Smeštaj u gradu

Sarajevo apartmani, smeštaj, cene 2019

Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.

Pročitajte više - SarajevoRent-A-Car - SarajevoIzleti/Ekskurzije - Sarajevo

Smeštaji - Sarajevo

 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@merona.ba
  Telefon : +387 33 766 710
  Hotel & Spa resort Merona nalazi se na glavnoj saobraćajnici, na svega 5 minuta udaljenosti od aerodroma i na 10 minuta od strogog centra grada Sarajeva. Tu na trećem spratu jedne od poslovnih zgrada, na zapadnom ulazu u glavni grad Bosne i Hercegovine, postoji čitav jedan svet u kome kao da je, slobodno možemo reći, vreme stalo.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info.hostelinnluxury@gmail.com
  Telefon : +385 33 841 748
  Hostel Inn Luxury je, kao što mu samo ime kaže luksuzan hostel, pre svega prilagođen mladima i onima koji se tako osećaju. Smešten je u srcu gradskog jezgra Sarajeva, a sa prozora se vidi Katedrala Srca Isusova. Hostel je udaljen 300 metara od Latinske ćuprije, 400 metara od Baščaršije, takođe na samo 200m je čuvena gradska pijaca Markale, a na 250 Gazi Husrev-begova džamija.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@guesthouseciro.com.ba
  Telefon : +387 33 440 068
  Guest House Ćiro se nalazi u srcu starog grada Sarajeva, na 200 metara udaljenosti od Baščaršije, kao i mnogih kulturno istorijskih znamenitosti, restorana, te brojnih šoping centara i prodavnica. Na istoj udaljenosti nalazi se i tramvajska, kao i taksi stanica, pa će velika većina drugih znamenitosti, parkova i kvartova ovog fascinantnog i raskošnog grada, našim gostima biti na dohvat ruke.

  Glavna autobuska i železnička stanica u Sarajevu od kompleksa su udaljene 3km, dok se međunarodni aerodrom nalazi na samo 12km. Dvorište ovog smeštaja lepo je uređeno i prigodno za odmor od dugačkih šetnji. U njemu gosti mogu odahnuti sedeći na stolicama, za dva stola koja su im na raspolaganju.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : heccodeluxe@gmail.com
  Telefon : +387 33 558 995
  Novoizgrađeni hotel Hecco Deluxe, nalazi se u strogom centru Sarajeva, na poslednja četiri sprata jedinog nebodera koji je smešten u samom srcu pešačke zone, pored Večne vatre. Sama zgrada ima posebno kulturno istorijsko nasleđe i pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

  Na 10. spratu ovog fascinantnog zdanja, u okviru hotela Hecco Deluxe gosti se mogu poslužiti nekim od očaravajućih specijaliteta hotelskog restorana, koji se diči spektakularnim pogledom na živahnu i šarenu panoramu grada. Naravno, u ovom izuzetnom pogledu, najbolje će se uživati sa restoranske terase.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@europamotel.com
  Telefon : +387 33 452 460
  Motel Europa je smešten u centralnom delu Sarajeva, tačnije naselju Nedžarići i predstavlja orginalno arhitektonsko zdanje, gde ćete ukoliko odsednete osetiti pravi užitak. Motel je udaljen svega 1.5 km od sarajevskog aerodroma i 200m od glavne gradske saobraćajne i tramvajske stanice. Do centra grada ima oko 4 km, a do železničke i autobuske stanice oko 3km.

  Motel je okružen velikim brojem istorijskih i kulturnih znamenitosti kao što su Tunel spasa, muzeji,verski objekti, bazeni, a tu su i planine na kojima su se 1984. godine održavale Zimske olimpijske igre, zatim Vrelo Bosne, i još mnogo toga. Ljubazno osoblje motela spremno će vas dočekati tokom 24h i rado pružiti bilo koju relevantnu informaciju, kao i odgovoriti na svako pitanje.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@hostellike.ba
  Telefon : +387 61 605 406
  Hostel Like je smešten u centru Sarajeva, na svega 500 metara od Baščaršije i Gradske Vijećnice. U neposrednoj blizini, na oko 3 minuta hoda, nalazi se i poznato sarajevsko šetalište Bentbaša, kraj reke, gde gosti mogu sebi priuštiti ugodnu šetnju ili džoging u prirodnom okruženju. Žuta Tabija ili tzv. ''Top'' je na svega 5 minuta hoda, a odavde se pruža prelep pogled na grad, a tokom toplijih dana, otvara se i letnja bašta.

