Smeštaj u gradu

Neum apartmani, smeštaj, cene 2019

Bosna je zemlja blagoslovena mnogim prirodnim lepotama, visokim planinama, bogatim prelepim oblicima, sa bujnim biljnim i životinjskim svetom, jezerima, potocima i rekama, no njeni darovi ovde se ne završavaju. Iako mnoge zemlje mogu da se pohvale dugačkim obalama, sinjim morima i okeanima koje ih okružuju, mnoge na drugoj strani, nemaju izlaz niti na more niti na okean. Bosna je međutim ipak bolje sreće, pa, iako na prelepom Jadranu leži samo jedan grad, Neum, njegova jedinstvenost, šarm i zeleno prirodno okruženje razlog su više za zahvalnost i zadovoljstvo.

Pročitajte više - NeumRent-A-Car - NeumIzleti/Ekskurzije - Neum


Smeštaji - Neum

 • Centralna Hercegovina - Neum
  E-mail : hotelsaraj@hotelsaraj.com
  Telefon : +387 33 233 500
  Na samom ulazu u Neum, izdvojena od gužve i smeštena direktno uz plažu nalazi se Villa Surdup. Neum, jedini primorski grad u BIH, nalazi se na pola puta između Splita i Dubrovnika, tako da gosti, koji borave u našem smeštaju mogu obići i ove fascinantne turističke destinacije.

  Gostima Ville Surdup na raspolaganju je i restoranska sala, gde mogu uživati u brojnim specijalitetima, dok postoji mogućnost i pansionske ishrane. U bašti, pored velikog broja kafi gosti mogu uživati i u spektakularnom pogledu na morsku pučinu, dok u okviru hotela mogu koristiti jednu od ležaljki i uživati u intimi privatne hotelske plaže.
 • Centralna Hercegovina - Neum
  E-mail : jlezenic@gmail.com
  Telefon : +387 36 880 979
  Na samoj obali mora u malom primorskom gradiću Neum, nalaze se udobno smešteni Apartmani Leženić. Odavde možete uživati u predivnom pogledu na Klek i Pelješac, a samo nekoliko koraka od nas je i posebno uređena, privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima. Udaljeni smo svega 40 metara od hotela Zenit, a dugo šetalište pored mora provešće vas pored svih kafića, restorana i diskoteka.

  Neum je udaljen 66 km od Dubrovnika, 75 km od Mostara, 80 kilometara od Makarske i 140 kilometara od Splita. Sve gosti Apartmana Leženić koji dolaze sopstvenim prevozom imaće na raspolaganju obezbeđen je i besplatan parking prostor za svog četvorotočkaša.