Hostel Massimo :: Oblast Sarajevo :: Sarajevo

Osnovni podaci

Ime: Hostel Massimo

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sarajevo , Oblast Sarajevo

E-mail:
info@hostel.massimo.ba

Sajt:
www.massimo.ba

Telefon: +387 33 953 486

Faks: +387 33 953 488

Pogodnosti

Hostel se nalazi u centru Sarajeva, pored Markali pijace
Stalno otvorena recepcija
Turistički info pult i besplatne mape
Vedri zajednički dnevni boravak
Centralno grejanje
Ormarići sa ključevima
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Privatne sobe imaju klima uređaje
Spavaonice imaju venitlatore
Sve sobe imaju svoja kupatila
Privatne sobe imaju mini frižidere
Mogućnost organizovanja aerodromskog i lokalnog prevoza, uz doplatu
Parking pod video nadzorom uz rezervaciju i doplatu

Hostel Massimo, Sarajevo

Hostel Massimo se nalazi u centru Sarajeva, u neposrednoj blizini zelene pijace Markale, sa ponudom od mnoštvo raznovrsnih prodavnica u okolini, udaljen samo 100 metara od gradskog šetališta i 500 metara od čuvene Baščaršije. Položaj hostela savršen je za obilazak spomenika i kulturne baštine ovog interesantnog i raznolikog grada, pa se tako Večni plamen, Katedrala, Pravoslavna crkva, Sinagoga i Begova džamija nalaze nedaleko od nas.

Na recepciji hostela Massimo svih 24 časa očekuju vas ljubazni i komunikativni domaćini, spremni da vaš odmor i boravak u Sarajevu učine što lagodnijim. Ovde je i turistički info pult, gde su vam dostupne besplatne mape i štampani vodiči kroz kulturu i istoriju prestonice Bosne i Hercegovine.

Takođe, svim gostima na raspolaganju je veliki dnevni boravak u kome se možete upoznavati i družiti sa drugim gostima, a uz naknadu ovde se možete poslužiti toplim napicima i bezalkoholnim pićima. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu rezervisati parking mesto pod video nadzorom, uz dnevnu doplatu, a ukoliko želite, možemo organizovati i aerodromski ili lokalni prevoz za vas.

Soba za 2 osobe

Naš hostel nudi potpun komfor privatnih soba, pa svi parovi na romantičnim putovanjima, ali i roditelji sa malom decom ili poslovni partneri mogu birati između ovakve dve dvokrevetne sobe. One su jednostavno, vedro i funkcionalno nameštene, sa krevetom na sprat i malim prostorom za sedenje, a tu su i ormarići sa ključevima kako biste višak stvari mogli da odložite na sigurno kada krenete u razgledanje grada ili večernji provod.

Posebna pogodnost ovih privatnih soba je što su klimatizovane i raspolažu mini frižiderom, pa tu možete hladiti pića, ili odložiti namirnice. Imaju i privatna kupatila sa tuš kabinom ili kadom, kao i kompletan toaletni pribor, fen i pešikre. U sobama se nalazi i LCD TV, a za sve koji ne mogu da zamisle odmor bez brze komunikacije, svog laptopa, tableta i smartfona, obezbeđena je besplatna bežična interent konekcija, pa ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Uz sve ovo, tokom zime sobe su veoma tople i ušuškane, pošto je u čitavom hostelu obezbeđeno centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hostel.massimo.ba

Soba za 4 osobe

Ova privatna, klimatizovana soba namenjena je porodicama sa decom, parovima, ali i nerazdvojnim četvoročlanim društvima. Ima francuski ležaj i krevet na sprat, a tu su i ormarići sa ključevima kako biste mogli da odložite višak stvari.

Četvorokrevetna soba raspolaže i mini frižiderom, gde možete hladiti pića, ili odložiti namirnice, a ima i privatno kupatilo sa tuš kabinom, kao i kompletan toaletni pribor, fen i pešikre. Tu je i LCD TV, dok je za sve koji ne mogu da zamisle odmor bez brze komunikacije, svog laptopa, tableta i smartfona, obezbeđena besplatna bežična interent konekcija, pa ni vaše eventualne poslovne obaveze, dok ste kod nas, neće trpeti. Tokom zime soba je veoma topla i ugodna pošto je u čitavom hostelu obezbeđeno centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hostel.massimo.ba

Spavaonica za 6 osoba

Prostrana, svetla, funkcionalna spavaonica pružiće vam osnovni komfor i udobnost tokom boravka u Sarajevu. Namenjena je svima kojima je potreban kraći ili duži predah od puta, odlična lokacija za razgledanje grada, pojedincima, parovima, velikim ili malim društvima. Inače, tokom leta tu je ventilator koji će rashladiti prostoriju, dok je zimi obezbeđeno centralno grejanje.

