Smeštaj u gradu

Mrkonjić grad apartmani, smeštaj, cene 2019

Mrkonjić grad smešten je podno planine Lisine, koja svojim vrhovima ne prelazi 1500 metara nadmorske visine, u središtu zatalasane visoravni okružene obroncima Grabeža, Ovčare i Dimitora, kroz koju protiču reke Sana i Pliva. Grad se nalazi na važnoj raskrsnici puteva, i o njegovoj dugoj istoriji svedoče arheološka nalazišta, spomenici i srednjovekovne tvrđave u njegovoj okolini, kao i nekoliko nekropola i brojni stećici. Mrkonjić grad se nalazi 50-ak km južno od Banja Luke, i odavde se možete upustiti i u obilaske drugih gradova u blizini.

Pročitajte više - Mrkonjić gradRent-A-Car - Mrkonjić gradIzleti/Ekskurzije - Mrkonjić grad

Smeštaji - Mrkonjić grad

  • Oblast Mrkonjić grad - Mrkonjić grad
    E-mail : info@hotelbalkana.com
    Telefon : +387 50 212 505
    Turistički centar, jezero i naš istoimeni hotel Balkana nalaze se 5 km od Mrkonjić grada, u divnom prirodnom okruženju koje ubrzano postaje jedno od najpopularnijih izletišta i omiljenih tursitičkih destinacija u čitavoj Bosni i Hercegovini. Obala jezera obiluje kafićima i restoranima, gde možete popiti omiljeno piće i pojesti neki od domaćih, ali i internacionalnih specijaliteta.

    U našem hotelu koji svoje ime deli sa jezerom, umetnost življenja i estetski doživljaj spojeni su sa kvalitetnim i funkcionalnim boravkom, a ovde će vas dočekati ljubazno i gostoprimljivo osoblje kojem je briga o svakom pojedinačnom gostu prioritet. Samom lokacijom hotela na obali jezera i sadržajima kojima smo obogatili našu ponudu, pokušavamo da ostvarimo svoju viziju: a to je da vaš odmor učinimo što ugodniji, a boravak u prirodi što kvalitetnijim i sadržajnijim.