Hotel Minero :: Oblast Tuzla :: Tuzla

Osnovni podaci

Ime: Hotel Minero

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tuzla , Oblast Tuzla

E-mail:
info@hotelminero.ba

E-mail 2:
pansionrudar@bih.net.ba

Sajt:
www.hotelminero.ba

Telefon: +387 35 217 027

Telefon: +387 35 281 297

Telefon: +387 35 286 941

Pogodnosti

Hotel Minero je smešten u poslovnom delu grada Tuzle, na 300 metara od Glavne autobuske stanice, 2 km od gradskog centra

Klima uređaj

FLAT TV

Restoran sa snek barom

Višenamenske sale koje su pogodne za organizovanje svadbi (do 250 gostiju)

Veliki svadbeni salon sa kapacitetom od čitavih 600 mesta

Recepcija 24 sata

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Hotel Minero je smešten u poslovnom delu grada Tuzle, na 300 metara od Glavne autobuske stanice, 2 km od gradskog centra i 12 km od međunardnog aerodroma Tuzla, što ga čini savršenim izborom za turističke posete, kao i dolazak sportskih ekipa i drugih grupa gostiju.

Hotel raspolaže kapacitetom od 16 soba koje pružaju maksimalan komfor i udobnost. Sve sobe su svetle, klimatizovane i opremljene radnim stolom, bešumnim mini barom, električnim čajnikom, FLAT TV-om sa kablovskim kanalima, a tu su i privatna kupatila sa tušem, fenom za kosu, papučama i peškirima.

Soba za 1 osobu

1 2 4 5 6 7

Soba za 2 osobe

1 2 3 4

Premium soba za 2 osobe

1 2 3 4 5 6 7

Hotel Minero

Hotel Minero u svom sastavu ima i restoran sa snek barom koji nudi jela domaće kuhinje, jela sa roštilja, kao i specijalitete bosanske kuhinje i predstavlja idealno mesto za odmor i druženje sa prijateljima, uz toplu dobrodošlicu i opuštajući ambijent. Kapacitet restorana u zatvorenom prostoru iznosi 60 mesta, dok letnja bašta ima čak 150 mesta.

Takođe, hotel nudi i višenamenske sale koje su pogodne za organizovanje svadbi (do 250 gostiju), kao i organizacije raznih promocija, simpozijuma, seminara, svih vrsta poslovnih sastanaka, edukacija i drugih kulturnih i društvenih događaja. Uz to, tu je i jedan veliki svadbeni salon sa kapacitetom od čitavih 600 mesta koji je idealan za organizaciju svih vrsta proslava i događaja. Specijalizovani smo  za organizaciju velikih svadbenih svečanosti, maturskih i rođendanskih proslava , koktela i drugih sličnih dešavanja.

Usluga recepcije vam je na raspolaganju 24 sata, čitav hotel je pokriven odličnim besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dolaze prevozom u sopstvenoj režiji, na raspolaganju je hotelski parking za 200 automobila i autobusa, uz stalan video nadzor.

1 2 3 4

Tuzla


Lepa Tuzla nalazi se na obroncima planine Majevice, na severoistoku Bosne i Hercegovine. Sama geografska pozicija grada učinila ga je značanjnim saobraćajnim čvorištem, pa odavde možete stići do Beograda ili Zagreba za oko 3 časa vožnje, dok je od Sarajeva Tuzla udaljena oko 125 kilometara. Tuzla je, iznenađujuće, jedan od gradova sa najdužim kontinuitetom življenja i razvoja civilizacija, a kroz sve smene epoha, vladara i kultura, ovaj grad počiva na jednoj, veoma čvrstoj „činjenici“ – soli.


Pročitajte više

Oblast Tuzla


U podnožju i na obrnocima Majevice, u lepoj, razlivenoj dolini baškari se Tuzla – ekonomsko, naučno, kulturno i obrazovno sedište severoistočne Bosne. Povoljan geografski položaj omogućava dobru povezanost sa ostalim regionima, Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Ovamo možete stići i direktno na aerodrom Tuzla, dok su aerodromi u Beogradu i Zagrebu udaljeni oko tri sata vožnje kolima.


Pročitajte više
Pročitajte više - Tuzla
Ostavite komentar:

* obavezno