Smeštaj u gradu

Mostar apartmani, smeštaj, cene 2019

“Kada čovek prenoći u Mostaru, nije zvuk ono što ga probudi ujutro, nego svetlost.” - napisao je Ivo Andrić kome je, poput mnogim svetski priznatim piscima Mostar bio grad koji je budio inspiraciju i kome se trebalo diviti. Razlog zašto je upravo Mostar bio muza mnogim piscima možda leži u njegovoj jedinstvenosti, lepoti čiste Neretve koja protiče kroz njega ili u njegovom političkom i kulturnom značaju.

Pročitajte više - MostarRent-A-Car - MostarIzleti/Ekskurzije - MostarSmeštaji - Mostar

 • Centralna Hercegovina - Mostar
  E-mail : maida_begic@yahoo.com
  Telefon : +387 36 55 03 72
  Sobe Denino odlikuju se lako prepoznatljivim šarmom, a nalaze se u Mostaru, gradu koji je lako zapamtiti po Starom Mostu, čuvenim skokovima sa istog, i po razglednicama na kojima je naslikano šetalište ispod Starog Mosta.

  Sobe Denino udaljene su svega 50 metara od autobuske i železničke stanice, a svi kafići nalaze se u uskom krugu od oko 100-ak metara. Od soba do Starog Mosta trebaće vam svega par minuta, a lagana šetnja možda najlepšim delom grada će vas u potpunosti opustiti i oplemeniti. U zgradi gde su smeštene sobe nalazi se i prodavnica.
 • Centralna Hercegovina - Mostar
  E-mail : info@vilaeden.com
  Telefon : +387 36 555 390
  Vila Eden nalazi se samo 450 metara od poznatog Starog mosta i Stare čaršije u Mostaru, smešten na obilaznici, propet na brežuljku iznad grada, sa divnim pogledom na panoramu prelepog Mostara. Inače, naselje Brankovac je jedno je od najstarijih u Mostaru, a izgrađeno je u osmanskom stilu i poznato po kućama i avlijama najstarijih mostarskih porodica, a između ostalog ovde možete posetiti i muzej Džemala Bijedića, Sahat kulu, te Sabornu Crkvu.

  U okviru vile Eden nalazi se i vrhunski restoran u kome možete uživati u tradicionalnoj autohtonoj kuhinji u modernoj interpretaciji ili internacionalnim mediteranskim jelima. Gastronomiju našeg restorana oslikavaju vrhunski majstori kulinarstva koji za vas pripremaju najraznovrsnije gurmanske užitke koji će vas oduševiti. Restoran nudi veliki izbor toplih i hladnih napitaka, alkoholnih pića, kao i odličan izbor kvalitetnih vina iz različitih regiona.
 • Centralna Hercegovina - Mostar
  E-mail : info@motelmalta.ba
  Telefon : +387 36 577 895 (uparava)
  Motel Malta nalazi se na 3 km od centra Mostara, na južnom ulazu u grad, tačnije na magistralnom putu M17 i predstavlja idealno početno mesto za obilazak poznatih kulturnih i istorijskih mesta čitave Hercegovine. Motel se nalazi samo 1,5 kilometar od mostarskog aerodroma, 4 kilometra od glavne autobuske i železničke stanice, a čuveni Blagaj je na 15-ak minuta vožnje. Takođe, u našoj blizini je i jedan veliki tržni centar, kao i benzinska pumpa.

  U prizemlju motela Malta postoji restoran domaće i internacionalne kuhinje sa velikim izborom raznovrsnih ukusnih jela i specijaliteta, u prelepom ambijentu i prijateljskoj atmosferi. Tu je i velika letnja terasa sa baštom, a gosti ovde mogu pratiti vesti ili utakmice na velikim televizorima, poslužiti se uslužnim tabletima ili čitati dnevnu štampu.
 • Centralna Hercegovina - Mostar
  E-mail : krivacuprijamostar@gmail.com
  Telefon : +387 36 360 360
  Hotel restoran Kriva Ćuprija nalazi se u UNESCO zoni Starog grada Mostara, i svojim autentičnim izgledom i besprekornom uslugom donosi vam mogućnost da se, bez odricanja svih modernih pogodnosti zaustavite u XVII veku. Ovo je prvi autohtoni i autentični hotel u Bosni i Hercegovini, u fantastičnom ambijentu i negovanom prirodnom okruženju.

  Ovo je višestruko nagrađivan hotel, a među prestižnim priznanjima posebno se izdvaja nagrada za najbolji hotel ''World Travel Awards'', koja je hotelu izdala i sertifikat “Garantovane izvrsnosti putovanja”. Smešten u samom srcu Starog grada, Hotel restoran Kriva Ćuprija I lociran je i na svega 100 metara od Starog mosta, pa već šetnjom oko hotela možete proći kroz tri velika istorijska i kulturna razdoblja grada.