Hostel Inn Luxury :: Oblast Sarajevo :: Sarajevo

Osnovni podaci

Ime: Hostel Inn Luxury

Vrsta: Hostel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Sarajevo , Oblast Sarajevo

E-mail:
info.hostelinnluxury@gmail.com

Sajt:
www.hostelinnluxury.com

Telefon: +385 33 841 748

Pogodnosti

Hostel je smešten u strogom centru grada
Zajednička kuhinja
Aparat za kafu
Dnevni boravak sa TV-om, sa ravnim ekranom i trpezarijom
Recepcija 24/7
Sef na recepciji
Veš mašina i sušilica za veš
Mogućnost korišćenja pegle, fena, telefona, faksa, štampača
SAT & K TV sa ravnim ekranom u svakoj sobi
Klima uređaj
Grejanje
Besplatan bežični internet
Privatan parking (naplaćuje se)

Hostel Inn Luxury, Sarajevo

Hostel Inn Luxury je, kao što mu samo ime kaže luksuzan hostel, pre svega prilagođen mladima i onima koji se tako osećaju. Smešten je u srcu gradskog jezgra Sarajeva, a sa prozora se vidi Katedrala Srca Isusova. Hostel je udaljen 300 metara od Latinske ćuprije, 400 metara od Baščaršije, takođe na samo 200m je čuvena gradska pijaca Markale, a na 250 Gazi Husrev-begova džamija.

U neposrednoj okolini postoje brojni restorani u kojima se poslužuju jela međunarodne kuhinje, kao i, naravno, domaći specijaliteti. Sarajevski aerodrom od Hostela Inn Luxury udaljen je samo 12km.

Posetioci, uz doplatu, mogu zamoliti da ih osoblje sa bilo kog mesta u Sarajevu poveze do hostela, ili da ih odveze na mesto koje im odgovara. Svi koji dođu svojim automobilima, mogu biti bezbrižni, budući da u blizini hostela postoji luksuzan parking, sa koga će šofer preuzeti vaš automobil i dovesti vam ga u dogovoreno vreme, po ceni od 10€ za noć.

Soba za 6 osoba

Ukoliko putujete sami, ili sa manjom grupom prijatelja, a želeli biste da ih upoznate još, naročito će vam se dopasti ova uredna anti-alergijska, trendi i savremeno uređena soba hostela Inn Luxury, kapaciteta do 6 osoba. Ona sadrži krevete na sprat, sa mekanom, čistom i kvalitetnom posteljinom.

Takođe, ispod svakog kreveta postoji ormarić na zaključavanje. Oni koji odsednu kod nas sigurno se neće razočarati ni kupatilima. Tu su tri kupatila, zajednička za sve sobe veoma su moderno i lepo opremljena, sadrže nekoliko toaleta i tuš kabina. Naravno, na raspolaganju im je i zajednička kuhinja, kao i dnevni boravak.

Gosti ove sobe, pored toga, mogu koristiti i neki od sadržaja koji im je na raspolaganju zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, a mogu i uživati u nekom od mnogobrojnih kanala, bilo kablovskih, bilo satelitskih, na TV-u sa ravnim ekranom, dok će prijatnu temperaturu tokom letnjeg perioda obezbeđivati klima, a tokom hladnog grejanje. Iz sobe se pruža sjajan pogled na šarenoliki ambijent Sarajeva i njegove poznate znamenitosti.

Za više informacija obratite nam se na mejl: info.hostelinnluxury@gmail.com

Soba za 8 osoba

U dve mladalački opremljene sobe hostela Inn Luxury, sa puno stila i ukusa, može se smestiti do osam osoba željnih novih urbanih avantura, priča, mirisa i ukusa ovog prelepog grada, bogatog različitostima. Sadrže krevete na sprat, sa mekanom, čistom i kvalitetnom posteljinom.

Takođe, ispod svakog kreveta postoji ormarić na zaključavanje, a svi koji odsednu u našem savremenom hostelu sigurno se neće razočarati ni kupatilima. postoje ukupno tri kupatila, zajednička za sve sobe koja su veoma moderno i lepo opremljena. Naravno, na gostima je raspolaganju i zajednička kuhinja, kao i dnevni boravak.

Posetioci ove dve sobe, pored toga, mogu koristiti i neki od sadržaja koji im je na raspolaganju zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, a mogu i uživati u nekom od mnogobrojnih kanala, bilo kablovskih, bilo satelitskih, na TV-u sa ravnim ekranom, dok će prijatnu temperaturu tokom letnjeg perioda obezbeđivati klima, a tokom hladnog grejanje. Iz obe sobe, pruža se sjajan pogled na šarenoliki ambijent ovog grada i njegove poznate znamenitosti.

Za više informacija obratite nam se na mejl: info.hostelinnluxury@gmail.com

O smeštaju Hostel Inn Luxury

Ambijent ovog hostela je veoma prijatan, a uređenje izuzetno savremeno, sa visokim estetskim standardima. Gostima hostela na raspolaganju je potpuno opremljena kuhinja sa sudoperom, frižiderima, aparatima za kafu, kao i svim neophodnim priborom za obedovanje.

Gosti takođe mogu dobiti čaj ili kafu, besplatano, tokom 24h, a tu je i zajednički prostor, sa udobnim foteljama, stočićima i nekoliko TV uređaja sa ravnim ekranom, preko kojih posetioci mogu pratiti svoje omiljene, bilo kablovske, bilo satelitske programe.

Ljubazno osoblje hostela će im tokom 24h rado pružiti bilo koju informaciju i odgovoriti na pitanje, ili ih uputiti na neku od mnogih znamenitosti grada. Takođe, posetioci hostela svoje dragocenosti mogu ostaviti u sefovima koji postoje na recepciji, a prtljag u, za to namenjenu prostoriju. Na raspolaganju su im i usluge pranja i sušenja veša, a mogu dobiti i fen, peglu, poslužiti se telefonom, faksom ili štampačem.

Video prezentacija smeštaja

Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više

Oblast Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sarajevo
Ostavite komentar:

* obavezno