Hotel Atina :: Banjalučka regija :: Banja Luka

Osnovni podaci

Ime: Hotel Atina

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Banja Luka , Banjalučka regija

E-mail:
recepcija@atinahotel.com

Sajt:
www.atinahotel.com

Telefon: +387 51 961 100

Mobilni: +387 65 075 544

Pogodnosti

Odlična lokacija, na obali reke Vrbas, 300 m od Tvrđave i 500 m od centra grada
Restoran i kafe bar u okviru hotela
Sala za konferencije
Fitnes centar sa saunom i teretanom
24/7 room service
Klima uređaji i centralno grejanje
Zvučna izolacija
Besplatna bežična internet konekcija
Mini bar
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
Većina soba i apartmana imaju svoje terase
TV
Telefon
Apartmani imaju više televizora
VIP apartmani imaju kuhinje
Besplatan parking i garaža sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem

Hotel Atina, Banja Luka

Hotel Atina nalazi se svega 300 metara od tvrđave Kastel i 500 metara od samog centra Banja Luke. Naša izvanredna lokacija pruža mogućnost da budete u samom centru društveniih i poslovnih zbivanja grada, a opet smo na mirnom mestu, okruženi zelenilom i rekom Vrbas. Aerodrom je udaljen 22 km od nas, dok su stanice železničkog i autobuskog saobraćaja udaljene svega desetak minuta.

U okviru Hotela Atina postoji restoran domaće i internacionalne kuhinje u elegantnoj i prijatnoj atmosferi, koji može biti odličan ambijent za sve vaše proslave. Idealno mesto za zabavu i druženje je i naš kafe-bar sa lepom letnjom baštom, gde se možete opustiti uz prvu jutarnju kafu ili piće pre izlaska u večernji provod.

Hotel je pravo mesto i za organizaciju seminara, konferencija, komercijalnih i poslovnih sastanaka, a kako bi vaše prezentacije prošle besprekorno, na raspolaganju vam je projektor, flip-chart i ostala tehnička oprema. Svim našim gostima dostupan je room-service 24 časa, kao i drugi relaksacioni sadržaji – fitnes centar sa teretanom, masažnom đakuzi kadom i finskom saunom. Za sve goste hotela obezbeđen je besplatan parking sa garažnim prostorom, fizičkim obezbeđenjem i video nadzorom.

Soba za 1-2 osobe

Ove prostrane, svetle i elegantno uređene sobe zadovoljiće sve vaše potrebe za mirom i privatnošću bilo da putujete u romantičnom društvu, sa decom ili ste na poslovnom putovanju. Svih 12 ovakvih soba je klimatizovano, zvučno su izolovane i imaju centralno grejanje, pa su izuzetno udobne i prijatne za boravak tokom čitave godine.

Opremljene su lepo izrađenim nameštajem od mahagonija, sa velikim francuskim ležajem, garderobnim ormanima i drugim funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu, sve sobe imaju i radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu, bežičnu internet konekciju, ne morate tražiti drugo mesto za rad. Ove sobe imaju i svoja lepo uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a nadohvat ruke vam je i mini bar, dok je room-service dostupan 24 časa svakodnevno. Svoje dragocenosti ili važna dokumenta možete odložiti i u sef u sobi, a dan možete započeti u našem fitnes centru, uz bogat i raznovrsan doručak ili kafu u bašti našeg bara. Sve sobe imaju i svoje lepe terase sa garniturama za sedenje, pa tu možete uživati u pogledu na reku, panoramu grada i stare bedeme tvrđave.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@atinahotel.com

Soba za 2 osobe

Ove četiri elegantno uređene sobe namenjene su kolegama, prijateljima ili roditeljima sa decom. Prostrane, svetle i vrlo funkcionalne, sobe su potpuno klimatizovane i zvučno izolovane, pa će vam pružiti sav komfor, privatnost i neophodni mir.

Opremljene su izvanredno izrađenim nameštajem od mahagonija, sa dva odvojena kreveta, garderobnim ormanima i drugim funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu, sve sobe imaju i radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu, bežičnu internet konekciju, ne morate tražiti drugo mesto za rad. Tu su naravno i lepo uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a nadohvat ruke vam je i mini bar, dok je room-service dostupan 24 časa dnevno. Svoje dragocenosti ili dokumenta možete odložiti u sef u sobi, a dan započeti i u našem fitnes centru, uz bogat i raznovrsan doručak ili kafu u bašti našeg bara.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@atinahotel.com

Apartman za 1-2 osobe

Ukoliko planirate nešto duži boravak, bilo da ste kod nas poslovnim, turističkim ili privatnim povodom, sami ili u bliskom društvu, jedan od ova dva apartmana pružiće vam dosta prostora, udobnosti i komfora. Elegantno i maštovito uređeni apartmani su klimatizovani, zvučno izolovani i imaju centralno grejanje, pa su ugodni za boravak tokom čitave godine.

Prostor za spavanje odvojen je paravanom, i opremljen prostranim francuskim ležajem sa lepim uzglavljem i funkcionalnim nameštajem od mahagonija kako biste se sasvim lepo raspremili i raskomotili. Prijatan dnevni boravak sa foteljama i klub stočićem pravo je mesto za uživanje u dnevnom odmoru uz TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, novine ili knjigu.

