Smeštaj u gradu

Kostajnica apartmani, smeštaj, cene 2019

Kostajnica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Kostajnici? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Kostajnici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - KostajnicaRent-A-Car - KostajnicaIzleti/Ekskurzije - Kostajnica


Smeštaji - Kostajnica

  • Prijedorska regija - Kostajnica
    E-mail : piralokostajnica@gmail.com
    Telefon : +387 65 016 652 (Viber)
    Kompleks Holiday Homes Piralo nalazi se u mestu Kostanjici, na samoj obali reke Une, na granici između Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ovde vas čeka savršen spoj netaknute prirode, zdrave hrane i moderno opremljenih bungalova koji su završeni 2017. godine, i koji će vam pružiti nezaboravan odmor od brze i užurbane svakodnevnice. Bavimo se vlastiti uzgojem voća čičoke i aronije, a sve po ekološkim standardima.

    Holiday Homes Piralo je turistički kompleks koji se rasprostire na 5 hektara i ima veliko zeleno, lepo uređeno dvorište sa drvenim klupama i stolovima, kao i dečije igralište gde se oni najmlađi do mile volje i potpuno bezbedno mogu igrati. Ovde vas čeka i pribor za roštilj, ako ste raspoloženi da sami spremata vaša omiljena jela pod otvorenim nebom. Takođe, gosti mogu da uživaju u ribolovu i vožnji kanua na Uni, ili da se opuste na terasi za sunčanje, čitaju omiljenu knjigu, ili se druže sa dragim ljudima ili drugim gostima smeštaja.