Smeštaj u gradu

Tuzla apartmani, smeštaj, cene 2019

Lepa Tuzla nalazi se na obroncima planine Majevice, na severoistoku Bosne i Hercegovine. Sama geografska pozicija grada učinila ga je značanjnim saobraćajnim čvorištem, pa odavde možete stići do Beograda ili Zagreba za oko 3 časa vožnje, dok je od Sarajeva Tuzla udaljena oko 125 kilometara. Tuzla je, iznenađujuće, jedan od gradova sa najdužim kontinuitetom življenja i razvoja civilizacija, a kroz sve smene epoha, vladara i kultura, ovaj grad počiva na jednoj, veoma čvrstoj „činjenici“ – soli.

Pročitajte više - TuzlaRent-A-Car - TuzlaIzleti/Ekskurzije - TuzlaSmeštaji - Tuzla

 • Oblast Tuzla - Tuzla
  E-mail : info@hotel-tehnograd.com
  Telefon : +387 35 226 396
  Sve poznatiji i ponudom sve bogatiji Hotel Tehnograd nalazi se u jednom od mirnih delova Tuzle, naselju Slavinovići, na oko 6 kilometara od strogog centra grada. Prodavnice, knjižara, ali poslastičarnica i restorani locirani su u našoj neposrednoj okolini, a do Omladinskog šetališta pored reke trebaće vam svega minut šetnje. Takođe, 50-ak metara od nas udaljen je i veliki zeleni park, a magistralni put je na svega 200 metara.

  Hotel Tehnograd je nakon renoviranja recepcije, loby bara i restorana, nastavio da radi u cilju zadovoljenja potreba i želja brojnih gostiju. Godina 2018. započeta je renoviranjem srca hotela, recepcije, a završava se sa moderno i luksuzno opremljenim sobama. Ukupno 17 novih soba ovog hotela, dobilo je novu dimenziju. Tu su kompletno renovirana kupatila, novi kreveti (single, double) LED rasveta, LCD televizori i jos brojni detalji, koji krase svaku od ovih soba.
 • Oblast Tuzla - Tuzla
  E-mail : info@hotelminero.ba
  Telefon : +387 35 217 027
  Hotel Minero je smešten u poslovnom delu grada Tuzle, na 300 metara od Glavne autobuske stanice, 2 km od gradskog centra i 12 km od međunardnog aerodroma Tuzla, što ga čini savršenim izborom za turističke posete, kao i dolazak sportskih ekipa i drugih grupa gostiju.

  Hotel raspolaže kapacitetom od 16 soba koje pružaju maksimalan komfor i udobnost. Sve sobe su svetle, klimatizovane i opremljene radnim stolom, bešumnim mini barom, električnim čajnikom, FLAT TV-om sa kablovskim kanalima, a tu su i privatna kupatila sa tušem, fenom za kosu, papučama i peškirima.