Hotel Senad od Bosne :: Oblast Tuzla :: Jezero Modrac

Osnovni podaci

Ime: Hotel Senad od Bosne

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Jezero Modrac , Oblast Tuzla

E-mail:
info@hotelsenadodbosne.com

Sajt:
www.hotelsenadodbosne.com

Telefon: +387 35 561 222

Telefon: +387 35 561 333

Faks: +387 35 561 100

Mobilni: +387 61 05 05 41

Pogodnosti

Hotel je smešten na samoj obali jezera Modrac, 10 km od Tuzle
Turistički i komercijalni sadržaji u neposrednoj blizini
Sportski tereni u neposrednoj blizini
Restoran hotela sa ambijentalnom terasom
Konferencijska sala sa kapacitetom od 70 mesta
Dečije igralište
Klimatizacija
Terase – neke sa pogledom na jezero
Stalno otvorena recepcija
Room service
Mini bar
LCD TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Senad od Bosne, Jezero Modrac

U prelepom, prirodnom ambijentu jezera Modrac nalazi se luksuzno opremljeni Hotel Senad od Bosne. Smešten na samoj obali ovog popularnog “bosanskog mora”, okružen bogatim zelenilom, hotel će vam pružiti priliku za potpuni odmor i relaksaciju. Udaljeni smo svega 10 minuta vožnje od Tuzle, a u našem neposrednom okruženju je jedna od najlepših plaža na ovom jezeru, kao i bogata turistička ponuda – od restorana, kafića i kafana, prodavnica i suvenirnica, do sportskih terena, pešačkih i biciklističkih staza.

 U okviru Hotela Senad od Bosne nalazi se pravi gastro kutak, gde u lepom ambijentu možemo ugostiti 250 vaših gostiju, zvanica, kolega ili partnera, ukoliko poželite da svoje privatne i poslovne uspehe proslavite u divnom okruženju jezera. Tokom letnjeg perioda za sve goste otvorena je i velika, lepa bašta gde se možete opustiti uz kafu, piće ili grickalice, a ovde je našim najmlađim gostima namenjeno i lepo uređeno igralište sa toboganima, ljuljaškama i klackalicama.

Soba za 1 osobu

Prostrane, funkcionalne i izuzetno udobne sobe savršen su izbor ukoliko planirate poslovno putovanje, ili vam je potreban predah od puta, ali i ukoliko želite da uživate u svim lepotama ovog jezera, potpunom miru i relaksaciji. Na raspolaganju vam je izbor od četiri jednokrevetne sobe veoma prijatnih enterijera.

Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa ovde možete uživati tokom čitave godine. Prostran krevet sa lepim uzglavljem i funkcionalnom noćnom policom, veliki garderobni orman i toaletni sto omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite.

Ukoliko ste sa sobom ipak poneli i neku obavezu, tu je radni prostor, a uz direktnu telefonsku vezu i besplatnu, bežičnu internet konekciju, vaš posao sasvim sigurno neće trpeti. Sve sobe imaju i lepo uređena, privatna kupatila sa tuš kabinom, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a vaši peškiri biće svakodnevno menjani.

Radi što veće udobnosti, nadohvat ruke vam i je napunjeni mini bar, a za sve što vam nedostaje dovoljno je da pozovete 24h otvorenu recepciju. Vaš boravak može biti zasnovan i na doručku ili pansionu, a prvu jutranju kafu možete popiti i na predivnoj terasi našeg restorana uživajući u ambijentu jezera.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa satelitskim izborom kanala. Sve sobe imaju terase, a neke su okrenute ka samom jezeru, pa nude fenomenalan, panoramski pogled na prirodnu okolinu i plaže Modraca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelsenadodbosne.com

Soba za 2 osobe

U okviru našeg hotela nalazi se i veliki izbor soba za sve koji putuju u romantičnom društvu, ali i sa kolegama, partnerima ili bliskim prijateljima. Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su prijatne za boravak tokom čitave godine.

