Hotel Holywood :: Oblast Sarajevo :: Sarajevo

Osnovni podaci

Ime: Hotel Holywood

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Sarajevo , Oblast Sarajevo

E-mail:
info@hotel-hollywood.ba

Sajt:
www.hotel-hollywood.ba

Telefon: +387 33 77 31 00

Faks: +387 33 77 31 45

Pogodnosti

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma, 8 km od centra Sarajeva
Hotel je smešten u Ilidži, klimatski i prirodno očuvanom delu Sarajeva
Pansionski i ”a la carte restoran”
Banket sala
Svečani i svadbeni salon
Internet kafe
Kafe poslastičarnica i lobby bar
18 višenamenskih sala sa najsavremenijom tehničkom podrškom
Sportska dvorana
Zatvoreni poluolimpijski bazen
Dvorana za kuglanje
Bilijar klub
Fitnes centar
Velnes centar sa kozmetičkim salonom
Spa centar sa finskom, infracrvenom, infrazelenom i parnom saunom, turskim kupatilom, relaks i slanom sobom
Veliki izbor terapeutskih i masaža lepote
Polivalentni specijalistički zdravstveni centar
Turistička agencija
Neke jedinice imaju svoje balkone
Centralna klimatizacija
Sobe i apartmani prilagođeni osobama sa smetanjama u kretanju
Luksuzna kupatila sa hidromasažnim tuševima ili đakuzi kadama
Mini bar
Direktna telefonska linija
Besplatan bežični internet
LCD TV sa domaćim i SAT kanalima
Podzemna garaža na dva nivoa sa fizičkim obezbeđenjem i video nadzorom
Parking ispred hotela sa fizičkim obezbeđenjem i video nadzorom

Hotel Holywood, Sarajevo

U centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, nalazi se jedan od najprestižnijih i najvećih hotela u Bosni i Hercegovini – Hotel Holywood. Upravo ovaj hotel je tokom godina postao jedan od simbola Sarajeva, i nalazi se na fantastičnoj lokaciji u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma, i odlično povezan sa glavnim saobraćajnicama. Takođe, od centra Sarajeva, čuvene Baščaršije i kulturnih znamenitosti ovog jedinstvenog grada deli vas svega 10-ak minuta vožnje.

Hotel Holywood ima dugu i renomiranu tradiciju u organizaciji velikih događaja iz sveta biznisa, ali i sporta i kulture, i može se pohvaliti titulom najvećeg kongresnog centra u zemlji: kongresni kompleks hotela sastoji se od 18 višenameniskih sala sa čak 3.000 mesta koje su opremljene najsavremenijom tehničkom podrškom, a naš stručni tim će se postarati da vaši poslovni sastanci, kokteli, konferencije i seminari budu besprekorno organizovani.

Vrhunski hotelski restoran sa više sala i terasa može se prilagoditi svim vašim potrebama i ima mogućnost da istovremeno, i bez ikakve greške vodi računa o željama i potrebama čak 1.500 zvanica, pa smo spremni da stanemo iza vas ukoliko je potrebno da organizujete koktele ili proslave i obeležite važne trenutke svojih života ili karijera: i bićemo vam jednako posvećeni bez obzira da li želite veoma intimnu atmosferu ili poslovni branč za veliki broj gostiju.

Soba za 1-2 osobe

Poslovnim putovanjima sa kolegama ili partnerima, ali i romantičnim putovanjima, turističkim ili bilo kojim drugim povodom na raspolaganju stoji zaista veliki izbor soba koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Sve ove sobe su prostrane i svetle, pažljivo uređene da odgovore na estetske i funkcionalne zahteve modernog prostora. Skoro 250 soba opremljeno je prostranim francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, sa dekorativnim uzglavljima, noćnim stočićima i kombinovanim svetlom, kako biste atmosferu u sobi prilagodili sopstvenom raspoloženju.

