Oblasti

Oblast Mrkonjić grad

Zatalasana visoravan Mrkonjić grada sa svih strana okružena je planinama i sama leži na nešto manje od 600 metara nadmorske visine. Na oko 50 km južno od Banja Luke naći ćete ovu, odvajkada važnu raskrsnicu puteva u predelu jedinstvenih geografskih karakteristika i u njenom srcu dugom istorijom i kulturom bogat Mrkonjić grad. Izuzetan reljef ove oblasti i fantastičnu panoramu čine planine i obronci Grabeža i Ovčare na severu, preko Čemernice i Lisina na istoku i jugu, sve do Zelenog Dimitora na zapadu, a presecaju je vode nekih od najlepših reka u ovom delu sveta – lekovita Sana, zeleni Vrbas i nadaleko čuvena Pliva.

Pročitajte više - Oblast Mrkonjić gradRent-A-Car - Oblast Mrkonjić gradIzleti/Ekskurzije - Oblast Mrkonjić grad

Smeštaji Oblast Mrkonjić grad

  • Oblast Mrkonjić grad - Mrkonjić grad
    E-mail : info@hotelbalkana.com
    Telefon : +387 50 212 505
    Turistički centar, jezero i naš istoimeni hotel Balkana nalaze se 5 km od Mrkonjić grada, u divnom prirodnom okruženju koje ubrzano postaje jedno od najpopularnijih izletišta i omiljenih tursitičkih destinacija u čitavoj Bosni i Hercegovini. Obala jezera obiluje kafićima i restoranima, gde možete popiti omiljeno piće i pojesti neki od domaćih, ali i internacionalnih specijaliteta.

    U našem hotelu koji svoje ime deli sa jezerom, umetnost življenja i estetski doživljaj spojeni su sa kvalitetnim i funkcionalnim boravkom, a ovde će vas dočekati ljubazno i gostoprimljivo osoblje kojem je briga o svakom pojedinačnom gostu prioritet. Samom lokacijom hotela na obali jezera i sadržajima kojima smo obogatili našu ponudu, pokušavamo da ostvarimo svoju viziju: a to je da vaš odmor učinimo što ugodniji, a boravak u prirodi što kvalitetnijim i sadržajnijim.