Sedam soba opremljeno je odvojenim, izuzetno dugim ležajevima, pa su odlične i za grupne smeštaje sportista na prirpemama ili lokalnim takmičenjima, dok je ostalih devet soba opremljeno prostranim francuskim ležajevima. Funkcionalno uređen prostor, veliki garderobni orman i toaletni sto sa ogledalom omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite.

Ove sobe mogu biti izdate i pojedincima – bez obzira na to da li želite da se sasvim razbaškarite u velikom ležaju, ili vam je potreban potpuni mir. Sve sobe imaju i mali dnevni boravak sa foteljama i klub-stočićem, pa pružaju potpuni komfor za dnevni odmor. Ukoliko ste sa sobom ipak poneli i neku obavezu, tu je radni prostor, a uz direktnu telefonsku vezu i besplatnu, bežičnu internet konekciju, vaš posao sasvim sigurno neće trpeti.

Sve sobe imaju i lepo uređena, privatna kupatila sa tuš kabinom, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a vaši peškiri biće svakodnevno menjani. Radi što veće udobnosti, nadohvat ruke vam i je napunjeni mini bar, a za sve što vam nedostaje dovoljno je da pozovete 24h otvorenu recepciju. Vaš boravak može biti zasnovan i na doručku ili pansionu, a prvu jutranju kafu možete popiti i na predivnoj terasi našeg restorana uživajući u ambijentu jezera.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa satelitskim izborom kanala. Ove sobe imaju svoje terase, a neke imaju i predivan, panoramski pogled na mirnu površinu jezera.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelsenadodbosne.com

Soba za mladence

Sasvim posebnu ponudu našeg hotela čini ova ljupko uređena, luksuzno opremljena soba namenjena medenim trenucima i romantičnim vikendima. Nežni enterijer, ružičaste nijanse i prozračne tkanine učiniće da ovde provedete predivne zajedničke trenutke, a visoka funkcionalnost i vrhunska opremljenost je obezbeđena da se sasvim raskomotite i opustite.

Prostrano ljubavno gnezdo, divan toaletni kutak, kao i veliki orman omogućiće vam da se sasvim raskomotite, a kupatilo je sa tuš kabinom, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom kako vas baš ništa ne bi ometalo. Za uživanje u filmovima ili omiljenom programu tu je i LCD TV sa velikim izborom kablovskih kanala.

Za sve koji svoj odmor ne mogu ni da zamisle bez omiljenih društvenih mreža i brze komunikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Naše goste obradovaće i korpa dobrodošlice, a mladu, kao poseban znak pažnje i – crvena ruža. Ova soba ima balkon sa romantičnim pogledom na plavetnilo jezera.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelsenadodbosne.com

Soba za 3 osobe

Ukoliko putujete sa porodicom ili samo romantičnim društvom, ali i ukoliko vam je potreban miran san i potpun odmor, ove trokrevetne sobe biće pravi izbor za vas. Veoma prostrane, udobne i svetle, ove sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, te predstavljaju pravi kutak za bilo koje doba godine.

Ovih sedam soba opremljeno je prostranim francuskim ležajem i jednim pojedinačnim krevetom, sa lepim uzglavljem i funkcionalnom noćnom policom, a veliki garderobni orman i toaletni sto omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Ukoliko ste sa sobom ipak poneli i neku obavezu, tu je udoban radni prostor, a uz direktnu telefonsku vezu i besplatnu, bežičnu internet konekciju, vaš posao sasvim sigurno neće trpeti.

Sve sobe imaju i lepo uređena, privatna kupatila sa kadom (osim jedne), bideom, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a vaši peškiri biće svakodnevno menjani. Radi što veće udobnosti, nadohvat ruke vam i je napunjeni mini bar, a za sve što vam nedostaje dovoljno je da pozovete 24h otvorenu recepciju. Vaš boravak može biti zasnovan i na doručku ili pansionu, a prvu jutranju kafu možete popiti i na predivnoj terasi našeg restorana uživajući u ambijentu jezera.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa satelitskim izborom kanala. Sve sobe imaju terase, a neke su okrenute ka samom jezeru, pa nude fenomenalan, panoramski pogled na prirodnu okolinu i plaže Modraca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelsenadodbosne.com

Apartman za 1-3 osobe

Ovaj udobni apartman predstavlja pravi vrhunac naše ponude. Namenjen je kako porodicama sa decom, tako poslovnim ljudima, parovima ili društvima koja žele da uživaju u potpunom komforu i udobnosti. Prostran i estetski veoma pažljivo uređen apartman je klimatizovan i ima centralno grejanje, pa je pravo mesto za odmor u bilo koje doba godine.

