Smeštaj u gradu

Međugorje apartmani, smeštaj, cene 2019

Međugorje – mesto kojeg godišnje posećuje veliki broj gostiju. Prema nekim podacima Međugorje je do sada obišlo više od 20 miliona katoličkih hodočasnika iz čitavog sveta. Međugorje je najpoznatije po takozvanom ukazanju i porukama Device Marije, koja se prikazala deci. Svakako bi trebalo posetiti i glavni hram u Međugorju, a to je crkva Svetog Jakova koja je izuzetne lepote.

Pročitajte više - MeđugorjeRent-A-Car - MeđugorjeIzleti/Ekskurzije - MeđugorjeSmeštaji - Međugorje

  • Centralna Hercegovina - Međugorje
    E-mail : hotel@damar.ba
    Telefon : +387 63 320 025
    Domus Damar hotel nalazi se neposredno uz dvorište crkve Svetog Jakova, Međugorju, te sa naših terasa možete uživati u pogledu na ckrveni kompleks klasične lepote. U miru zelenila i prirodi možete pronaći i mesto meditacije i molitve koje krasi spoljni oltar ove crkve. Iz hotela izlazi se na šetalište koje će vas odvesti do kipa Uskrsnuća Gospodova, ali i centra mesta gde su prodavnce, autobuska stanica, apoteka i pošta.

    U srcu Domus Damara nalazi se restoran sa kafe barom zatvorenog tipa, a za organizaciju predavanja, seminara i poslovnih susreta na raspolaganju vam je i konferencijska sala. Ukoliko želite da uživate u raznovrsnim televizijskim programima, filmovima ili sportskim prenosima u društvu, tu je TV sala.