Oblasti

Oblast Tuzla

U podnožju i na obrnocima Majevice, u lepoj, razlivenoj dolini baškari se Tuzla – ekonomsko, naučno, kulturno i obrazovno sedište severoistočne Bosne. Povoljan geografski položaj omogućava dobru povezanost sa ostalim regionima, Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Ovamo možete stići i direktno na aerodrom Tuzla, dok su aerodromi u Beogradu i Zagrebu udaljeni oko tri sata vožnje kolima.

Pročitajte više - Oblast TuzlaRent-A-Car - Oblast TuzlaIzleti/Ekskurzije - Oblast Tuzla

Smeštaji Oblast Tuzla

 • Oblast Tuzla - Jezero Modrac
  E-mail : info@hotelsenadodbosne.com
  Telefon : +387 35 561 222
  U prelepom, prirodnom ambijentu jezera Modrac nalazi se luksuzno opremljeni Hotel Senad od Bosne. Smešten na samoj obali ovog popularnog “bosanskog mora”, okružen bogatim zelenilom, hotel će vam pružiti priliku za potpuni odmor i relaksaciju. Udaljeni smo svega 10 minuta vožnje od Tuzle, a u našem neposrednom okruženju je jedna od najlepših plaža na ovom jezeru, kao i bogata turistička ponuda - od restorana, kafića i kafana, prodavnica i suvenirnica, do sportskih terena, pešačkih i biciklističkih staza.

  U okviru Hotela Senad od Bosne nalazi se pravi gastro kutak, gde u lepom ambijentu možemo ugostiti 250 vaših gostiju, zvanica, kolega ili partnera, ukoliko poželite da svoje privatne i poslovne uspehe proslavite u divnom okruženju jezera. Tokom letnjeg perioda za sve goste otvorena je i velika, lepa bašta gde se možete opustiti uz kafu, piće ili grickalice, a ovde je našim najmlađim gostima namenjeno i lepo uređeno igralište sa toboganima, ljuljaškama i klackalicama.
 • Oblast Tuzla - Tuzla
  E-mail : info@hotel-tehnograd.com
  Telefon : +387 35 226 396
  Sve poznatiji i ponudom sve bogatiji Hotel Tehnograd nalazi se u jednom od mirnih delova Tuzle, naselju Slavinovići, na oko 6 kilometara od strogog centra grada. Prodavnice, knjižara, ali poslastičarnica i restorani locirani su u našoj neposrednoj okolini, a do Omladinskog šetališta pored reke trebaće vam svega minut šetnje. Takođe, 50-ak metara od nas udaljen je i veliki zeleni park, a magistralni put je na svega 200 metara.

  Hotel Tehnograd je nakon renoviranja recepcije, loby bara i restorana, nastavio da radi u cilju zadovoljenja potreba i želja brojnih gostiju. Godina 2018. započeta je renoviranjem srca hotela, recepcije, a završava se sa moderno i luksuzno opremljenim sobama. Ukupno 17 novih soba ovog hotela, dobilo je novu dimenziju. Tu su kompletno renovirana kupatila, novi kreveti (single, double) LED rasveta, LCD televizori i jos brojni detalji, koji krase svaku od ovih soba.
 • Oblast Tuzla - Tuzla
  E-mail : info@hotelminero.ba
  Telefon : +387 35 217 027
  Hotel Minero je smešten u poslovnom delu grada Tuzle, na 300 metara od Glavne autobuske stanice, 2 km od gradskog centra i 12 km od međunardnog aerodroma Tuzla, što ga čini savršenim izborom za turističke posete, kao i dolazak sportskih ekipa i drugih grupa gostiju.

  Hotel raspolaže kapacitetom od 16 soba koje pružaju maksimalan komfor i udobnost. Sve sobe su svetle, klimatizovane i opremljene radnim stolom, bešumnim mini barom, električnim čajnikom, FLAT TV-om sa kablovskim kanalima, a tu su i privatna kupatila sa tušem, fenom za kosu, papučama i peškirima.
 • Oblast Tuzla - Živinice
  E-mail : mario@sensibih.com
  Telefon : +387 35 774 866
  Jet Star Motel je smešten u centru Živinica, na 7 km od aerodroma Tuzla, i u svom ugodnom ambijentu pruža gostima mogućnost za odličan odmor i opuštanje. U blizini će vam biti pijaca, supermarket, kao i druge pogodnsoti ovog simpatičnog gradića, a uz to motel ima isvoj restoran sa ''a la carte'' ponudom, tradicionalnih i internacionalnih jela. Uz to, gosti motela mogu da igraju bilijar, koriste besplatan Wi-Fi internet, kao i da besplatno iznajme bicikle.

  Jet Star Motel nudi 24 sobe, sa kapacitetom od 50 kreveta. Sve sobe su opremljene TV-prijemnikom, frižiderom, klima uređajima, kao i telefonima, a naravno svaka ima i svoje privatno kupatilo. Za one koji dođu svojim kolima tu je besplatan privatni parking motela. Uz sve ovo, sa sobom slobodno povedite i kućnog ljubimca - uz prethodnu najavu.