Hostel Centar 1 :: Banjalučka regija :: Banja Luka

Osnovni podaci

Ime: Hostel Centar 1

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Luka , Banjalučka regija

E-mail:
centar.1.hostel@gmail.com

Sajt:
www.facebook.com/hostel.centar.i

Telefon: +387 66 806 954

Pogodnosti

Hostel se nalazi u užem centru grada, 200 metara od Kaštela i ETF-a
Zajednička terasa sa baštenskim garniturama
Zajednička kuhinja
Besplatan bežični internet
Privatni balkoni
Većina soba ima klima uređaj
Centralno grejanje
Televizor u sobama
Organizovanje aerodromskog prevoza (uz doplatu)
Obezbeđen besplatan parking

Hostel Centar 1, Banja Luka

Hostel Centar 1 nalazi se u samom srcu Banja Luke, na obali zelenog Vrbasa, oko 2 km od Glavne železničke i autobuske stanice, dok je aerodrom Banja Luka udaljen 15 km. Nalazimo se na samo 100 metara od Kaštela i Elektrotehničkog fakulteta, pa je naša lokacija odlična za obilazak Banja Luke, njenih kulturnih znamenitosti i lepih izletišta, a u našoj neposrednoj blizini postoji i stanica gradskog prevoza, odakle se možete brzo i lako naći u bilo kom delu grada. Tu je i supermarket, pa vam neće nedostajati svežih namirnica, a preko puta nas ćete naći i restoran tradicionlane kuhinje, dok vas prvi kafići očekuju već na nekoliko minuta od šetnje.

Spavaonica za 3-6 osoba

Naš hostel raspolaže sa četiri spavaonice, sa tri, četiri, pet i šest kreveta. Ovaj tip smeštaja idealan je za sva društva i sve kombinacije – bilo da putujete sami, u parovima, sa porodicom ili u velikom društvu, jer će u našim spavaonicama svako pronaći svoje udobno i komforno mesto.

Spavaonice se mogu izdavati i kao kompletne sobe, ili možete iznajmiti samo jedan krevet u bilo kojoj od njih. Pokušali smo da obezbedimo što veću privatnost za naše goste, pa su spavaonice opremljene krevetima na sprat i singl krevetima, a svaki krevet ima svoju komodu ili orman. Pored toga tu su i stolovi sa stolicama i foteljama. Sve spavaonice su kilmatizovane i imaju centralno grejanje, pa su idealne za boravak tokom čitave godine, a parketirani podovi prekriveni su tepisima.

Spavaonice dele kupatila u kojima ćete naći tuš kabine i kompletne toaletne pribore, a peškire ćete naći u sobama. Na raspolaganju vam je i zajednička kuhinja, gde ćete moći sebi da pripremite i neki topli napitak ili lagan obrok, a sve spavaonice imaju balkone sa lepim pogledom na panoramu Banja Luke. Obezbeđen je i besplatan bežični internet širom hostela.

Cena kreveta u spavaonicama za noć je od 20 KM.
Za sva pitanja u vezi sa cenama ili slobodnim terminima, slobodno nas kontaktirajte na: centar.1.hostel@gmail.com

spavaonica1 spavaonica2 spavaonica3 spavaonica4 spavaonica5

Soba za 1 osobu

Naša soba za jednu osobu pravi je raj za sve koji cene svoju privatnost i komfor, bilo na proputovanju, poslovnom putu ili usputnom noćenju kod nas. Soba je opremljena prostranim singl krevetom, a mislili smo i na to kako da se potpuno raspremite i raskomotite, pa ćete ovde naći i garderobni orman, komodu, police, kao i obavezan sto i stolicu.

Soba je funkcionalno uređena, svetla i čista, a parketi prekriveni toplim tepisima. Ova soba ima svoje privatno kupatilo, opremljeno tuš kabinom i toaletnim priborom, a peškire ćete naći u sobi. Za trenutke odmora ili dokolice, na raspolaganju vam je TV, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđana je besplatna WiFi konekcija u čitavom hostelu.

Posebna pogodnost naše jednokrevetne sobe, pored toga što je sklonjena sa ulice i mirna, svakako je i vaš privatan balkon, kao stvoren za ispijanje kafe natenane, i uživanje u suncu i svežem vazduhu. Na raspolaganju vam je i zajednička kuhinja, gde ćete moći da sebi prirpemite i omiljeni topli napitak ili neki laganiji obrok.

Cena sobe za noć je 30 KM.
Za sva pitanja u vezi sa cenama ili slobodnim terminima, slobodno nas kontaktirajte na: centar.1.hostel@gmail.com

Soba za 2 osobe

Idealna za parove ili roditelje sa decom, naša dvokrevetna soba je klimatizovana i ima centralno grejanje, pa je idealna za boravak u bilo koje doba godine. Opremljena je francuskim krevetom, a tu ćete naći i sasvim dovoljno prostora da se raskomotite i raspremite, pa su vam na raspolaganju garderobni ormani, police, kao i sto i stolice. Sve sobe su lepo ušuškane i tihe, a ova ima i svoju malu kuhinju gde ćete moći da spremite sebi omiljeni topli napitak ili neki lagan obrok.

Za trenutke dokolice, na raspolaganju vam je TV, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza, u celom hostelu dostupna je belspatna bežična internet konekcija. Soba ima svoje privatno kupatilo opremljeno tuš kabinom i toaletnim priborom, a peškire ćete naći u sobi. Uz sve ovo, soba je pravi mali raj, zato što ima i svoj balkon, koji je kao stvoren za uživanje u svežem vazduhu i lagano ispijanje kafe ili omiljenog čaja.

Cena sobe za noć je 45 KM.
Za sva pitanja u vezi sa cenama ili slobodnim terminima, slobodno nas kontaktirajte na: centar.1.hostel@gmail.com

O smeštaju Hostel Centar 1

U našem hostelu Centar 1 čeka vas uvek otvorena recepcija i ljubazno i komunikativno osoblje, a svi naši gosti koji dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan parking. Ukoliko želite možemo organizovati i prevoz od i do aerodroma za vas, uz doplatu.

Naš hostel ima veliku i lepu zajedničku terasu za sve naše goste sa baštenskim garniturama i pravo je mesto za nova poznanstva i razmenu interesantnih priča i iskustava. Mi ćemo učiniti sve da vam boravak kod nas bude što prijatniji, i rado izlazimo u susret svim vašim potrebama, a tu smo i ako želite da vam preporučimo gde da idete i šta da radite u našem lepom gradu.

Banja Luka


Banja Luka je pre svega nadaleko poznata kao grad zelenila i to zbog velikog broja parkova koji je krase skoro na svakom uglu. Uredna trava i cveće u parkovima podarili su ovaj epitet kojim se danas sa pravom ponosi. Uske ulice koje se od prepodnevnih časova pune mirisom banjalučkog ćevapa sa razlogom su omiljena destinacija mnogih turista.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Luka
Ostavite komentar:

* obavezno