Hostel Gonzo :: Oblast Sarajevo :: Sarajevo

Osnovni podaci

Ime: Hostel Gonzo

Vrsta: Hostel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Sarajevo , Oblast Sarajevo

E-mail:
hostelgonzo@gmail.com

Sajt:
www.gonzo.ba

Telefon: +387 33 457 548

Mobilni: +387 62 520 000
+387 61 133 176
+387 62 476 333

Pogodnosti

Hostel je smešten na oko 6 km od centra Sarajeva, u naselju Otoka
Odlična lokacija – 300 m od olimpijskog bazena i stadiona
Doček na aerodromu, autobuskoj ili železničkoj stanici (uz nadoknadu)
Doručak uračunat u cenu boravka
Mogućnost panisona ili polupansiona
Organizovanje planinarskih i hajking tura, skijaških vikenda
Pogodnosti za grupne rezervacije
Zajedničke ili privatne terase
Centralno grejanje
TV  sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hostel Gonzo, Sarajevo

Hostel Gonzo nalazi se u širem centru Srajeva, na mirnoj i izolovanoj lokaciji daleko od saobraćajne gužve i buke. Udaljeni smo oko 6 kilometara od Baščaršije, u naselju Otoka, svega 300 metara od olimpijskog bazena i stadiona, i 500 metara od sportske dvorane “Ramiz Salčin”.

Prve prodavnice udaljene su koraka, a do najbližeg tržnog centra ima pet minuta lagane šetnje. Po Sarajevu se možete brzo kretati i ukoliko ne dolazite sopstvenim prevozom, a stanice tramvaja i trolejbusa nalaze na svega 200  metara od nas. Tradicionalni restorani, kafane i kafići, ali i brza hrana, ulični specijaliteti i menze su takođe locirani u našoj blizini.

U sklopu hostela Gonzo postoji i restoran sa kafe-barom, pa je vaš boravak kod nas zasnovan na doručku, a kako ova usluga može biti i pansionska hostel je pravo mesto za ekskurzije, tim bildinge, ali i pripreme sportista i druge vrste grupnih poseta, sa ukupnim kapacitetom od 120 osoba. U saradnji sa Planinarskim savezom BIH organizujemo planinarske i hajking ture, kao i skijanja na Bjelašnici i Jahorini.

Soba za 1 osobu

Za sve kojima je potreban duži ili kraći predah od puta, za prave avanturiste, planinare, skijaše ove jednokrevetne sobe ponudiće sav mir i komfor neophodan za potpuni odmor i uživanje u Sarajevu. Ove četiri jednostavne i funkcionalne sobe sadrže prostran krevet, garderobni orman i drugi funkcionalni nameštaj kako biste se raspremili i raskomotili. Imaju drvene parkete, te su prijatne i ugodne, a zahvaljujući centralnom grejanju tople su tokom zimskih meseci.

Sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u cenu noćenja uračunat je i doručak. Takođe, vaš boravak u hostelu može biti zasnovan i na punom ili polupansionu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa velikim izborom kablovskih kanala, a za sve koji svoje slobodno vreme radije provode uz mobilne aplikacije i društvene mreže, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Sve sobe imaju i izlaz na terase, od kojih su neke privatne, a neke zajedničke, a svaka soba ima svoj prostor za sedenje sa baštenskom garniturom, pa tokom letnjih meseci možete uživati u pogledu na grad i lepom vremenu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelgonzo@gmail.com

Soba za 2 osobe

Ukoliko putujete u paru, sa decom, kolegama ili u romantičnom društvu, možemo vam ponuditi izbor od devet soba opremljenih francuskim ležajevima ili sa dva pojedinačna kreveta. Ove jednostavno i funkcionalno uređene sobe pružiće vam sav komfor, mir i privatnost kako biste se sasvim opustili i odmorili ili skoncentrisali na eventualne poslovne obaveze.