Odvojena spavaća soba udobno je opremljena prostranim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, sa lepim natkasnama na uzglavlju i velikim garderobnim oramanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Divno uređen dnevni boravak namenjen je druženju, radu ili uživanju u dnevnom odmoru, sa lepom, belom garniturom za sedenje. Veliko kupatilo je sa kadom, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom kako vas baš ništa ne bi ometalo. Za uživanje u filmovima ili omiljenom programu tu je i LCD TV sa velikim izborom kablovskih kanala.

Za sve koji svoj odmor ne mogu ni da zamisle bez omiljenih društvenih mreža i brze komunikacije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Apartman ima i najveću terasu u hotelu sa predivnim panoramskim pogledom na jezero i predivnu, prirodnu okolinu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelsenadodbosne.com

Bungalov za 1-4 osobe

U sklopu našeg hotela nalaze se i četiri bungalova, za sve goste koji žele da sasvim urone u prirodno okruženje i uživaju u apsolutnoj privatnosti i miru. Svi bungalovi se prostiru na dva nivoa, sa unutrašnjim drvenim stepenicama, i eneterijerom kojim dominira lamperija i prirodno drvo.

Klimatizovani su, imaju centralno grejanje, a uz zvučnu izolaciju i privatan ulaz, možete se sasvim opustiti i razbaškariti. U donjem nivou je mali dnevni boravak sa foteljama i klupskim stočićem, kao i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Spavaća soba sa četiri odvojena kreveta nalazi se na gornjem spratu i opremljena je funkcionalnim nameštajem, garderobnim ormanima i toaletnim stolom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Takođe, radi što veće udobnosti, nadohvat ruke vam i je napunjeni mini bar, a za sve što vam nedostaje dovoljno je da pozovete našu 24h otvorenu recepciju. Vaš boravak može biti zasnovan i na doručku ili pansionu, a prvu jutranju kafu možete popiti i na predivnoj terasi našeg restorana uživajući u ambijentu jezera. Uz sve ovo, trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa satelitskim izborom kanala.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelsenadodbosne.com

O smeštaju Hotel Senad Od Bosne

Naša konferencijska sala ima kapacitet od 70 mesta, i pravo je mesto za sve seminare, konferencije, skupove i predavanja, a vrhunska tehnička opremljenost, kao i naš stručni tim, na raspolaganju su vam kako bi vaši važni sastanci i prezentacije bili sasvim besprekorni. Kod nas će vas dočekati ljubazno osoblje na stalno otvorenoj recepciji, a svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom mogu računati i na besplatan parking.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5

Jezero Modrac


Jedno od najvećih akumulacionih jezera u bivšoj Jugoslaviji, Modrac je nastao 1964. godine, izgradnjom brane na reci Spreči. Ovamo možete stići bukvalno iz svih pravaca, magistralnim putevima iz Sarajeva ili Doboja i Gračanice, preko graničnog prelaza Oršaje iz Hrvatske ili preko Loznice iz Srbije. Udaljeno je oko 10 kilometara od Tuzle, i pravi je takmac Panonskim jezerima u centru ovog „slanog“ grada.


Pročitajte više

Oblast Tuzla


U podnožju i na obrnocima Majevice, u lepoj, razlivenoj dolini baškari se Tuzla – ekonomsko, naučno, kulturno i obrazovno sedište severoistočne Bosne. Povoljan geografski položaj omogućava dobru povezanost sa ostalim regionima, Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Ovamo možete stići i direktno na aerodrom Tuzla, dok su aerodromi u Beogradu i Zagrebu udaljeni oko tri sata vožnje kolima.


Pročitajte višePročitajte više - Jezero Modrac
Ostavite komentar:

* obavezno