  U okviru hostela Like gostima je na raspolaganju restoran, gde se, uz divan pogled na živahni grad gosti mogu poslužiti kontinentalnim doručkom. Pored toga, tu je i izuzetno lepa terasa, sa takođe fascinantnim pogledom na urbanu okolinu glavnog grada Bosne i Hercegovine. U njenom, veoma prijatnom i mirnom ambijentu naši gosti mogu uživati u pravljenju nekih od svojih omiljenih specijaliteta na zajedničkom roštilju, družeći se ili organizujući neko svoje slavlje, što je takođe moguće.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@hotel-sunce.ba
  Telefon : +387 33 457 600
  Hotel Sunce smešten je prigradskom naselju Sarajeva Vogošći, oko 8km od strogog centra grada. Na 100 metara od hotela imaćete dobar izbor restorana gde možete pojesti neka od ukusnih domaćih i internacionalnih jela, a takođe u okviru samog hotela postoji i naš restoran sa dugom tradicijom i veoma pristupačnim cenama. Tu su još u okolini i mnoge druge radnje, kafići, pumpe, i sve drugo što vam može zatrebati.

  U okviru hotela nalaze se još i konferencijske sale različitih kapaciteta, kao i sale za sastanske i prateća oprema koja je gostima na raspolaganju potpuno besplatno. Saloni u okviru hotela dostupni su za svečane ručkove, prijeme, poslovne sastanke, svadbe, koktele i ostala slavlja koja želite da provedete sa vama dragim osobama.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : hostelmaksarajevo@gmail.com
  Telefon : +387 61 214 024
  Nedavno otvoren, hostel Mak nalazi se u starom delu grada Sarajeva, u Staklenom gradu, uz trg Alije Izetbegovića, udaljen svega pet minuta šetnje od čuvene Baščaršije. Pored toga i mnogo drugih veoma interesantnih istorijskih i kulturnih znamenitosti biće vam praktično na dohvat ruke. Tu su Gazi Husrev-begova džamija, Latinska ćuprija (Principov most), Careva džamija, a imaćete u okolini i dobar izbor raznovrsnih prodavnica, restorana i kafića.

  Hostel Mak ne poseduje svoj parking, ali se u blizini nalazi parking koji gosti mogu koristiti uz plaćanje. Uslugu prevoza od aerodroma, autobuske i železničke stanice moguće je lako i brzo obezbediti, uz malu naknadu. Takođe, autobuska i železnička stanica u Sarajevu su na 3 km od hostela, dok je međunarodni aerodrom Sarajevo na udaljenosti od 8 km. Iako uz noćenje u hostelu nije obezbeđen obrok, ali je moguće organizovati povoljno doručak u obližnjem restoranu.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : pansion_starigrad@hotmail.com
  Telefon : +387 33 23 98 98
  Pansion Stari Grad je mali, ali veoma privlačan sarajevski hotel prepoznatljiv po svom luksuzu. Nalazi se u samom centru prestonice Bosne i Hercegovine, smešten je u neposrednoj blizini gotovo svih sarajevskih znamenitosti koje predstavljaju nezaobilaznu stanicu svih turista: Muzej grada Sarajeva, Gazi Husarev-begova džamija, stara Pravoslavna crkva, Katedrala Srca Isusova, Aškenaška sinagoga, kao i mnogih drugih poznatih kulturnih obeležja.

