Smeštaj u gradu

Konjic apartmani, smeštaj, cene 2019

Dinamičan horizont, netaknuta, divlja priroda, zelena i kao suza bistra Neretva sa starom kamenom ćuprijom – to je Konjic uhvaćen u jednom prizoru i jednoj slici. Jedan od najstarijih gradova u Hercegovini, brzo je postao jedno od mesta koja se nalaze na mnogim spiskovima nezaobilaznih čudesa Bosne i Hercegovine, posebno kod aktivne, mlađe populacije u potrazi za adrenalniskim aktivnostima, uzbudljivim i surovim krajolicima, visokim liticama, brzacima i prirodom u koju ljudska noga nije kročila.

Pročitajte više - KonjicRent-A-Car - KonjicIzleti/Ekskurzije - KonjicSmeštaji - Konjic

  • Centralna Hercegovina - Konjic
    E-mail : dzajick@bih.net.ba
    Telefon : +387 61 577 000
    U Džajićima, 6 kilometara od istorijiskog grada Konjica, iznad samih zapenušanih brzaka Neretve nalaze se naše Sobe Džajića Buk. Na pola puta između Sarajeva i Mostara, Konjic je od ovih gradova udaljen oko 50-60 kilometara.

    Odmah ispred našeg kompleksa je privatna plaža namenjena našim gostima, sa suncobranima, ležaljkama, plažnim barom i opremom za roštilj - kako biste se sasvim opustili i u potpunosti uživali u svim blagodetima reke. Takođe, naš ambijentalni restoran uređen je u starinskom, tradicionalnom stilu, gde se možete počastiti lokalnim specijalitetima i odlčnim izborom autohtonih vina.