Apartman ima i radni kutak sa pisaćim stolom, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu bežičnu internet konekciju, vaše poslovne obaveze svakako neće trpeti. Prava prednost ovih apartmana su njihova velika kupatila sa masažnim đakuzi kadama i luksuznom toaletnom galanterijom.

Svoje dragocenosti ili dokumenta možete odložiti i u sef, nadohvat ruke vam je i mini bar, a room-service vam je dostupan 24 časa dnevno. Svoj dan možete započeti uz kafu i doručak u našem restoranu, omiljenu rutinu u fitnes centru, ili možete uživati u pogledu na panoramu grada i zeleni Vrbas sa svoje privatne terase.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@atinahotel.com

Apartman Zevs za 2-4 osobe

Posebna pounda hotela Atina je ovaj lukusuzni, VIP apartman, u kome je pažnja posvećena svim detaljima i koji će vam pružiti vrhunski komfor, estetski ugođaj i mir. Izuzetno prostran, apartman Zevs namenjen je kako poslovnim partnerima koji žele da uživaju u komforu zasebnih spavaćih soba, tako i porodicama ili parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima.

Ovaj VIP apartman je klimatizovan, ima centralno grejanje i zvučno je izolovan, a uz zaseban ulaz pružiće vam izuzetnu privatnost. Oplemenjen parketima i opremljen pažljivo biranim nameštajem od mahagonija i drugih prirodih materijala, raspolaže sa dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajevima i pratećim sadržajima koji će vas sasvim opustiti i relaksirati.

Druženju i zajedničkim aktivnostima namenjen je luksuzni dnevni boravak sa kožnom garniturom za sedenje u mlečnim tonovima, a ovde se nalazi i veliki LCD TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, kao i CD i DVD plejeri sa muzičkim stubom za potpuni ugođaj i odličnu atmosferu.

Apartman ima i veliku, sasvim opremljenu kuhinju sa elegantnom, rustičnom trpezarijom za 6 osoba, pa tu možete uživati u hrani po sopstvenim receptima, upriličiti svečani ručak ili večeru, ali se i samo opustiti uz kafu, rashlađena pića ili girckalice po svojoj želji. Tu su i dva kupatila, kako bi se vaša intimnost i privatnost očuvala i unutar samog apartmana, opremljena luksuznom toaletnom galanterijom.

Takođe, veće od ova dva kupatila ima i hidromasažnu đakuzi kadu. Naše osoblje vam je na usluzi 24 časa dnevno, a radi vaše udobnosti apartman je opremljen i sefom, mini-barom, direktnom telefonskom linijom i besplatnom internet konekcijom. Sa visoke terase pruža se fantastičan pogled na zelenilo parka kojim smo okruženi, kao i na dinamičnu panoramu Banja Luke.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@atinahotel.com

Apartman Olimp za 4-6 osoba

Naš najveći apartman nosi ime “Olimp”, asocirajući na visoki dom božanstava – i baš takav ugođaj ima nameru da vam obezbedi. Na najvišem spratu, sa fantastičnim panoramskim pogledom na grad, reku i zelenilo parka, ovaj apartman osmišljen je tako da vam pruži svu udobnost i mir. Tri spavaće sobe čine ga izuzetno privatnim, pa je pogodan i za smeštaj poslovnih partnera, kolega, ali i porodica sa decom, parova koji uživaju u zajedničkim putovanjima ili šarolikih društava.

Takođe, elegantno i maštovito je opremljen, u vedrim, jarkim bojama sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima i dekorativnosti prostora. Dve spavaće sobe imaju francuske krevete, dok se u trećoj nalaze dva pojedinačna ležaja, kao i sav propratni sadržaj kako biste se apsolutno opustili i raskomotili. Veliki dnevni boravak opremljen je upečatljivom oranž kožnom garniturom za sedenje, a namenjen je zajedničkim aktivnostima, druženju i uživanju u odmoru.

Dnevni boravak je luksuzno tehnički opremljen, pa su vam na raspolaganu LCD TV, DVD i CD plejer, muzički stub, satelitski i kablovski kanali, kao i internet konekcija. Na raspolaganju vam je i izuzetno prostrana kuhinja sa elegantnom trpezarijom za 8 osoba, pa tu možete uživati u hrani po sopstvenim receptima, upriličiti svečani ručak ili večeru, ali se i samo opustiti uz kafu, rashlađena pića ili girckalice po želji. Tu su i dva kupatila, kako bi se vaša intimnost i privatnost očuvala i unutar samog apartmana, opremljena luksuznom toaletnom galanterijom, a veliko kupatilo ima i hidromasažnu đakuzi kadu.

Naše osoblje vam je na usluzi 24 časa dnevno, a radi vaše udobnosti apartman je opremljen i sefom, mini barom,  direktnom telefonskom linijom i besplatnom bežičnom internet konekcijom. Svoj dan možete započeti omiljenom rutinom u fitnes centru, a bogat i raznovrstan doručak možemo vam poslužiti i u krevetu, ili na predivnoj terasi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@atinahotel.com

Banja Luka


Banja Luka je pre svega nadaleko poznata kao grad zelenila i to zbog velikog broja parkova koji je krase skoro na svakom uglu. Uredna trava i cveće u parkovima podarili su ovaj epitet kojim se danas sa pravom ponosi. Uske ulice koje se od prepodnevnih časova pune mirisom banjalučkog ćevapa sa razlogom su omiljena destinacija mnogih turista.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Luka
Ostavite komentar:

* obavezno