Smeštaj u gradu

Laktaši apartmani, smeštaj, cene 2019

Na severozapadu Bosne i Hercegovine, odnosno severu Republike Srpske, na oko 40-ak kilometara od granice sa Hrvatskom, nalaze se sve poznatije mesto Laktaši. Neposredna blizina Banja Luke, jedinstvena prirodna okolina potkozarja, zanimljivo kulturno nasleđe i banjski turizam čine Laktaše sve atraktivnijom turističkom desitnacijom. Ovaj gradić sa oko 5.000 stanovnika kulturno je i privredno sedište istoimene opštine, a društvo mu čine još i Trn, Aleksandrovac, Kriškovci i Slatina.

Pročitajte više - LaktašiRent-A-Car - LaktašiIzleti/Ekskurzije - LaktašiSmeštaji - Laktaši

  • Banjalučka regija - Laktaši
    E-mail : anticspizzeria@gmail.com
    Telefon : +387 515 30 333
    Izuzetno povoljan tranzitni položaj, blizina Banja Luke i granice sa Hrvatskom čine šarmantni Motel Pizzeria Antic’s iz Laktaša, vrlo popularnim i privlačnim mestom za posjetioce. Od Banja Luke je udaljena 18 kilometara, a od graničnog prelaza sa Hrvatskom i Gradiške 30 kilometara. Autentičan ambijent i arhitektura, detalji i neobična ponuda učinili su Antic’s prepoznatljivim brendom.

    Jedinstveni ambijent nudi svim gostima mogućnost ugodnog boravka, a osoblje Antic’s-a će se pobrinuti za brzu i profesionalnu poslugu. Objekat radi non-stop, od 00-24 sata tako da nas možete posjetiti u bilo koje doba dana i noći.