Hostel Check Inn (Old Hostel Inn) :: Oblast Sarajevo :: Sarajevo

Osnovni podaci

Ime: Hostel Check Inn (Old Hostel Inn)

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sarajevo , Oblast Sarajevo

E-mail:
info.hostelinn@gmail.com

Sajt:
www.hostel-inn-sarajevo.com

Telefon: +387 33 668 929

Mobilni: +387 61 858 925

Pogodnosti

Hostel se nalazi u samom srcu Sarajeva
Prodavnice, kafići, restorani i raznovrsna turistička ponuda Sarajeva u neposrednoj blizini
Aerodromski i lokalni prevoz (uz doplatu)
Dvorište sa baštenskom garniturom
Stalno otvorena recepcija
Menjačnica u okviru hostela
Info i turistički pult, besplatne mape i brošure
Usluge pranja i peglanja veša
Besplatan faks i fotokopir
Uvek besplatna kafa i čaj za sve goste
Zona bez duvanskog dima
Room service
Klima uređaj i centralno grejanje
Antialergijska posteljina
Besplatan bežični internet
LCD TV
Tri zajednička kupatila
Najveća spavaonica ima svoju terasu
Javni parking u blizini koji se naplaćuje

Hostel Check Inn (Old Hostel Inn), Sarajevo

U samom centru Sarajeva, nadomak Ferhadija i Gazi Husrev-begove džamije, Madrese, Stare Pravoslavne crkve, Katedrale Srca Isusova i Singoge, nalazi se ugodno smešten Hostel Check Inn (Old Hostel Inn). Ova fantastična lokacija koju ima hostel otvara vam čitavo Sarajevo, sa obiljem kafića, restorana i prodavnica na samo nekoliko minuta šetnje, a autobuska i železnička stanica udaljene su 4 km, dok je aerodrom na distanci od 16 km.

Naš hostel odgovoriće svim potrebama gostiju, bilo onih koji glavni grad Bosne i Hercegovine posećuju turistički, bilo isključivo poslovno. Mi smo kompletno posvećeni vašem odmoru i možete se osloniti na nas ukoliko su vam potrebne usluge aerodromskog ili lokalnog prevoza, pranja i peglanja veša, a dnevno pospremanje i korišćenje faks i fotokopir aparata su besplatni za naše goste.

U okivru Hostel Check Inn (Old Hostel Inn) nalazi se i menjačnica, pa ne morate brinuti oko lokalne valute, a tu je i turistički pult. Tako će nam biti zadovoljstvo da organizujemo izlete, ture obilaska grada, ili nabavimo vam karte za pozorišta, muzeje, koncerte ili druge kulturne događaje. Naša recepcija je stalno otvorena, a ovde ćete naći i razne brošure, mape, ali i automate sa pićima i slatkišima, kao i aparat za kafu.

Spavaonica za 12 osoba

Naša velika spavaonica je potpuno klimatizovana i ima centralno grejanje pa je pogodna i prijatna za boravak u bilo koje doba godine. Sve naše sobe su garantovano bez duvanskog dima, i opremljene su anti-alergijskom posteljinom, kao i lepim maštovitim dezenima, pa će vaš boravak ovde sigurno biti prijatan i neometan. Bilo da ste kod nas došli sami, sa porodicom ili nerazdvojnim društvom, naš hostel zadovoljiće sve vaše potrebe.

Ova spavaonica opremljena je sa četiri kreveta na sprat, odnosno sa ukupno 12 produženih ležaja. Svaki krevet ima veoma praktičnu policu na uzglavlju sa svetlom i utičnicama, koje su zgodne ukoliko se ne razdvajate od svog laptopa, tableta ili smartfona, a mislili smo na sve vaše potrebe za brzom komunikacijom, aktivnim životom na društvenim mrežama i eventualnim poslovnim obavazema, pa je u celom hostelu dostupna besplatna bežična internet konekcija odlične brzine.

Svaki krevet raspolaže i svojom komodom sa ključem gde možete odložiti svoje stvari, a tu je i lep zajednički sto sa tabureima. U hostelu postoje tri zajednička kupatila sa tuš kabinama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom i fenovima za kosu, dok vam je za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju LCD TV sa velikim izborom kanala. Sačuvali smo najbolje za kraj: ova spavaonica ima i veliku terasu, gde se možete opustiti uz kafu ili omiljeno piće i uživati u neponovljivim gradskim prizorima Sarajeva.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info.hostelinn@gmail.com

Spavaonica za 4 osobe

Hostel raspolaže sa dve spavaonice idealne za porodice sa decom, parove koji vole međusobno društvo ili nerazdvojne četvoročlane ekipe. Obe imaju klima uređaje i centralno grejanje, parkete prekrivene tepisima i zvučnu izolaciju, pa predstavljaju odličan izbor u bilo koje doba godine. Inače, sve naše sobe su garantovano bez duvanskog dima, opremljene su anti-alergijskom posteljinom, kao i oplemenjene prirodnim materijalima i maštovitim dezenima, pa će vaš boravak ovde sigurno biti veoma prijatan.

Takođe, u zavisnosti od vaših želja i potreba, bilo koja od ove dve spavaonice može se unajmiti i kao privatna soba. U obe se nalaze po dva kreveta na sprat, sa dakle, ukupno četiri produžena i komforna ležaja. Svaki ležaj ima svoju veoma praktičnu policu na uzglavlju sa svetlom i utičnicama, koje su zgodne ukoliko se ne razdvajate od svog laptopa, tableta ili smartfona, a mislili smo na sve vaše potrebe za brzom komunikacijom, aktivnim životom na društvenim mrežama i eventualnim poslovnim obavazema, pa je u celom hostelu dostupna besplatna bežična internet konekcija odlične brzine.

Svaki krevet ima i svoju komodu sa ključem gde možete odložiti stvari, a tu je i lep zajednički sto sa tabureima. U hostelu postoje i tri zajednička kupatila sa tuš kabinama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom i fenovima za kosu, dok vam je za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju LCD TV sa velikim izborom kanala. Naravno, ako dolazite kod nas u letnjoj polovini godine, možete koristiti i vrtnu terasu sa baštenskim garniturama idealnu za druženje sa vama dragim osobama ili naravno drugim gostima hostela.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info.hostelinn@gmail.com

Hostel Check Inn (Old Hostel Inn)

Takođe, treba da znate da vas kod nas uvek očekuju kafa i čajevi na naš račun. Uz sve ovo, nudimo i dobar izbor društvenih igara, i lepo zajedničko dvorište hostela sa klupama gde se možete družiti sa drugim gostima i podeliti najzanimljivije dogodovštine sa svojih putovanja. U našoj blizini postoji javni parking koji se naplaćuje i koji je ipak najbolje rešenje za sve one koji nas posete svojim kolima.

Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više

Oblast Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sarajevo
Ostavite komentar:

* obavezno