Hotel Nicola :: Centralna Hercegovina :: Čitluk

Osnovni podaci

Ime: Hotel Nicola

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Čitluk , Centralna Hercegovina

E-mail:
info@hotelnicola.com

Sajt:
www.hotelnicola.com

Telefon: +387 36 642 910

Faks: +387 36 642 909

Mobilni: +387 63 997 423

Pogodnosti

Hotel se nalazi na regionalnom putu, iznad Čitluka i 12 km od Mostara
6 km od Marijanskog svetišta Međugorje
Stalno otvorena recepcija sa raznovrsnim hotelskim uslugama
Restoran u okviru hotela
Kafe bar sa baštama u dvorištu i na krovu hotela
Konferencijska sala
Dečije igralište
Organizovanje izleta uz pratnju turističkih vodiča
Lift
Lobiji za nepušače na svakom spratu
Soba prilagođena osobama sa smetnjama u kretanju
Klima uređaji i centralno grejanje
Besplatan bežični internet
LCD TV sa satelitskim kanalima
Direktna telefonska linija
Mini bar
Obezbeđen besplatan parking

Hotel Nicola, Čitluk

Hotel Nicola smešten je samo 6 km od Međugorja, 12 km od Mostara, na uzvišenju iznad grada Čitluka, i kod nas možete uživati u jedinstvenom panormaskom pogledu sa 300 metara nadmorske visine. Mi smo potpuno posvećeni vašoj udobnosti i komforu bilo da ste krenuli put Marijanskog svetilišta i mesta utehe i mira, bilo da želite da proputujete Hercegovinu i iskusite njene znamenitosti. Na našoj stalno otvorenoj recepciji očekuje vas ljubazno i komunikativno osoblje, sefovi za sve vaše dragocenosti, menjačnica, i raznovrsne druge usluge.

Hotel Nicola je idealno mesto i za sve vaše poslovne sastanke, radionice, seminare, jer raspolažemo moderno opremljenom konferencijskom salom. U okviru hotela postoji i kafe bar sa velikom letnjom baštom, kao i restoran koji na meniju ima tradicionalne hercegovačke specijalitete spravljene od svežih namirnica, a u ponudi su i tradicionalna jela mediteranske kuhinje.

Uz sve ovo, možemo vam preporučiti vrhunska domaća vina i rakije. Takođe, u letnjoj polovini godine, na raspolagnaju su vam dve naše bašte, jedna u zelenom okruženju, a druga na krovu zgrade, pa se možete prema svom izboru odlučiti u kakvoj atmosferi želite svoju jutarnju kafu ili čašu vina, uz zalazak sunca. Deca su naši omiljeni gosti, i kako bi se i mališani kod nas osećali kao kod svoje kuće, namenili smo im igralište u našem zelenom dvorištu.

Soba za osobe sa smetnjama u kretanju za 1+1 osobu

Ova soba je u potpunosti prilagođena starim licima ili osobama sa smetnjama u kretanju. Jedna je od najprostranijih u hotelu, klimatizovana je i ima centralno grejanje, pa je topla i udobna, pa tu možete prilagoditi atmosferu i temperaturu svojim potrebama.

Opremljena je krevetom koji svojim dimenzijama prevazilazi klasičan ležaj svojom širinom, a tu je i dodatni krevet za osobu u pratnji. I ova soba je opremljena nameštajem koji će vam omogućiti da se lako raksomotite i olakašano krećete, pa su vam na raspolaganju komode i police, garderobni orman, kao i radni kutak sa velikim ogledalom.

Posebna prednost ove sobe je kupatilo koje je opremljeno svim dodatnim sadržajim kako bi se vaš boravak učinio što prijatnijim, od ručki koje se protežu čitavim obimom kupatila, do stolice u kupaonici, i namenski odabranog toaletnog pribora. U trenucima dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa velikim brojem satelitskih kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, pa ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Soba ima i direktnu telefonsku liniju, mini barom, a na raspolaganju su vam i raznovrsne usluge našeg hotela.

• Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelnicola.com

Soba za 1 osobu

Naš hotel raspolaže sa dve sobe namenjene hodočasnicima, i svima koji su u potrazi za mirom, odmorom i inspiracijom, pravim avanturistima, odnosno onima koji se kod nas zateknu sami. Ove sobe zadovoljiće sve vaše potrebe, klimatizovane su i imaju centralno grejanje, pa su udobne i prijatne u bilo koje doba godine.

Funkcionalno i ukusno nameštene, opremljene su jednim klasičnim ležajem sa lampom i utičnicama na uzglavlju – što je veoma praktično ukoliko se ne razdvajate od svog tableta ili telefona, a tu je i garderobni orman pa ćete ovde moći da se sasvim raskomotite i udobno smestite.

Obe jednokrevetne sobe imaju i kutak sa pisaćim stolom, a ako imamo u vidu da je čitav hotel pokriven besplatnom bežičnom internet konekcijom, ni vaše poslovne obaveze ili kreativan rad svakako neće trpeti. Sobe imaju svoja privatna kupatila sa tušem, kompletnim toaletnim priborom i fenom za kosu.

