Smeštaj u gradu

Planina Vlašić apartmani, smeštaj, cene 2019

Vlašić je planina koja se ponosno uzdiže u području Travnik, iznad doline predivne reke Lašve, koja ujedno čini i njegovu južnu granicu. Planina je, dakle, smeštena u centralnoj Bosni a njena istočna granica je pritoka Lašve – potok Bila. Okružena ovim prelepim rekama, vlašička visoravan se ponosno prostire na visinama od 1.000 do 1.500 metara nadmorske visine, a najviši vrhovi planine Vlašić strmoglavo se uzdižu do čak 1.900 metara.

Pročitajte više - Planina VlašićRent-A-Car - Planina VlašićIzleti/Ekskurzije - Planina Vlašić


Smeštaji - Planina Vlašić

  • Središnja Bosna - Planina Vlašić
    E-mail : porodica.dautovic@gmail.com
    Telefon : +387 30 513 171
    Apartmani Vlašić smešteni su u sklopu ski centra Babanovac, na prelepoj planini Vlašić, gde vas čeka ništa manje od čistog vazduha i netaknute prirode. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se ski lift za decu "Baby lift Vlašić", a od ski liftova "Vlašić-Babanovac I i II" naš kompleks je udaljen nepunih 300 metara, putem kroz naselje.

    Ski centar Babanovac pozicioniran je na središnjem platou Vlašića. Ovde se nalazi veliki broj hotela, apartmana i vikendica. Raznovrsni prateći sadržaj privlači veliki broj turista svake godine, a ski centar Babanovac izrasta u jedan od tri najznačajnija u Bosni i Hercegovini.