City Hostel Banja Luka :: Banjalučka regija :: Banja Luka

Osnovni podaci

Ime: City Hostel Banja Luka

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Luka , Banjalučka regija

E-mail:
cityhostelbl@gmail.com

Sajt:
www.cityhostelbl.com

Telefon: +387 65 441 444 (može Viber i Whats app)

Telefon: +387 65 331 333 (može Viber i Whats app)

Pogodnosti

Hostel je 10 minuta šetnje od centra grada
200m od železničke i autobuske stanice
Noćenje sa doručkom i polupansion
Klimatizovane sobe
Svaka soba ima privatno kupatilo
Besplatan Wi-Fi internet širom hostela
LCD TV sa 200 kanala
Obezbeđen parking prostor

City Hostel Banja Luka je novoizgrađeni hostel sa najvećim smeštajnim kapacitetima u Banja Luci, a nalazi se na svega 10-ak minuta šetnje od centra grada, u neposrednoj blizini glavne autobuske i železničke stanice. Izgrađen je, i opremljen po uzoru na modele evropskih “bed and breakfast” hostela, i svojim gostima nudi ugodan boravak i ukusne obroke. Ovde možete uplatiti varijantu noćenja sa doručkom, kao i polupansion.

Lokacija Banjalučkog velesajma, u sklopu kojeg se nalazi City Hostel Banja Luka, na idealnoj je poziciji u odnosu na sve ono što vredi videti i posetiti u gradu Banja Luci i oko njega. Laganom desetominutnom šetnjom lako se stiže do centra grada, ali i do banjalučkog Olimpijskog bazena. Čuveni rehabilitacioni centar “Miroslav Zotović” udaljen je svega 4 km, dok se poznata Slatinska banja nalazi na 11 kilometara od hostela.

Soba za 2 osobe

U sklopu našeg objekta koji je nešto između hostela i motela po strukturi soba, nudimo ukupno 8 soba sa dva odvojena kreveta za prijatelje, kao i 2 sobe sa bračnim krevetima koje su savršen smeštaj za parove.

Svaka od ovih soba opremljena je vlastitim kupatilom sa tuš kabinom, besplatnim Wi-Fi internetom, LCD televizorima sa preko 200 kanala, kao i nezaobilaznim klima uređajima, pa ćete se u sobama uvek osećati veoma ugodno i prijatno.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: cityhostelbl@gmail.com

1 2 3 4 5 6 7 8

Soba za 4 osobe

Ukupno 8 soba u sklopu hostela namenjeno je za četiri osobe, a svaka od njih pojedinačno ima po dva kreveta na sprat. Ugodne su kako za porodični boravak, tako i za četvoro prijatelja. Svaka od ovih soba opremljena je vlastitim kupatilom sa tuš kabinom, besplatnim Wi-Fi internetom, LCD televizorima sa preko 200 kanala, kao i nezaobilaznim klima uređajima, pa ćete se u sobama osećati veoma ugodno i prijatno.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: cityhostelbl@gmail.com

1 2 3 4

City Hostel Banja Luka

Ukoliko u Banja Luku stižete autobusom ili vozom, City Hostel Banja Luka vam je na dohvat ruke pošto je udaljenost od glavne autobuske i železničke stanice svega 200 metara. Vožnja taksijem, dakle, trajala bi par minuta i koštala oko 1,5 evra.

Ako dolazite avionom, udaljenost hostela od Međunarodnog aerodroma “Mahovljani” je 17 km i najbrže ćete tu distancu preći taksijem, a cena vožnje je oko 15 evra. Naravno, ukoliko dolazite svojim prevozom, obezbedili smo besplatan parking za sve vrste motornih vozila, uključujući autobuse za veće grupe gostiju.

nova1 nova2

Banja Luka


Banja Luka je pre svega nadaleko poznata kao grad zelenila i to zbog velikog broja parkova koji je krase skoro na svakom uglu. Uredna trava i cveće u parkovima podarili su ovaj epitet kojim se danas sa pravom ponosi. Uske ulice koje se od prepodnevnih časova pune mirisom banjalučkog ćevapa sa razlogom su omiljena destinacija mnogih turista.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Luka
Ostavite komentar:

* obavezno