Hotel Grand :: Banjalučka regija :: Banja Luka

Osnovni podaci

Ime: Hotel Grand

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Luka , Banjalučka regija

E-mail:
info@hotelgrandbanjaluka.com

Sajt:
www.hotelgrandbanjaluka.com

Telefon: +387 51 380 105

Pogodnosti

Hotel je lociran na 3 kilometra od centra Banje Luke
Na obodu grada u lepom prirodnom okruženju
Stalno otvorena recepcija
”A la cart” i ”buffet” restoran u okviru hotela
Room service
Sala za proslave sa 250 mesta
Konferencijska sala sa 60 mesta
Doručak uračunat u cenu, mogućnost pansiona i polupansiona
Balkoni i terase soba
Klima uređaj i podno grejanje
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Besplatan parking pod video nadzorom

Hotel Grand, Banja Luka

Hotel Grand nalazi se na samom ulazu u Banja Luku iz pravca Gradiške i Zagreba, te svojom lokacijom pruža direktnu vezu sa samim centrom grada, a izmešten je iz gužve i buke centralnih gradskih saobraćajnica. Hotel Grand može izaći u susret svim vašim željama i zahtevima, uz poštovanje svoje dugogodišnje tradicije u pružanju vrhunskih usluga.

Uz to, restoran hotela odiše prijatnom atmosferom u kojoj ćete se uz vrhunski pripremljene specijalitete domaće i internacionalne kuhinje dobro osećati, uživati u porodičnom ili poslovnom društvu i razvijati svoje poslovne kontakte. Svečana sala restorana raspolaže kapacitetom od 250 mesta, i idealan je izbor za proslave venčanja, krštenja, rođendane i druge privatne povode.

Soba za 1 osobu

Elegantno i prijatno uređene jednokrevetne sobe namenjene su svim gostima kojima je potreban odmor od puta ili poslovnim prilikama kada ste u potrazi za potpunim mirom, privatnošću i komforom.

Ove sobe su klimatizovane i imaju prijatno podno grejanje, te su pogodne za boravak tokom čitave godine. Opremljene su udobnim krevetima sa natkasnama na uzglavlju, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom, te peškirima i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak u hotelu Grand može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a u cenu sobe uključen je i slatko-slani doručak. Uz jutarnju kafu možete uživati u ambijentu našeg restorana i pogled na mirno okruženje.

Cena noćenja u ovoj sobi je 30,68€/noć;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelgrandbanjaluka.com

Soba za 2 osobe

Ove prostrane i svetle sobe namenjene su kako poslovnim ili društvenim putovanjima, tako i porodičnom ili romantičnom društvu. Elegantno uređene i moderno opremljene dvokrevetne sobe zadovoljiće sve vaše potrebe za mirom i privatnošću. Sve su klimatizovane i imaju prijatno podno grejanje, te su pogodne za boravak tokom čitave godine.

Opremljene su francuskim ležajem ili odvojenim krevetima sa natkasnama na uzglavlju, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Dosta prostrane, ove sobe imaju i kutak za dnevni odmor ili rad sa stolom i stolicama. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom, te peškirima i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak u Hotelu Grand može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a u cenu sobe uključen je i slatko-slani doručak. Svoju jutarnju kafu uz novine možete popiti i u prijatnom amibjentu našeg restorana, a mirna okolina pruža brojne mogućnosti za uživanje u aktivnom odmoru i rekreaciji.

Cena noćenja u ovoj sobi za dve osobe (francuski ležaj ili dva pojedinačna kreveta) je 46,02 €/noć;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelgrandbanjaluka.com

Soba za 3 osobe

U ponudi Hotela Grand naći ćete i sobe sa balkonom namenjene udobnom odmoru u krugu porodice, ali i relaksiranom poslovnom putovanju sa kolegama ili tim bildinzima. Ove prostrane i svetle sobe elegantno su uređene i moderno opremljene kako bi zadovoljile sve vaše potrebe za opuštenom atmosferom, mirom i privatnošću. Sobe su klimatizovane i imaju prijatno podno grejanje, te su pogodne za boravak tokom čitave godine.

Opremljene su francuskim ležajem i odvojenim krevetom ili  sa tri pojedinačna kreveta sa lepim uzglavljem, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Dosta prostrane, ove sobe imaju i kutak za dnevni odmor ili rad sa stolom i stolicama. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom, te peškirima i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak u Hotelu Grand može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a u cenu sobe uključen je i slatko-slani doručak. Ove sobe imaju i svoje lepe balkone sa garniturama za sedenje pa u svojoj jutarnjoj kafi ili doručku možete uživati i uz pogled na mirnu okolinu i panoramu Banje Luke.