Ležajevi u ovoj spavaonici su rasporeeni u tri kreveta na sprat, a svaki ima svoje noćno svetlo i priključke za struju, što je veoma zgodno ukoliko se ne odvajate od svog tableta, laptopa ili smartfona, i s obzirom na besplatnu bežičnu internet konekciju, moći ćete da uživate u svim ustaljenim navikama i društvenim mrežema bez ograničenja.

Svaki krevet ima i svoj ormarić sa ključem, u kome ćete moći da odložite višak stvari na sigurno kada krenete u obilazak grada ili večernji provod. Gosti ove spavaonice mogu koristiti privatno kupatilo sa tuš kabinom, više umivaonika i kompletan toaletni pribor, a svakog posetioca očekuje i komplet od dva peškira, kao i fen za kosu. Uz sve ovo, tu je i LCD TV za trenutke dokolice i sve poklonike serijskog i informativnog programa.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hostel.massimo.ba

Spavaonica za 7 osoba

Velika i vedra, funkcionalno nameštena spavaonica za maksimalno 7 osoba pružiće vam osnovni komfor i udobnost prilikom boravka u Sarajevu, pa je odličan izbor za sve koji kod nas dođu sami, sa decom, u parovima, većim ili manjim društvima. Idealna je za boravak tokom bilo kojeg godišnjeg doba, pošto je tu ventilator leti, koji će rashladiti veoma lepo ovu prostoriju, a zimi je obezbeđeno centralno grejanje.

Ovde je raspoređeno sedam ležajeva u krevetima na sprat. Svaki ima svoje noćno svetlo i priključke za struju, što je veoma zgodno ukoliko se ne odvajate od svog tableta, laptopa ili smartfona, a s obzirom na besplatnu bežičnu internet konekciju, moći ćete maksimalno da uživate u svim ustaljenim navikama i društvenim mrežema bez ograničenja.

Svaki krevet ima i svoj ormarić sa ključem, u kome ćete moći da odložite višak stvari na sigurno kada krenete u obilazak grada ili laganu šetnju ulicama Sarajeva. Gosti spavaonice mogu koristiti i kupatilo namenjeno za njih sa tuš kabinom, više umivaonika i kompletan toaletni pribor, a svakog posetioca očekuje i komplet od dva peškira, kao i fen za kosu. Uz sve ovo, tu je i LCD TV za trenutke dokolice i sve poklonike serijskog i informativnog programa.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hostel.massimo.ba

Spavaonica za 8 osoba

Ova komforna spavaonica vedrih boja namenjena je svim avanturistima na proputovanju, onima kojima je potreban odmor posle napornog puta, većim ili manjim društvima. Funkcionalno i jednostavno nameštena, raspolaže sa 8 ležajeva raspoređenih u četiri kreveta na sprat, a svaki krevet ima svoje noćno svetlo i priključke za struju, što je veoma zgodno ukoliko se ne odvajate od svog tableta, laptopa ili smartfona, a s obzirom na besplatnu bežičnu internet konekciju, moći ćete da uživate u svim ustaljenim navikama i društvenim mrežema bez ograničenja.

Svaki od ovih 8 kreveta ima i svoj ormarić sa ključem, u kome ćete moći da odložite višak stvari na sigurno kada krenete u obilazak grada ili laganu šetnju ulicama Sarajeva. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom, više umivaonika i kompletan toaletni pribor, a svakog gosta očekuje i komplet od dva peškira, kao i fen za kosu. Uz sve ovo, u spavaonici se nalazi LCD TV za trenutke dokolice i sve poklonike serijskog i informativnog programa. Takođe, tokom leta tu je ventilator koji će lepo rashladiti ovu prostoriju, dok je zimi obezbeđeno centralno grejanje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hostel.massimo.ba

Spavaonica za 10 osoba

Naša najveća spavaonica raspolaže sa pet kreveta na sprat i odličan je izbor kako za pojedince na proputovanju, tako i za veća ili manja nerazdvojna društva. Veoma je prostrana i jednostavno uređena i pružiće vam osnovni komfor i udobnost. Inače, tokom leta tu je ventilator koji će lepo rashladiti prostoriju, dok je zimi obezbeđeno centralno grejanje.

Ovde svaki krevet raspolaže svojim ormarićem sa ključevima, pa se možete raspremiti i odložiti višak stvari dok uživate u obilasku grada. Opremljena je nameštajem od prirodnih materijala i raspolaže svojim kupatilom sa više umivaonika, kadom i kompletnim toaletnim priborom, a tu vas očekuju i kompleti od dva peškira i fen za kosu, za svakog gosta. U sobi se nalazi i LCD TV, dok za sve one koji ne mogu da zamisle odmor bez brze komunikacije, svog laptopa, tableta i smartfona, obezbeđena je besplatna, bežična interent konekcijom, pa tako ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hostel.massimo.ba

Hostel Massimo

Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više

Oblast Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sarajevo
Ostavite komentar:

* obavezno