Oblasti

Istočna Hercegovina

Čitava regija dobija Ova geografska oblast odlikuje se kraškim poljima, potocima, prekrasnim rekama koje se usecaju kroz ova polja. Hercegovina je nekada obuhvatala i delove Crne Gore, Polimlja i Podrinja, kao i Boku Kotorsku, a ime je dobila po tituli ”herceg” što u prevodu sa nemačkog znači vojvoda. Istočna Hercegovina se, pak, prostire od reke Neretve na zapadu do Primorja na juhu. Cela regija udobno je smeštena na teritoriji istočne obale prekrasne Neretve.

Pročitajte više - Istočna HercegovinaRent-A-Car - Istočna HercegovinaIzleti/Ekskurzije - Istočna Hercegovina

Smeštaji Istočna Hercegovina

 • Istočna Hercegovina - Trebinje
  E-mail : lj.gusic@gmail.com
  Telefon : +387 66 061 996
  Apartmani Lovori-Lorbe nalaze se u Trebinju, na 2km od javnog kupališta Bazen Bregovi, u blizini reke Trebišnjice, i planine Leotar. Uz to, prelepo Bilećko jezero je na 15 km od nas, a do Jadranskog mora ima nešto malo više – 17 km.

  Naš kompleks je okružen sa dosta zelenila, vrtnim i ukrasnim biljkama, kao i sopstvenim lepo uređenim travnjakom i velikim terasama. Ovde će vam na raspolaganju biti besplatan bežični internet, a tu je i pribor za pripremu roštilja, odličan za uživanje u dobroj hrani, i sjajan povod za druženje gostiju.
 • Istočna Hercegovina - Trebinje
  E-mail : motelstudenac@gmail.com
  Telefon : +387 59 281 581
  Pored prelepe Trebišnjice, u Gorici, na oko 2,5 kilometra od centra i istorijskog jezgra Trebinja, nalazi se ugodni motel Studenac. Ovde vas očekuje srdačno osoblje, vrhunski restoran domaće kuhinje i moderan i udoban smeštaj. Motel se nalazi pored regionalnog puta, u zgradi funckionalnog spoja tradicionalne i moderne arhiteketure.

  Zelena okolina motela prava je oaza za sve koji žele da se odmore od puta, ili buke i stresa urbanog života, a ova lokacije je i idealna polazna tačka za obilaske kulturnih znamenitosti Trebinja i izlete u okolini. Naravno, ukoliko poželite promenu klime, Dubrovnik i Jadransko more nalaze se na nešto manje od 30km, pa možete odovojiti jedan dan ili više i obići najpoznatiji grad na Jadranu.
 • Istočna Hercegovina - Trebinje
  E-mail : contact@thereddoor-trebinje.com
  Telefon : +387 59 280 114
  Nedaleko od centra Trebinja, smešten je Hostel Red Door, na izvrsnoj lokaciji sa koje brzo i lako može stići do bogate turističke ponude Trebinja, kulturnih spomenika i samog Leotara. Prve prodavnice naći ćete u neposrednoj blizini, kao i pekare i poneki restoran brze hrane. Takođe, manje od 10 km ima od manastira Tvrdoš, i samo 2,5 km od istorijskog jezgra Trebinja sa starim gradom, džamijom i crkvama. Naš hostel nalazi se na odličnom mestu ako vam treba predah od dugog puta ili za obilazak regionalnih znamenitosti. Tako je Cavtat, jedno od najlepših mesta hrvatske rivijere na samo 19 km od nas, dok je znameniti Dubrovnik udaljen 22 km.

  Hostel Red Door nalazi se u zelenom okruženju sopstvenog dvorišta sa baštom, u kome možete uživati u novim poznanstvima, a ako svraćate kod nas u letnjoj polovini godine, na raspolaganju vam je i ozidani roštilj. Ukoliko dolazite svojim prevozom, kod nas možete računati na besplatan parking, dok za bicikle i motore imamo garažu. Takođe, ako je potrebno, mi možemo organizovati aerodromski prevoz od i do hostela, uz doplatu. Sve naše prostorije su garantovano bez duvanskog dima, pa se uz jutarnju kafu ili večernje piće možete opustiti u bašti ili u zajedničkim dnevnim sobama i foajeu.
 • Istočna Hercegovina - Trebinje
  E-mail : trebinjetaxi@gmail.com
  Telefon : +387 65 362 945
  Sajt:
  Apartmani Sun City nalaze se u Trebinju, na manje od 1,4 km od Javnog kupališta ''Bazen Bregovi'', odnosno svega 300 metara od centra grada. Takođe, do reke Trebišnjice ima 800 metara, a i planina Leotar je veoma blizu, na nekih 5 km.

  Uz sve ovo, u neposrednom okruženju smeštaja naći ćete mnogobrojne pogodnosti za udoban i bezbrižan boravak. Tako su prve prodavnice, supermarketi, kafići, barovi i restorani već na udaljenosti od 200-300 metara.