Autokamp Blagaj :: Centralna Hercegovina :: Blagaj

Osnovni podaci

Ime: Autokamp Blagaj

Vrsta: Kamp

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Blagaj , Centralna Hercegovina

E-mail:
info@autocamp-blagaj.com

Sajt:
www.autocamp-blagaj.com

Telefon: +387 61 533 771 (Pajo)

Mobilni: +387 63 520 771 (Marija)

Pogodnosti

Kamp se nalazi se na samoj obali reke Bune
Neposredna blizina otvorenog bazena za decu i odrasle
Dovoljan broj zajedničkih toaleta i tuševa
Iznajmljivanje kajaka, pedalina, bicikla
Teren za odbojku
Stolovi za stoni tenis
Mogućnost iznajmljivanja šatora
Ljuljaške
Ribolov
Priključak za struju
Odvod otpadnih voda
Sanitarno skladištenje hemijskih materija
Besplatni bežični internet
Besplatan parking

Autokamp Blagaj, Blagaj

Autokamp Blagaj smešten je uz obalu reke Bune koja je prepoznatljiva po bistroj, čistoj i ledeno hladnoj vodi i idealno je uklopljen u prirodni ambijent. Nalazi se nadomak gradića Blagaj i njegovih brojnih sadržaja, kao što su mini market, pošta, ambulanta, škola sa dečijim igralištima.

Prelepi, istorijski grad Mostar, samo je 12km udaljen od autokampa, dok do starog grada Počitelja treba putovati 20km, a do nacionalnog parka prirode Hutovo blato 30km. Svetski poznato svetilište kraljice Mira u Međugorju udaljeno je 40km. U blizini kampa takođe postoje mnogobrojne prodavnice, kao i restorani gde posetioci mogu isprobavati razne specijalitete bogate bosansko-hercegovačke kuhinju i vrhunska domaća vina.

Za uživanje u okolnoj prirodi, upoznavanje grada, njegovih znamenitosti i okoline, ipak je najpreporučljivije iznajmiti bicikl i nauživati se u vožnji do mile volje. Entuzijasti se u okviru kampa mogu oprobati u odbojci, a ljubitelji stonog tenisa će moći da uživaju u ovom sportu. Za one koji vole nešto statičniji vid odmora u okviru kampa nalazi se kafić, pokraj reke, sa klupama i stolovima, gde se mogu osvežiti nekim od omiljenih pića ili popiti vruću kaficu.

Aktivnosti

Pored toga što se mogu kupati u hladnoj, ali leti itekako osvežavajućoj vodi reke Bune, gosti autokampa Blagaj mogu iznajmiti pedaline ili kajak i tako splavariti lagano rekom, ili se oprobati u ribolovu. U sklopu kampa najmlađi mogu uživati u ljuljaškama, a i, zajedno sa starijima, u otvorenom bazenu koji se nalazi na samo 300 metara udaljenosti od kampa.

Kamp 25-30 mesta

Potpuno prirodno okruženje prepuno zelenila, sa pogledom na okolne planine, uz šum reke i drveća, te zelena trava na površini od 2.5km2 nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Posetiocima ovog kampa na raspolaganju je između 25 i 30 mesta za šatore ili kamp kućice, a za one koji usled uticaja ovog neodoljivog mesta iznenada odluče da ovde odsednu, postoje rezervni šatori koje mogu iznajmiti.

Gosti u okviru cene mogu koristiti kupatilo, umivaonike i tuš sa toplom vodom, priključak za struju i besplatan bežični internet. Na raspolaganju im je i sanitarni prostor za hemijske materije, a oni koji vode računa o ekologiji ne moraju da brinu, budući da je u okviru kampa obezbeđen sanitarni odvod otpadnih voda.

cene

Cene u tabeli su po kamping mestu;
Boravak kućnih ljubimaca u kampu je dozvoljen i besplatan;
Moguć je popust za boravak većih grupa, uz dogovor;
Za više informacija obratite nam se na mejl: info@autocamp-blagaj.com

kamp5 kamp4 kamp6 kamp7 kamp1 kamp2

Blagaj


Blagaj, kao što mu i samo ime nagoveštava je pravo malo blago Hercegovine. Ovaj gradić, 12km udaljen od Mostara lepotom okolne prirode, istorijskim spomenicima i znamenitostima privlači turiste i ljubitelje neobičnih mesta širom Evrope, pa i šire. Istorija ovog mesta počinje još u antičko doba, budući da se zna da je ovde postojalo ilirsko utvrđenje, a kasnije, za vreme starih Rimljana i njihovo, odnosno rimski castrum, koji su kasnije iskorišćeni kao temelj za jedno drugo čuveno zdanje.


Pročitajte više

Centralna Hercegovina


Visoke planine, plahovite, pitke reke i nestvarna jezera deo su centralne Hercegovine, oblasti divlje i gotovo netaknute prirode. Glavni turistički, univerzitetski i administrativni centar ove oblasti je Mostar, „kamena ruža,“ grad podignut u plodonosnoj dolini Neretve. Gornji, severni deo centralne Hercegovine naziva se Visoka Hercegovina, dok se donji, južni, odnosno bliži Jadranskom moru naziva Niskom.


Pročitajte višePročitajte više - Blagaj
Ostavite komentar:

* obavezno