U trenucima dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa velikim brojem satelitskih kanala, a sobe su opremljene i direktnom telefonskom linijom, kao i mini barom. Takođe, na svakom spratu hotela postoje i lobiji sa garniturama za sedenje i televizorima, pa se i tu možete opustiti, u prostorima bez duvanskog dima.

• Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelnicola.com

Soba za 2 osobe

Namenjene romantičnim, ali i poslovnim putovanjima, naših 13 dvokrevetnih soba biće u potpunosti prilagođene vašim potrebama, pa mogu biti sa francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima. Ove sobe zadovoljiće sve vaše potrebe, klimatizovane su i imaju centralno grejanje, pa su udobne i prijatne u bilo koje doba godine.

Funkcionalno i ukusno nameštene sa lampama i utičnicama na uzglavljima kreveta, što je veoma praktično ukoliko se ne razdvajate od svog tableta ili telefona, a tu je i garderobni orman pa ćete ovde moći da se sasvim raskomotite i udobno smestite.

Sve sobe imaju i kutak sa pisaćim stolom, a ako imamo u vidu da je čitav hotel pokriven besplatnom bežičnom internet konekcijom, ni vaše poslovne obaveze ili kreativan rad svakako neće trpeti. Sobe imaju svoja privatna kupatila sa tušem, kompletnim toaletnim priborom i fenom za kosu.

U trenucima dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa velikim brojem satelitskih kanala, a sobe su opremljene i direktnom telefonskom linijom, kao i mini barom. Takođe, na svakom spratu hotela postoje i lobiji sa garniturama za sedenje i televizorima, pa se i tu možete opustiti, u prostorima bez duvanskog dima.

• Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelnicola.com

Soba za 3 osobe

Ovih sedam soba namenjene su roditeljima sa decom, porodicama, nerazdvojnim društvima, ali i poslovnim partnerima. One će svakako zadovoljiti sve vaše potrebe, klimatizovane su i imaju centralno grejanje, pa su udobne i prijatne u bilo koje doba godine.

Funkcionalno i ukusno nameštene, opremljene su klasičnim francuskim ležajem i jednim odvojenm krevetom ili sa tri klasična odvojena kreveta. Tu su i lepe lampe i utičnice na uzglavlju, što je veoma praktično ukoliko se ne razdvajate od svog tableta ili telefona, kao i garderobni orman gde ćete moći da se sasvim raskomotite i udobno smestite.

Trokrevetne sobe imaju i kutak sa pisaćim stolom, a ako imamo u vidu da je čitav hotel pokriven besplatnom bežičnom internet konekcijom, ni vaše poslovne obaveze ili kreativan rad svakako neće trpeti. Sobe imaju svoja privatna kupatila sa tušem, kompletnim toaletnim priborom i fenom za kosu.

U trenucima dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa velikim brojem satelitskih kanala, a sobe su opremljene i direktnom telefonskom linijom, kao i mini barom. Takođe, na svakom spratu hotela postoje i lobiji sa garniturama za sedenje i televizorima, pa se i tu možete opustiti, u prostorima bez duvanskog dima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelnicola.com

O smeštaju Hotel Nicola

Naš hotel se nalazi na odličnom mestu ukoliko želite da obiđete i Mostar, Počitelj, Blagaj, Ljubuški, Mogorjelo, Kravice – jer se sve nalazi u krugu od 20-ak kilometara od nas. Takođe, ukoliko želite na izlete uz pratnju turističkih vodiča možemo organizovati i to za vas. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatno parking mesto.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5

Čitluk


Brotnjo je visoravan na jugozapadu Bosne i Hercegovine i prostire se od prelepog grada Mostara, čitavom dužinom plodne Neretve na jugozapadu ka gradovima na severozapadu i jugu. Administrativni centar čitave ove oblasti je grad Čitluk. Brotnjo se u starim dokumentima pominje pre skoro VII vekova. Da nije Brotnja ne bi naravno bilo ni njegovog adminstrativnog centra – Čitluka, ali bi još manje bilo kvalitetnog vina i duvana – poljoprivrednim tvorevinama vrhunskog kvaliteta s kojima su i uz pomoć kojih odrastale generacije lokalnog stanovništva.


Pročitajte više

Centralna Hercegovina


Visoke planine, plahovite, pitke reke i nestvarna jezera deo su centralne Hercegovine, oblasti divlje i gotovo netaknute prirode. Glavni turistički, univerzitetski i administrativni centar ove oblasti je Mostar, „kamena ruža,“ grad podignut u plodonosnoj dolini Neretve. Gornji, severni deo centralne Hercegovine naziva se Visoka Hercegovina, dok se donji, južni, odnosno bliži Jadranskom moru naziva Niskom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Čitluk
Ostavite komentar:

* obavezno