Smeštaj u gradu

Jahorina apartmani, smeštaj, cene 2019

Kada bi bilo neophodno birati koja od planina u Republici Srpskoj je najlepša od svih, najposećenija, najbogatijih sadržaja i najgostoljubivija, to bi svakako predstavljalo mučenje za žiri. Pa ipak, sigurno je da bi Jahorina, centralna planina sarajevskog kraja, koja se završava u samom gradu, ušla u uži izbor.

Pročitajte više - JahorinaRent-A-Car - JahorinaIzleti/Ekskurzije - Jahorina

Smeštaji - Jahorina

 • Romanija - Jahorina
  E-mail : pzlaya@bih.net.ba
  Telefon : +387 33 219 964
  Vikendica Sema se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Jahorini, na nadmorskoj visini od 1640 metara, 100 metara od bivšeg Hotela "Jahorina" na putu za Dom "Partizan", između dvosednih žičara i ski staza "Ogorjelica I" i "Ogorjelica II", iznad polaznih stanica. Iz vikendice se pruža predivan pogled na hotele Košuta i Bistrica. Najbliža prodavnica prehrambenih proizvoda nije daleko od same vikendice, udaljena je svega oko 200 metara.

  Vikendica Sema okružena je fantastičnim planinskim ambijentom, visokim četinarima sa kojih se širi opojan miris smole, dok će svež vazduh i cvrkut planinskih ptica svim našim gostima odmoriti dušu od lošeg uticaja svakodnevnih stresova i doprineti njihovom povratku prirodi. Tokom letnjeg perioda, ispred vikendice u ovoj predivnoj atmosferi našim gostima obezbedićemo stolove i klupe.
 • Romanija - Jahorina
  E-mail : info@apartmanjahorina.com
  Telefon : +387 57 270 250
  Na olimpijskoj lepotici Jahorini i nadmorskoj visini od 1650 metara, smešteni su Apartmani Jović, savršeno mesto bilo za aktivan ili opuštajući odmor u fantastičnom prirodnom ambijentu. Apartmani se nalaze na izuzetnoj lokaciji - ispred kuće možete stati na skije i spustiti se do žičare, a u povratku se skijama spustiti do samog smeštaja. Sarajevo je od Jahorine udaljeno 28km.

  Apartmani Jović izgrađeni su u planinskom maniru, okruženi visokim četinarima, zimi debelim belim snegom, a leti mekanom zelenom travom. Posetioci će, uz uživanje u prirodnom ambijentu udisati zdrav planinski vazduh i slušati neumorno cvrkutanje ptica.
 • Romanija - Jahorina
  E-mail : mail@jahorinaprestige.com
  Telefon : +387 65 625 885
  Apartmani Prestige nalaze se na Poljicama, najatraktivnijoj lokaciji na Jahorini. Ova prelepa planina nadomak Sarajeva savršeno je mesto za odmor, kako tokom letnjeg perioda, tako i zimi, kada ljubitelji snega, sankanja i skijanja ovde mogu naći fenomenalne uslove. d naših apartmana do ski staze Poljice, šestoseda, lifta za odrasle i baby lifta ima svega 10 metara, dok su prodavnice i taksi štand udaljeni 30 metara, pa će vam tako svi neophodni sadržaji na odmoru biti praktično na dohvat ruke.

  Apartmani Prestige stoje na raspolaganju gostima tokom čitave godine, a ispred kompleksa, u velikom dvorištu tokom letnjih meseci nalazi se igralište za decu sa gumenim dvorcem, klackalicama i toboganima, dok je u zimskim mesecima tu već pomenuti beby lift i staza za sanknje. Uz sve ovo, u prizemlju objekta smešten je i restoran Vatra, gde obavezno probajte neke od mnogobrojnih domaćih i internacionalnih specijaliteta, a takođe ovde možete uplatiti i obroke, odnosno polupansion (doručak i večeru). Naravno, svi gosti koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju obezbeđen parking prostor ispred apartmana.
 • Romanija - Jahorina
  E-mail : vila_gora@yahoo.com
  Telefon : +387 57 270 231
  Vila Gora nalazi se na obroncima planine Jahorina, na samoj ski stazi Poljice, između hotela Šator i planinskog doma Partizan. U našoj neposrednoj blizini nalazi se prodavnica, kao i ugostiteljski objekti, a vrata naše vile otvorena su za vas kada je snežni pokrivač najveći, u periodu od decembra do marta.

  U prizmelju vile Gora smešten je odličan restoran domaće i internacionalne kuhinje kapaciteta 20 mesta. U ovom šarmantnom, prirodnom enterijeru nalazi se i predivan, veliki kamin koji još više doprinosi ušuškanosti prostorije. Boravak kod nas može biti baziran na doručku ili pansionskoj ishrani, a tu je i TV, pa nećete morati da propustite neku važnu utakmicu. Mi smo kompletno posvećeni vašem zimskom odmoru, pa u okviru naše vile radi i škola skijanja, a od nedavno iznajmljujemo i ski opremu. Svim gostima koji do nas dođu sopstvenim prevozom, na raspolaganju je besplatan parking udaljen 50 metara od kuće, a vašu opremu i prtljag dopremićemo do vaših soba motornim sankama.
 • Romanija - Jahorina
  E-mail : mirkovic.dejan@yahoo.com
  Telefon : +381 64 111 8553 (SRB broj)
  Planinska kuća Mirković nalazi se u vikend naselju Šator, na prelepoj Jahorini, i u neposrednoj blizini kafića “Peggy”. Kuća je smeštena odmah uz put, ali je zaklonjena visokim četinarima, koji je u potpunosti štite od buke, pa je boravak ovde uživanje u pravoj planinskoj idili. Takođe, u našoj okolini nalaze se restorani, picerije, prodavnice, kao i ski-rental, a do ski centra Poljice, gde ćete naći šestosed, dvosed i ''tanjir'' ima oko 1 km.

  Planinsku kuću Mirković tokom letnjeg perioda krasi prelepo zeleno dvorište sa visokim jelama i drugim četinarima. Ovaj lepo uređen prostor, sa klupama i stolovima, idealan je za ćaskanje i uživanje na suncu i dobrom društvu. Na drugoj strani, zimi ovo postaje pre svega poligon za mnogobrojne maštovite dečije igrarije na snegu. Inače, do parkinga naše kuće vodi odličan asfaltirani put, pa svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom neće imati nikakvih problema, mada je zimska neophodna oprema na Jahorini, čim padne prvi veći sneg.