planine Ozren, u zagrljaju reka Bosne i Usore nalazi se veoma raznolik i interesantan grad – Doboj. Kao i čitava regija, i Doboj odlikuje duga i burna istorija, a njegova kultura i negovana tradicija nastaju u susretu i asimilaciji zapadnih i istočnih uticaja, koje ga čine multikulturalnom sredinom velikih raznovrsnosti. Ovde ćete na malom prostoru naći spomenike kulture obeležene jugoslovenskom idejom, ali i crkve, džamije i sinagogu.

Pročitajte više - DobojRent-A-Car - DobojIzleti/Ekskurzije - Doboj

Smeštaji - Doboj

  • Dobojska regija - Doboj
    E-mail : amer_pier@live.com
    Telefon : +387 53 206 140
    Na samoj obali reke Spreče, na svega 3km od centra Doboja u pravcu Tuzle, nalazi se Motel Amer Pier. U prijatnom, prirodnom ambijentu velikog imanja, ovo je pravo mesto za sve koji su se uželeli odmora - bilo da ste na proputovanju pa vam je potreban predah od puta, bilo da vam je potrebno na duže vreme da se odmorite od gradske vreve, buke, gužve i stresa.

    Motel Amer Pier smešten je u zelenoj okolini našeg imanja okruženog rekom, sa lepo uređenim vrtom u kome se nalazi više natkrivenih bašteniskih garnitura za izolovana društva, uređenih u etno stilu. Motel raspolaže sa više smeštajnih jedinica različitog tipa, i restoranom koji ima i veliku baštu, gdese možete hraniti na bazi doručka ili pansiona.