Cena noćenja sa doručkom u ovoj sobi za 3 osobe iznosi 61,36€, za 2 osobe je 46,02€, a za jednu osobu 30,68€;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelgrandbanjaluka.com

Soba za 4 osobe

U našoj ponudi su i prave porodične sobe, koje su odličan izbor za putovanja sa decom, ali i za bliska tročlana ili četvoročlana društva. Ove prostrane i svetle sobe elegantno su uređene i moderno opremljene kako bi zadovoljile sve vaše potrebe za opuštenom atmosferom, mirom i privatnošću.

Sobe su klimatizovane i imaju prijatno podno grejanje, te su pogodne za boravak tokom čitave godine. Opremljene su jednim francuskim ležajem i sa dva singl kreveta ili sa četiri odvojena kreveta, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Dosta prostrane, ove sobe imaju i kutak za dnevni odmor ili rad sa stolom i stolicama. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom, te peškirima i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak u Hotelu Grand može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a u cenu sobe uključen je i slatko-slani doručak. Svoj dan možete početi i uz kafu i doručak u krevetu, ili uživati u ambijentu našeg restorana uz pogled na mirnu, zelenu okolinu.

Cena noćenja sa doručkom u ovoj sobi za 4 osobe iznosi 79,25€;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelgrandbanjaluka.com

Porodični apartman za 4-6 osoba

Hotel Grand pravi je izbor i za velika, porodična putovanja, ili bliska društva kada želite da se okružite porodicom i prijateljima. Prostran i moderno uređen, ovaj apartman je klimatizovan i ima podno grejanje, pa je prijatan za odmor i boravak tokom čitave godine. U okviru njega na raspolaganju su vam dve porodične spavaće sobe, svaka opremljena jednim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, te komplementarnim, funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Ovaj apartman ima i svoju potpuno opremljenu kuhinju kako biste svoj odmor organizovali sasvim nezavisno, dok je u cenu boravka uračunat slatko-slani doručak, a lepa trpezarija namenjena je uživanju u druženju i zajedničkom odmoru. Tu je naravno i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom, te peškirima i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva i uživanja u društvenim mrežama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj apartman panoramski je otvoren visokim prozorima, pa iz svih soba i dnevnog boravka pruža fenomenalan pogled na mirnu okolinu i panoramu Banje Luke.

Cena noćenja sa doručkom u ovom porodičnom apartmanu za 6 osoba je 99,70€, a za 5 osoba 86,92€;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelgrandbanjaluka.com

porodicna1 porodicna2 porodicna3 porodicna4 porodicna5 porodicna6

Junior siute za 4-6 osoba

Ukoliko ste u potrazi za atraktivnim pogledom, terasom i obiljem prostora za druženje i uživanje u porodičnom ili društvenom odmoru, Junior suite Hotela Grand može biti idealan izbor za vas. Ovaj gotovo sasvim otvoren i funckionalno osmišljen prostor uređen je tako da zadovolji se vaše potrebe za mirom, slobodom i privatnošću.

Ovaj veliki apartman je klimatizovan i ima podno grejanje, pa je prijatan za odmor i boravak tokom čitave godine. U prostoru za spavanje nalaze se dva francuska ležaja i dva pojedinačna kreveta, te komplemetaran nameštaj kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Prava prednost je veliki dnevni boravak sa garniturom za sedenje, panoramski otvoren visokim prozorima sa pogledom na Banja Luku. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom, te peškirima i fenom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe, serije ili važne utakmice uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva i uživanja u društvenim mrežama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak u Hotelu Grand može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a u cenu sobe uključen je i slatko-slani doručak.

Cena noćenja sa doručkom u ovom Junior suit-u za 6 osoba je 99,70€, a za 5 osoba 86,92€;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelgrandbanjaluka.com

junior1 junior2 junior3 junior4 junior5

Hotel Grand

hotel1 hotel2

Banja Luka


Banja Luka je pre svega nadaleko poznata kao grad zelenila i to zbog velikog broja parkova koji je krase skoro na svakom uglu. Uredna trava i cveće u parkovima podarili su ovaj epitet kojim se danas sa pravom ponosi. Uske ulice koje se od prepodnevnih časova pune mirisom banjalučkog ćevapa sa razlogom su omiljena destinacija mnogih turista.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Luka
Ostavite komentar:

* obavezno