Oblasti

Dobojska regija

Zapadno od Banjaluke, a severno od Tuzle i Zenice nalazi se područje koje okružuju planine Ozren, Trebava i Krnjina, a presecaju vodom bogate reke Bosna i Usora. Upravo tu na ovim rekama nalazi se grad Doboj, saobraćajni, kulturni i obrazovni centar čitave regije. Samu regiju karakteriše umereno kontinetalna klima, sa toplim letima, ali i dugim i hladnim zimama, sa dobrom količnom padavina, pa su zime često snegovite i pružaju obilje zabave i razonode svim ljubiteljima sportova na snegu.

Pročitajte više - Dobojska regijaRent-A-Car - Dobojska regijaIzleti/Ekskurzije - Dobojska regija

Smeštaji Dobojska regija

  • Dobojska regija - Doboj
    E-mail : amer_pier@live.com
    Telefon : +387 53 206 140
    Na samoj obali reke Spreče, na svega 3km od centra Doboja u pravcu Tuzle, nalazi se Motel Amer Pier. U prijatnom, prirodnom ambijentu velikog imanja, ovo je pravo mesto za sve koji su se uželeli odmora - bilo da ste na proputovanju pa vam je potreban predah od puta, bilo da vam je potrebno na duže vreme da se odmorite od gradske vreve, buke, gužve i stresa.

    Motel Amer Pier smešten je u zelenoj okolini našeg imanja okruženog rekom, sa lepo uređenim vrtom u kome se nalazi više natkrivenih bašteniskih garnitura za izolovana društva, uređenih u etno stilu. Motel raspolaže sa više smeštajnih jedinica različitog tipa, i restoranom koji ima i veliku baštu, gdese možete hraniti na bazi doručka ili pansiona.