Sobe su izuzetno funkcionalne i prilagođene vašim potrebama, pa se ispod visokih prozora nalazi veliki radni prostor sa stolom i stolicama, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatan, bežični priključak za internet, vaše poslovne obaveze neće biti ugrožene. Ove sobe su raznovrsno i maštovito uređene, i pružiće vam svu udobnost i mir neophodan za potpun odmor ili rad. Trećina ovih soba su luksuzno uređene i potpuno prilagođene osobama sa smetnjama u kretanju u pogledu svih aspekata – liftova, širine vrata, visine nameštaja i posebno, luksuzno opremljenog i namenski uređenog kupatila sa SOS alarmom. Ova fenomenalno uređena kupatila su poseban detalj svih ovih soba i pravi su mini spa centri. Opremljena su hidromasažnim tuš kabinama ili đakuzi kadama, toaletnim priborom modernog dizajna, peškirima, fenom, bade mantilima i kompletnim kozmetičkim priborom.

Takođe, na raspolaganju su vam i veliki LCD televizori, a s obizorm na satelitske, lokalne i kanale koji se posebno plaćaju, nećete morati da propustite ni omiljene serije, emisije ili važne utakmice. Radi potpunog komfora, u sobama je i mini bar, kao i ugradni sef za sve vaše dragocenosti. Veliki broj ovih soba ima svoje balkone sa pogledom na zelenu okolinu hotela, a svoj dan možete započeti omiljenom rutinom u teretani, isplivavanjem “dužina” na bazenu, ili u laganom doručku, uz kafu i novine u nekom od jedinstvenih ambijenata naših restorana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-hollywood.ba

Soba za 3-5 osoba

Raznovrsne, izuzetno prijatne i komforne, ove sobe su namenjene porodičnim odmorima, poslovnim putovanjima sa kolegama, nerazdvojnim društvima i osobama sa pratnjom. Na raspolaganju vam je izbor od skoro 100 centralno klimatizovanih soba, sa odvojenim krevetima. Ove sobe su različito osmišljene, ali sve su uređene tako da odgovore na najviše estetske i funkcionalne zahteve modernog prostora, pa ćete u njima naći posebno dizajnirane komade nameštaja koji će vam pomoći da se sasvim raskomotite i raspremite.

Kombinovana svetla čine atmosferu u sobama veoma prilagodljivom, a veliki radni prostor sa pisaćim stolom i stolicama, direktnom telefonskom linijom i besplatnim bežičnim priključkom za interent omogući će vam neometan rad. Inače, 20 soba je luksuzno uređeno i u potpunosti prilagođeno osobama sa smetnjama u kretanju ili starim licima, i trudili smo se da odgovorimo na sve zahteve – od standardizacije dimenzija vrata ili nameštaja, do posebno opremljenih kupatilasa SOS alarmom.

Sve ove sobe imaju luksuzno uređena kupatila, koja mogu postati pravi mini spa centri, jer sadrže hidromasažne tuš kabine ili đakuzi kade, toaletni pribor modernog dizajna, peškire, fenove, bade mantile i kompletan kozmetički pribor.

Na raspolaganju u sobama, su vam i veliki LCD televizori, a s obizorm na satelitske, lokalne i kanale koji se posebno plaćaju, nećete morati da propustite ni omiljene serije, emisije ili važne utakmice. Radi potpunog komfora, u sobama se nalazi i mini bar, kao i ugradni sef za sve vaše dragocenosti. Veliki broj ovih 100-ak soba ima svoje balkone sa pogledom na zelenu okolinu hotela, a svoj dan možete započeti omiljenom rutinom u teretani, isplivavanjem “dužina” na bazenu, ili u laganom doručku uz kafu i novine u nekom od jedinstvenih ambijenata naših restorana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-hollywood.ba

Apartman za 4 osobe

Svim gostima koji na svojim putovanjima žele vrhunsku udobnost i kojima je luksuzno uređen enterijer preduslov odmora, rada ili opuštanja, namenjeno je naših 14 apartmana. Bilo da ste na važnom seminaru koji zahteva svu vašu snagu i koncentraciju, na romantičnom putovanju sa dragom osobom, ili želite da svojoj porodici priuštite luksuzno putovanje, ovi centralno klimatizovani apartmani su pravo rešenje za vas.