  Nadaleko prepoznatljiv po svom osmanskom i bosanskom stilu arhitekture, Pansion Stari Grad sa tradicijom od već osam godina, nudi pravo malo putovanje kroz vreme budući da ćete se osetiti kao da ste pronašli ili čak napravili vremeplov. Ovde naravno, neće izostati ni topla dobrodošlica, jer naše osoblje govori više jezika, tako da sporazumevanje neće predstavljati ni najmanji problem.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : dekoratermuminovic@gmail.com
  Telefon : +387 61 138 584
  Tamo gde se sudaraju istok i zapad, tačnije kod Jevrejskog muzeja i Starog hrama, u istorijskom delu stare sarajevske čarsije, Baščaršije, nalazi se dva neobična, na istočnjački, a opet moderan način uređena doma. Apartmani Aladin i Arabela jedan su do drugog, a svaki ima poseban ulaz. Bošnjački institut i sarajevska katedrala udaljeni su svega 50 metara.

  Najbliža prodavnica od apartmana udaljena je svega 20m, pekara 30m, a tramvajska stanica, pijaca Markale i apoteka svega 50 metara. Obližnji kafići i restorani su takođe nadomak apartmana Aladin i Arabela, dok su veliki tržni centri i mnoge druge znamenitosti smeštene u krugu od 5 minuta laganog hoda.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@hotel-espana.net
  Telefon : +387 57 961 200
  Hotel Espana je novootvoreni hotel u centru Istočnog Sarajeva, na udaljenosti 7km od centra prestonice BiH. Najbliži restoran od hotela je udaljen svega 150m, banka 200m, a apoteka 30-ak metara. Do aerordoma se treba voziti svega 5km, dok je olimpijska princeza, planina Jahorina udaljena 25km.

  Doručak, na bazi švedskog stola, gostima će, u sklopu cene noćenja biti poslužen u hotelskoj sali. Ponuda je široka i birana u skladu sa principima zdrave ishrane, koje diktira savremni način života. Na meniju će se svakodnevno naći sveža peciva, francuski kroasani, razni namazi, vrhunske mesne pikanterije i najbolji sirevi sa naših podneblja. Ponuda podrazumeva bogat izbor voća i sokova od sveže ceđenog voća.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@hotel-ada.com
  Telefon : +387 33 470 229
  Položaj Hotela Ada je zaista je specifičan. Savršen je za one koji žele da izbegnu gradsku gužvu Sarajeva, a ujedno da budu blizu strogog centra grada i podjednako blizu sarajevskog aerodroma. U blizini hotela nalaze se tržni centri, prodavnice, te parkovi koji krase centralni deo prestonice BiH. Nedaleko od hotela nalazi se i taksi kao i tramvajska i autobuska stanica.

  U osnovnu cenu noćenja u našem hotelu, uključen je i doručak, u kome naši gosti mogu uživati u romantičnom ambijentu restorana, kapaciteta do 70 mesta, u čijem se sklopu nalazi i prijatna letnja bašta. Takođe, svojim gostima ćemo rado izaći u susret ukoliko su zainteresovani za pansionsku ishranu, a osim toga i, po potrebi, umesto njih organizovati razne vesele događaje poput venčanja, koktel zabava, svačanih večera i drugih.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : hotelsaraj@hotelsaraj.com
  Telefon : +387 33 233 500
  Samo 500 metara udaljen od srca Starog grada Sarajeva i Baščaršije, hotel Saraj sa dugom tradicijom, poznat je po svojoj gostuljubivosti. Od centra grada i njegovih brojnih znamenitosti i drugih zanimljivih sadržaja, udaljen je svega 300 metara, kao i do najbližih stanica gradskog prevoza – tramvaja, trolejbusa, autobusa. Do glavne autobuske, odnosno železničke stanice ima 1km, a do sarajevskog aerodroma 12 km.

  U sastavu ovog luksuznog hotela nalazi se zatvoreni bazen i wellness centar, koji će zasigurno doprineti uživanju i opuštanju naših gostiju. Takođe, u dva restorana, sa prelepim pogledom na živopisan grad, posetioci mogu isprobavati slasne bosanske zalogaje i ukusne tradicionalne specijalitete.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : nihadselimbegovic@hotmail.com
  Telefon : +387 61 55 99 33
  Samo jedan minut hoda od Baščaršijskog sebilja (čuvene fontane u centru Sarajeva), apartman Baščaršija nudi savršene uslove za miran i tih odmor, kao da se ne nalazite u strogom centru prestonice Bosne i Hercegovine.

