Hostel Room :: Banjalučka regija :: Banja Luka

Osnovni podaci

Ime: Hostel Room

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Luka , Banjalučka regija

E-mail:
info@hostel-room.com

Sajt:
www.hostel-room.com

Telefon: +387 66 406 555

Pogodnosti

Hostel se nalazi 3 km od centra Banja Luke
Recepcija je otvorena 24 časa dnevno
Prodavnica i pekara koje rade non-stop
Odličan restoran domaće kuhinje na 50 metara od hostela
Besplatan bežični internet
Neke sobe imaju balkone
Dve potpuno opremljene zajedničke kuhinje
Dva zajednička dnevna boravka
TV u sobama
Turističke brošure i info pult
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hostel Room, Banja Luka

Na samo 3 km od centra Banja Luke, preko puta čuvenog restorana Zlatna Kruna, nalazi se Hostel Room, čija su vrata otvorena za goste 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. U našem hostelu očekuje vas uvek dobro raspoloženo, komunikativno i druželjubivo osoblje, a uz to učinićemo sve da vaš boravak kod nas bude što prijatniji i komforniji.

U sklopu našeg hostela naći ćete i stalno otvorenu prodavnicu i pekaru, pa nećete morati da izlazite u nabavku, a ukoliko ste raspooženi za fantastičnu klopu po tradicionalnim receptima, restoran Zlatna Kruna je odličan izbor. Do samog centra Banja Luke trebaće vam nekoliko minuta automobilom, odmah ispred hostela je autobuska stanica gradskog prevoza, a ukoliko volite, možete se i prošetati i razgledati grad. Kod nas možete računati na besplatan parking ukoliko dolazite sopstvanim prevozom, a trudićemo se da izađemo u susret svim vašim potrebama i pomognemo vam da se ovde što lakše snađete.

Soba za 2 osobe

Naš hostel raspolaže sa tri dvokrevetne sobe koje su svetle, udobne i funkcionalno nameštene. Dve sobe imaju singl krevete, dok je u trećoj francuski ležaj. U njima ćete naći i osnovni nameštaj, natkasne, komodu, orman, lampu, TV , a za sve svetske putnike, vaše zadovoljstvo, aktivnosti na društvenim mrežama i brzu komunikaciju, čitav kompleks je pokriven odličnom WiFi konekcijom.

Sve tri sobe dele kupatila koja se nalaze na istom spratu, u suštini dve sobe različitih kapaciteta imaju na raspolaganju jedno kupatilo, a peškire ćete naći u sobama. Takođe, na spratu na kome boravite naći ćete i opremljenu zajedničku kuhinju, kao i dnevni boravak, gde se možete družiti i razmenjivati uvek interesantna iskustva sa drugim gostima.

Cene se kreću oko 10 evra po osobi za noć, ali pošto u kod nas stalno aktuelne razne akcije, za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@hostel-room.com

Soba za 3 osobe

Naš hostel raspolaže sa tri trokrevetne sobe, po jedna na svakom spratu, idelane za sve koji svoj dan vole da započnu uz kaficu – na svojoj terasi. Odavde vam se pruža divan pogled na panoramu Banjaluke. Sobe imaju tri odvojena kreveta, garderobni orman sa fiokama, komodu sa policama i televizor.

Takođe gosti ovih trokrevetnih soba dele kupatila na svojim spratovima sa gostima još jedne sobe, a peškiri će vas sačekati u sobama. Za trenutke opuštanja i dokolice, tu je televizor kao i besplatna bežična internet konekcija. Na svakom spratu nalaze se i poptuno opremljene kuhinje i zajednički dnevni boravci gde se možete družiti sa našim drugim gostima i razmeniti po neku uvek zanimljivu priču.

Cene se kreću oko 10 evra po osobi za noć, ali pošto u kod nas stalno aktuelne razne akcije, za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@hostel-room.com

Soba za 4 osobe

Za dobra četvoročlana društva ili porodice sa klincima, naš hostel ima pet četvorokrevetnih soba na prvom i drugom spratu objekta. Dve sobe imaju veoma dobar položaj, pa su mirne i tihe, a imaju dva singl kreveta i krevet na sprat, dok preostale tri sobe imaju četiri odvojena kreveta, a jedna od ove dve ima i lep francuski balkon.

U sobama ćete naći i osnovne komade nameštaja, orman, komodu, natkasne, a za trenutke odmora i dokolice, tu je televizor, a radi brze komunikacije, aktivnog života na društvenim mrežama ili eventualnih poslovnih obaveza, na raspolaganju vam je i besplatna bežična internet konekcija.

Sobe dele spratna kupatila sa po još jednom sobom, a peškire ćete naći u sobama. Uz sve ovo, na raspolaganju vam je i zajednička, potpuno opremljena kuhinja, gde možete skuvati kafu ili pripremiti neki laki obrok, a tu je i zajednički dnevni boravak, koji možete iskoristiti za nova poznanstva i razmenu iskustava.

Cene se kreću oko 10 evra po osobi za noć, ali pošto u kod nas stalno aktuelne razne akcije, za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@hostel-room.com

O smeštaju Hostel Room, Banja Luka

Bilo da ste došli da uživate u Banjaluci i njenoj bogatoj kulturi i istoriji, prirodnim lepotama, ili ste na proputovanju ovim delom Evrope, poslovnom, porodičnom ili romantičnom putovanju, hostel Room sigurno ima sobu za vas.

Mi smo na odličnoj lokaciji ukoliko ste raspoloženi za aktivan i uzbudljiv odmor. Banj Brdo i kanjon Vrbasa pružaju neverovatne mogućnosti za sve, bilo da ste raspoloženi za izlete i roštilje, pecanje, planinarenje, hajking i planinski biciklizam, bilo da naprosto volite boravak u prirodi, zelena okolina Banjaluke prosto mami sve koji ovuda prođu da zastanu i provedu ovde malo vremena.

Banja Luka


Banja Luka je pre svega nadaleko poznata kao grad zelenila i to zbog velikog broja parkova koji je krase skoro na svakom uglu. Uredna trava i cveće u parkovima podarili su ovaj epitet kojim se danas sa pravom ponosi. Uske ulice koje se od prepodnevnih časova pune mirisom banjalučkog ćevapa sa razlogom su omiljena destinacija mnogih turista.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Luka
Ostavite komentar:

* obavezno