Holiday Homes Piralo :: Prijedorska regija :: Kostajnica

Osnovni podaci

Ime: Holiday Homes Piralo

Vrsta: Bungalovi

Rejting: (*****) 5 Zvezdice

Grad: Kostajnica , Prijedorska regija

E-mail:
piralokostajnica@gmail.com

Sajt:
www.piralo.eu

Telefon: +387 65 016 652 (Viber)

Telefon: +387 52 961 333

Mobilni: +49 173 511 0107

Pogodnosti

Na samoj obali reke Une

Veliko zeleno i lepo uređeno dvorište na 5 hektara površine

Dečije igralište

Bavimo se vlastiti uzgojem voća čičoke i aronije, a sve po ekološkim standardima

TV

Autokamp

Roštilj

Kampovanje za đačke ekskurzije

Terasi za sunčanje

Kompleks Holiday Homes Piralo nalazi se u mestu Kostanjici, na samoj obali reke Une, na granici između Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ovde vas čeka savršen spoj netaknute prirode, zdrave hrane i moderno opremljenih bungalova koji su završeni 2017. godine, i koji će vam pružiti nezaboravan odmor od brze i užurbane svakodnevnice.  Bavimo se vlastiti uzgojem voća čičoke i aronije, a sve po ekološkim standardima.

Holiday Homes Piralo je turistički kompleks koji se rasprostire na 5 hektara i ima veliko zeleno, lepo uređeno dvorište sa drvenim klupama i stolovima, kao i dečije igralište gde se oni najmlađi do mile volje i potpuno bezbedno mogu igrati. Ovde vas čeka i pribor za roštilj, ako ste raspoloženi da sami spremata vaša omiljena jela pod otvorenim nebom. Takođe, gosti mogu da uživaju u ribolovu i vožnji kanua na Uni, ili da se opuste na terasi za sunčanje, čitaju omiljenu knjigu, ili se druže sa dragim ljudima ili drugim gostima smeštaja.

Bungalov za 4+2 osobe

1 2 3 4 5 6 7

Holiday Homes Piralo

Holiday Homes Piralo nudi ukupno 4 bungalova (zasebna kućice), a svaki od njih ima po dve dvokrevetne sobe, plus kauč za razvlačenje u dnevnom boravku za još dva gosta. Bungalovi imaju i privatna kupatila sa besplatnim toaletnim priborom, kao i potpuno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, frižiderom, priborom za jelo, čašama, i drugim pogodnostima.

U trenucima odmora možete gledati neki od brojnih kanala na FLAT TV-u ili koristiti besplatan bežični internet koji se omogućen širom kompleksa. Takođe, u sklopu ovog smeštaja radi i restoran koji nudi ”a la carte” obroke, a posebna pogodnost je izvrstan kontinentalni doručak. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđena parking mesta.

1 2 3 4 5

Kostajnica


Kostajnica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Kostajnici? Sajt Obidji Bosnu Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Kostajnici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Prijedorska regija


Prirodne lepote Prijedorske regije koja je smeštena na severozapadu Republike Srpske karakterišu zatalasana polja i livade u blagom spuštanju od Kozare ka jednoj od najlepših reka u ovom delu Evrope: smaragdnoj Uni. Sa jugozapada ova regija je omeđena rekom Unom i istorijskim Novim Gradom, a presecaju je planina Kozara i reka Sana.


Pročitajte višePročitajte više - Kostajnica
  1. Zlatka Kujundžić

    Pionirski pothvat u donjem toku Une i to vrlo uspješan.Lijepo da je neko ljepotu Smaragdne doline odlučio pretvoriti u nešto korisno i pokazati je drugima.Una je predivna u cijelom svom toku.Ovi apartmani se čine kao biseri naninazani na rijeku.Unutrašnjost mi se čini fina i udobna.Želim puno uspjeha u radu.

Ostavite komentar:

* obavezno