Smeštaj u gradu

Jezero Modrac apartmani, smeštaj, cene 2019

Jedno od najvećih akumulacionih jezera u bivšoj Jugoslaviji, Modrac je nastao 1964. godine, izgradnjom brane na reci Spreči. Ovamo možete stići bukvalno iz svih pravaca, magistralnim putevima iz Sarajeva ili Doboja i Gračanice, preko graničnog prelaza Oršaje iz Hrvatske ili preko Loznice iz Srbije. Udaljeno je oko 10 kilometara od Tuzle, i pravi je takmac Panonskim jezerima u centru ovog „slanog“ grada.

Pročitajte više - Jezero ModracRent-A-Car - Jezero ModracIzleti/Ekskurzije - Jezero Modrac


Smeštaji - Jezero Modrac

  • Oblast Tuzla - Jezero Modrac
    E-mail : info@hotelsenadodbosne.com
    Telefon : +387 35 561 222
    U prelepom, prirodnom ambijentu jezera Modrac nalazi se luksuzno opremljeni Hotel Senad od Bosne. Smešten na samoj obali ovog popularnog “bosanskog mora”, okružen bogatim zelenilom, hotel će vam pružiti priliku za potpuni odmor i relaksaciju. Udaljeni smo svega 10 minuta vožnje od Tuzle, a u našem neposrednom okruženju je jedna od najlepših plaža na ovom jezeru, kao i bogata turistička ponuda - od restorana, kafića i kafana, prodavnica i suvenirnica, do sportskih terena, pešačkih i biciklističkih staza.

    U okviru Hotela Senad od Bosne nalazi se pravi gastro kutak, gde u lepom ambijentu možemo ugostiti 250 vaših gostiju, zvanica, kolega ili partnera, ukoliko poželite da svoje privatne i poslovne uspehe proslavite u divnom okruženju jezera. Tokom letnjeg perioda za sve goste otvorena je i velika, lepa bašta gde se možete opustiti uz kafu, piće ili grickalice, a ovde je našim najmlađim gostima namenjeno i lepo uređeno igralište sa toboganima, ljuljaškama i klackalicama.