Apartmani imaju moderan, otvoreni prostor smisaono podeljen na spavaći deo sa prostranim francuskim krevetom, romantičnim osvetljenjem i natkasnama, i veoma udoban dnevni boravak sa modernom garniturom za sedenje koja se može razmestiti. Tu su i pažljivo odabrani komadi nameštaja, bogati tepisi i zavese, a šest luksuznih apartmana standardizovani su, i u potpunosti prilagođeni osobama sa smetnjama u kretanju.

Svi apartmani imaju i tu prednost da raspolažu dodatnim toaletom, a kupatila su luksuzno uređena i mogu postati pravi mini spa centri, jer sadrže hidromasažne tuš kabine ili đakuzi kade, toaletni pribor modernog dizajna, peškire, fenove, bade mantile i kompletan kozmetički pribor. U apartmanima se nalazi i uređen radni prostor sa pisaćim stolom, direktnom telefonskom linijom, i bežičnim priključkom za internet, pa se lako i bez ometanja možete posvetiti i svojim poslovnim obavezama, ili samo uživati u omiljenim sadržajima i društvenim mrežama.

Trenutke odmora i dokolice, koje ne budete provodili uz bilijar, kuglanje i druge sportske ili relaksirajuće sadržaje naše ponude, možete provesti uz veliki LCD TV sa satelitskim, lokalnim i kanalima koji se posebno plaćaju uživajući u omiljenim serijama, emisijama i utakmicama. Neki od apartmana imaju i svoje balkone sa pogledom na zeleni park i okolinu hotela, a dan možete započeti i uz kafu i novine u našim restoranima i terasama kafea, a doručak vam može biti serviran i direktno u krevet.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-hollywood.ba

O smeštaju Hotel Holywood

Hotel Holywood raspolaže i savremenim sportsko-rekreativnim centrom koji uključuje sportsku dvoranu, poluolimpijski zatvoreni bazen, četiri staze za sve ljubitelje kuglanja i bilijar salu sa pet stolova. Uz ovo, svim gostima na raspolaganju je i veliki fitnes centar sa salama za vežbanje i teretanom. Naporan dan proveden u sastancima, obilaženju grada ili pripremama za važne događaje završite u sigurnim i stručnim rukama posvećeniog osoblja našeg spa i velnes centra. Ovde ćete moći da zaboravite na brige, oslobodite se stresa i napetosti, i uživate u raznovrsnim saunama, turskom kupatilu, slanoj sobi, ili priuštite sebi vrhunske tretmane zdravlja i lepote.

Hotel Holywood ima osvojenih više nagrada za organizovanje kulturnih događaja, te u svom sklopu ima i veliki kulturno-zabavni centar čije srce čini velika koncertna dvorana sa teatrom, a tu je i velika biblioteka, gde se možete poslužiti beletristikom ili stručnom literaturom.

Naselje Ilidža se ponosi blizinom izvorišta zelene reke Bosne, i čitavo okruženje hotela je poznato po blagotvornom uticaju na psihofizičko zdravlje ljudi, te je ovo razlog zbog koga je poseban deo našeg kompleksa posvećen polivalentnom specijalističkom zdravstvenom centru, pa je i naš hotel posebno prilagođen starim licima ili osobama sa smetnjama u kretanju.

Ukoliko poželite da obogatite svoj boravak u prestonici Bosne i Hercegovine raznovrsnim izletima, turističkim sadržajima, zabavnim aktivnostima, na raspolaganju vam je i naša turistička agencija koja će se postarati da doživite Sarajevo i čitavu zemlju na jedan sasvim nov način. Za sve koji kod nas dođu svojim kolima imamo obezbeđen garažni i otvoreni parking pod stalnim fizičkim obezbeđenjem i video nadzorom.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9 hotel10 hotel11

Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više

Oblast Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sarajevo
Ostavite komentar:

* obavezno