  Ako u Sarajevo dolazite autobusom ili vozom, znajte da vas odavde do našeg apartmana deli kratka i ugodna vožnja tramvajem broj 1. Ukoliko ste odlučili da nas posetite svojim kolima imamo obezbeđen siguran parking za vas automobil u dvorištu kuće. Takođe, sarajevski ratni tunel i Međunarodni aerodrom u Sarajevu udaljeni su oko 9km od apartmana.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@hoteliilidza.ba
  Telefon : +387 33 772 000
  Hotelsko-apartmansko naselje Oaza u svom sastavu ima i istoimeni auto-kamp koji je jedini te vrste u bližoj okolini Sarajeva. Auto kamp i restoran Oaza udaljen je od centra grada oko 10 km, od autobuske i železničke stanice 7 km, a od aerodroma u prestonici Bosne i Hercegovine svega 2km.

  Bujna vegetacija i čarobno zelenilo koje dolaze u paru sa mirom i tišinom udaljeni su od gradske buke i prostiru se na čak 44.000 metara kvadratnih. Kamp se nalazi u neposrednoj blizini magistralnog puta M17, pa je saobraćajna uvezanost sa svim putnim pravcima veoma dobra.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@hoteliilidza.ba
  Telefon : +387 33 772 000
  Spa Hotel Terme smešten je u Ilidži, u prelepom banjskom parku koji se prostire na 40 hektara, a koga krasi jedna predivna fontana. Hotel je udaljen oko 7km od centra Sarajeva, a do međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima svega 2km. Takođe, do olimpijskih planina Igmana i Bjelašnice ima 20km, a od najpopularnijeg izletišta u Sarajevu, Vrela Bosne, treba prevaliti distancu od 3km.

  Hotel je direktno povezan sa lečilištem Banja Terme Ilidža i član je banjsko-rehabilitacijske hotelske kompanije ''Hoteli Ilidža'' koja je ustanovljena još davne 1892. godine. Spa Hotel Terme u ponudi ima sobe i hotelske staze koje su prilagođene osobama sa invaliditetom, a tu je i moderan centar za fizikalnu i medicinsku rehabilitaciju.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info.hostelinn@gmail.com
  Telefon : +387 33 668 929
  U samom centru Sarajeva, nadomak Ferhadija i Gazi Husrev-begove džamije, Madrese, Stare Pravoslavne crkve, Katedrale Srca Isusova i Singoge, nalazi se ugodno smešten Hostel Check Inn (Old Hostel Inn). Ova fantastična lokacija koju ima hostel otvara vam čitavo Sarajevo, sa obiljem kafića, restorana i prodavnica na samo nekoliko minuta šetnje, a autobuska i železnička stanica udaljene su 4 km, dok je aerodrom na distanci od 16 km.

  Naš hostel odgovoriće svim potrebama gostiju, bilo onih koji glavni grad Bosne i Hercegovine posećuju turistički, bilo isključivo poslovno. Mi smo kompletno posvećeni vašem odmoru i možete se osloniti na nas ukoliko su vam potrebne usluge aerodromskog ili lokalnog prevoza, pranja i peglanja veša, a dnevno pospremanje i korišćenje faks i fotokopir aparata su besplatni za naše goste.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@kandilj.com
  Telefon : +387 33 572 510
  Prenoćište Kandilj sa svojom jedinstvenom i tradicionalno karakterističnom reputacijom nalazi se u srcu Baščaršije, u najstarijem delu Sarajeva. U potpunosti je prilagođen savremenom načinu života zadržavajući u isto vreme sve čari orijenta i dopuštajući gostima da dožive tradicionalnu bosansku atmosferu.