Ove sobe postavljene su drvenim parketima, tepisima i tkaninama koje ih čine udobnim i prijatnim, a uz centralno grejanje, naša vrata su vam otvorena tokom čitave godine. Sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u cenu noćenja uračunat je i doručak. Uz to, vaš boravak u hostelu može biti zasnovan i na punom ili polupansionu, po vašoj želji. Većina ovih soba dovoljno je prostrana da u njih, na vaš zahtev možemo uneti i dodatni krevet.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa velikim izborom kablovskih kanala, a za sve koji svoje slobodno vreme radije provode uz mobilne aplikacije i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Sve sobe imaju i izlaz na terase, od kojih su neke privatne, a neke zajedničke, a svaka soba ima svoj prostor za sedenje sa baštenskom garniturom pa možete uživati u lepom vremenu i panorami Sarajeva.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelgonzo@gmail.com

Soba za 3 osobe

Malim porodicama, kolegama ili bliskim društvima namenjeno je i ovih 11 soba. Prostrane, udobne i jednostavno nameštene, ove sobe pružiće vam sav komfor i mir koji vam je potreban za aktivan odmor i uživanje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Opremljene su ili odvojenim krevetima, ili francuskim ležajem i pojedinačnim krevetom, kao i drugim funkcionalnim nameštajem kako biste se u njima lepo raskomotili i osećali.

Ove sobe postavljene su drvenim parketima, tepisima i takninama koje ih čine udobnim i prijatnim, a uz centralno grejanje, naša vrata su vam otvorena tokom čitave godine. Sve trokrevetne sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u cenu noćenja uračunat je i doručak. Uz to, vaš boravak u hostelu može biti zasnovan i na punom ili polupansionu. Većina ovih soba dovoljno je prostrana da u njih, na vaš zahtev možemo uneti i dodatni krevet.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa velikim izborom kablovskih kanala, a za sve koji svoje slobodno vreme radije provode uz mobilne aplikacije i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Sve sobe imaju i izlaz na terase, od kojih su neke privatne, a neke zajedničke, pa možete uživati u druženju sa drugim gostima, lepom vremenu i dinamičnim panoramama Sarajeva.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelgonzo@gmail.com

Apartman za 4+2 osobe

Ovih devet apartmana namenjeno je porodicama sa decom, bliskim društvima i parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Jednostavno opremljeni apartmani imaju odvojene spavaće sobe sa francuskim krevetima ili pojedinačnim ležajevima, a na raspolaganju vam je i drugi funkcionalni nameštaj kako biste se sasvim lepo raspremili i raskomotili.

Veliki dnevni boravak namenjen je vašem druženju i zajedničkim aktivnostima, a ovde se nalazi i garnitura za sedenje koja se može razvući kao dodatni ležaj za još dve osobe. Ovi udobni apartmani imaju svoja prostrana kupatila sa kadama ili tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa velikim izborom kablovskih kanala, a za sve koji svoje slobodno vreme radije provode uz mobilne aplikacije i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Apartmani imaju svoje lepe, privatne balkone sa garniturama za sedenje, pa na njima možete uživati u dinamičnim prizorima Sarajeva i družiti se i opuštati okruženi zelenilom.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelgonzo@gmail.com

Spavaonica za 6-7 osoba

U okviru našeg hostela nalazi se i pet velikih spavaonica koje su pravi izbor kako za pojedince na proputovanjima, tako i za parove, društva ili porodice. Spavaonice su prostrane i svetle, imaju centralno grejanje i drvene parkete sa mekanim tepisima. U cenu noćenja uračunat je i doručak, a takođe vaš boravak u hostelu može biti zasnovan i na punom ili polupansionu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa velikim izborom kablovskih kanala, a za sve koji svoje slobodno vreme radije provode uz mobilne aplikacije i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelgonzo@gmail.com

Hostel Gonzo

Po dogovoru i uz dodatnu nadoknadu dočekaćemo vas i na aerodromu, železničkoj ili autobuskoj stanici, a ukoliko je potrebno, kod nas možete iznajmiti vozilo na duži ili kraći period. Takođe, za sve goste koji kod nas dolaze sopstvenim kolima, na raspolaganju je i besplatan, privatni parking.

Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više

Oblast Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sarajevo
Ostavite komentar:

* obavezno