Oblasti

Semberija

Semberija se nalazi u severoistočnom delu Bosne i Hercegovine, a najveći i centralni grad ove regije je Bijeljina. Ova dolina omeđena je rekama Drinom i Savom, sa planinom Majevicom na jugu. Semberija ima veoma bogatu istoriju, a prvi put se spominje 1533. godine za vreme vladavine Osmanlija. Samo ime ove doline je mađarskog porekla i verovatno je vezano za period od XII do XVI veka, kada je povremeno bila pod upravom mađarskih kraljeva. U ovoj oblasti danas živi oko 200.000 ljudi, od kojih većina u gradu Bijeljini.

Pročitajte više - SemberijaRent-A-Car - SemberijaIzleti/Ekskurzije - Semberija

Smeštaji Semberija

 • Semberija - Bijeljina
  E-mail : motelzoka@gmail.com
  Telefon : +387 55 351 277
  Sajt:
  Motel Zoka Dvorovi nalazi se na magistralnom putu Dvorovi-Bijeljina, a nadaleko je poznat i popularan zbog ugodnog ambijenta i prave domaćinske atmosfere koja vlada ovde. Naš motel prava je oaza odmora, relaksacije, ali i dobre zabave, a uz to može se pohvaliti i zaista odličnom lokacijom. Samo nekoliko kilometara vas deli do centra Bijeljine, a pored toga u blizini se nalazi i banja Dvorovi koja je čuvena po svojoj lekovitoj vodi i koju obavezno treba da da posetite ako budete naši dragi gosti.

  Motel Zoka Dvorovi je posebno prilagođen smeštaju radnika koji su na privremenom radu u Bijeljini. U okviru motela postoji i restoran, letnja bašta i kafe bar sa muzikom uživo gde gostuju veoma popularni bendovi i pevači. Restoran je kapaciteta 200 mesta, sa salonskim delom, a ovde možete probati neke od specijaliteta domaće kuhinje, kao što su: pečenje sa ražnja, paletu kuvanih jela, zatim đakonije sa roštilja, kao i još mnogo toga. Uz to, vršimo i dostave jela na teritoriji grada Bijeljine, a kod nas postoji i mogućnost dočeka Nove godine, organizovanja proslava rođendana i drugih svečanosti. Naravno, svi gosti koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđen privatni parking prostor za svog četvorotočkaša.