Oblasti

Prijedorska regija

Prirodne lepote Prijedorske regije koja je smeštena na severozapadu Republike Srpske karakterišu zatalasana polja i livade u blagom spuštanju od Kozare ka jednoj od najlepših reka u ovom delu Evrope: smaragdnoj Uni. Sa jugozapada ova regija je omeđena rekom Unom i istorijskim Novim Gradom, a presecaju je planina Kozara i reka Sana.

Pročitajte više - Prijedorska regijaRent-A-Car - Prijedorska regijaIzleti/Ekskurzije - Prijedorska regija

Smeštaji Prijedorska regija

  • Prijedorska regija - Prijedor
    E-mail : info@motellepont.com
    Telefon : +387 52 234 788
    U izuzetno lepom i prijatnom ambijentu grada Prijedora, na samoj obali reke Sane, nalazi se udoban motel Le Pont. Na samo 1km od strogog centra, ovaj motel uživa u svim prednostima okolnog prirodnog ambijenta i izmeštenosti iz samog gradskog centra. Izgrađen po najsavremenijim standardima, značajno je unapredio turističku ponudu Prijedora i savršeno je mesto za sve koji uživaju u privatnosti koju pružaju manji smeštaji, a ipak zahtevaju vrhunsku hotelsku uslugu.

    Na drugom spratu motela, iznad restorana, nalaze se tri savremeno opremljena apartmana i šest soba. U sklopu kompleksa su i restoran i kafe sa fenomenalnim pogledom na reku. Retki su restorani koji mogu da se pohvale činjenicom da uspevaju da održe visok kvalitet hrane i usluge tako dugi niz godina kao što je to slučaj sa našim motelom. U prijatnom i nedavno osveženom ambijentu, sa separeima koji pružaju osećaj privatnosti i komfora, gosti mogu da uživaju u pažljivo probranim jelima i izvrsnim izborom vina iz bogate vinske karte.