  Prenoćište Kandilj ima svoje lepo uređeno dvorište prepuno mirisnog cveća, gde dominira cvrkut ptica, a kod nas će vas dočekati tradicionalno gostoljubivo i komunikativno osoblje, posvećeno vašem komforu i odmoru. Gostima je na raspolaganju i zajednički salon sa više stolova savršen za ispijanje kafe i uživanje u razgovoru sa drugim gostima u potpuno autentičnom enterijeru. Kandilj raspolaže sobama u samom pansionu, kao i apartmanima u depandansu smeštenom 150 metara od prenoćišta, u tradicionalnoj bosanskoj mahali.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : apartmentsriver@gmail.com
  Telefon : +387 61 205 522
  Nov, moderan i luksuzno opremljen Pansion River nalazi se na obali Miljacke, u istorijskom delu Sarajeva, tačnije čuvenom, i u mnogim pesmama opevanom lokalitetu - Bentbaša. Istorijsko jezgro prestonice Bosne i Hercegovine, Vijećnica i Baščaršija udaljene su svega 300 metara, a u isto vreme naša lokacija nudi bekstvo od buke koje može da pruži samo mir i žubor reke Miljacke.

  Porodični Pansion River oslanja se na dugogodišnje ugostiteljsko iskustvo jednog od nezaboravnih sarajevskih restorana ''Bazeni'', koji se nalazi na samoj reci, fantastično uklopljen u prirodni ambijent, savršen leti kada je otvorena terasa, ali i zimi, pošto je ova terasa podignuta oko masivnih stabala. Pogled na reku i prijatna atmosfera ovaj restoran čine jednim od nezaobilaznih mesta, omiljenih kod meštana, ali i turista.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@hostel.massimo.ba
  Telefon : +387 33 953 486
  Hostel Massimo se nalazi u centru Sarajeva, u neposrednoj blizini zelene pijace Markale, sa ponudom od mnoštvo raznovrsnih prodavnica u okolini, udaljen samo 100 metara od gradskog šetališta i 500 metara od čuvene Baščaršije. Položaj hostela savršen je za obilazak spomenika i kulturne baštine ovog interesantnog i raznolikog grada, pa se tako Večni plamen, Katedrala, Pravoslavna crkva, Sinagoga i Begova džamija nalaze nedaleko od nas.

  Na recepciji hostela Massimo svih 24 časa očekuju vas ljubazni i komunikativni domaćini, spremni da vaš odmor i boravak u Sarajevu učine što lagodnijim. Ovde je i turistički info pult, gde su vam dostupne besplatne mape i štampani vodiči kroz kulturu i istoriju prestonice Bosne i Hercegovine. Takođe, svim gostima na raspolaganju je veliki dnevni boravak u kome se možete upoznavati i družiti sa drugim gostima, a uz naknadu ovde se možete poslužiti toplim napicima i bezalkoholnim pićima.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : sarajevoapartman@gmail.com
  Telefon : +387 61 530 405
  Sajt:
  Prijatni i veoma udobni Apartman Sarajevo nalazi se u mirnijem delu prestonice BIH, u naselju Čengić Vila, 10-ak minuta vožnje od samog centra i Baščaršije (4 km), dok su glavna autobuska i železnička stanca na 2 kilometra od nas. Apartman je odlično je povezan i sa ostalim delovima grada javnim saobraćajem.

  Prodavnice, restorani i kafići nalaze se u lobijima kako ove, tako i drugih zgrada u okolini, pa ćete na samo desetak metara od zgrade moći da popijete kafu, birate omiljenu pekaru ili nađete sveže voće i namirnice. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom u apartman Sarajevo, možete računati na besplatan parking ispred zgrade.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : apartmanforino@gmail.com
  Telefon : +387 61 530 405
  Sajt:
  Apartman Forino nalazi se u užem centru Sarajeva, samo 900 metara od Latinske ćuprije i 1 kilometar od Baščaršije - samog srca i duše Sarajeva. U našem neposrednom okruženju naći ćete mnogobrojne prodavnice, restorane i kafiće, pekare i odlične “ulične” specijalitete, a naša lokacija je veoma povoljna kako za turističke obilaske grada, tako i za poslovna putovanja, jer se nalazi u blizini privrednih centara i odlično je povezana sa ostalim delovima grada javnim saobraćajem.

  Odmah pored zgrade u kojoj je smešten apartman Forino nalazi se i BBI šoping centar sa mnogoborojnim prodavnicama, ali i drugim zabavnim sadržajima, zatim tu su i Narodno pozorište i Večni Plamen. Udaljeni smo 10 kilometara od aerodroma, dok su prve stanice gradskog prevoza na 200 metara od našeg ulaza. Svi koji nas posete svojim kolima mogu koristiti javni parking, u neposrednoj blizini koji se naplaćuje se 10€ dnevno.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@hotel-hollywood.ba
  Telefon : +387 33 77 31 00
  U centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, nalazi se jedan od najprestižnijih i najvećih hotela u Bosni i Hercegovini - Hotel Holywood. Upravo ovaj hotel je tokom godina postao jedan od simbola Sarajeva, i nalazi se na fantastičnoj lokaciji u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma, i odlično povezan sa glavnim saobraćajnicama. Takođe, od centra Sarajeva, čuvene Baščaršije i kulturnih znamenitosti ovog jedinstvenog grada deli vas svega 10-ak minuta vožnje.

  Hotel Holywood ima dugu i renomiranu tradiciju u organizaciji velikih događaja iz sveta biznisa, ali i sporta i kulture, i može se pohvaliti titulom najvećeg kongresnog centra u zemlji: kongresni kompleks hotela sastoji se od 18 višenameniskih sala sa čak 3.000 mesta koje su opremljene najsavremenijom tehničkom podrškom, a naš stručni tim će se postarati da vaši poslovni sastanci, kokteli, konferencije i seminari budu besprekorno organizovani.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : hostelgonzo@gmail.com
  Telefon : +387 33 457 548
  Hostel Gonzo nalazi se u širem centru Srajeva, na mirnoj i izolovanoj lokaciji daleko od saobraćajne gužve i buke. Udaljeni smo oko 6 kilometara od Baščaršije, u naselju Otoka, svega 300 metara od olimpijskog bazena i stadiona, i 500 metara od sportske dvorane “Ramiz Salčin”.

  Prve prodavnice udaljene su koraka, a do najbližeg tržnog centra ima pet minuta lagane šetnje. Po Sarajevu se možete brzo kretati i ukoliko ne dolazite sopstvenim prevozom, a stanice tramvaja i trolejbusa nalaze na svega 200 metara od nas. Tradicionalni restorani, kafane i kafići, ali i brza hrana, ulični specijaliteti i menze su takođe locirani u našoj blizini.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : villauna@hotmail.com
  Telefon : +387 61 130 258
  Villa Una smeštena je u samom srcu Sarajeva, na 500 metara od čuvenog Sebilja i Baščaršije, odnosno 800 metara od Latinskog mosta preko Miljacke. Od aerodroma smo udaljeni oko 9 km. Kod nas vas čeka ljubazno osoblje na recepciji koja je otvorena 24 časa, a za opuštanje tu je i velika zajednička trerasa sa pogledom na okolne planine.

  Iako se nalazimo na centralnoj gradskoj lokaciji parking neće biti problem, pošto u dvorištu vile imamo obezbeđena tri besplatna parking mesta. Dakle, svi koji nameravaju da nas posete svojim kolima pri rezervaciji treba samo da pitaju za rezervaciju parking mesta. Villa Una rado čeka svoje goste svih 12 meseci godišnje, a takođe slobodno nam se obratite za sva pitanja oko snalaženja u gradu, biće nam drago da vam budemo od pomoći.
 • Oblast Sarajevo - Sarajevo
  E-mail : info@pino-hotel.com
  Telefon : +387 33 257 800
  Pino Nature Hotel je pravo planinsko remek delo u samom srcu Sarajeva, nalazi se na Trebeviću, na visini od 1070 metara nadmorske visine. Da ovo nije tek fraza, potvrđuju prestižne nagrade, pa je tako hotel svojim jedinstvenim arhitektonskim rešenjem svrstan na listu 37 najboljih i najinovativnijih hotela u Evropi, kao predstavnik Bosne i Hercegovine.

  Pino Nature Hotel je okružen zelenim „plućima“ Sarajeva, smešten bukvalno nekoliko minuta od strogog centra grada, u zagrljaju Olimpijske planine gde su održane Zimske Igre 1984. godine. Pino Nature neguje najviše standarde u spoju jedinstvene arhitekture u kojoj se ogleda tradicionalna, alpska gradnja.