Hotel Tehnograd :: Oblast Tuzla :: Tuzla

Osnovni podaci

Ime: Hotel Tehnograd

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Tuzla , Oblast Tuzla

E-mail:
info@hotel-tehnograd.com

Sajt:
www.hotel-tehnograd.com

Telefon: +387 35 226 396

Telefon: +387 35 226 810

Pogodnosti

Hotel je lociran na 6 km od centra Tuzle, u mirnom okruženju naselja Slavinovići
Stalno otvorena recepcija
Organizovanje taksi prevoza na recepciji
Višenamenska sala za organizovanje svečanih i korporativnih događaja
Restoran u okviru hotela
Mogućnost pansiona, polupansiona ili doručka
Centralno grejanje
Mini bar
Dirketna telefonska linija
Besplatan bežični internet
TV sa kablovskim kanalima
Dečiji krevetac na upit
Mogućnost iznajmljivanja bicikala kod naših partnera
Obezbeđen besplatan parking prostor

Sve poznatiji i ponudom sve bogatiji Hotel Tehnograd nalazi se u jednom od mirnih delova Tuzle, naselju Slavinovići, na oko 6 kilometara od strogog centra grada. Prodavnice, knjižara, ali poslastičarnica i restorani locirani su u našoj neposrednoj okolini, a do Omladinskog šetališta pored reke trebaće vam svega minut šetnje. Takođe, 50-ak metara od nas udaljen je i veliki zeleni park, a magistralni put je na svega 200 metara.

Hotel Tehnograd je nakon renoviranja recepcije, loby bara i restorana, nastavio da radi u cilju zadovoljenja potreba i želja brojnih gostiju. Godina 2018. započeta je renoviranjem srca hotela, recepcije, a završava se sa moderno i luksuzno opremljenim sobama. Ukupno 17 novih soba ovog hotela, dobilo je novu dimenziju. Tu su kompletno renovirana kupatila, novi kreveti (single, double) LED rasveta, LCD televizori i jos brojni detalji, koji krase svaku od ovih soba.

Čast nam je predstaviti našu novu ponudu i ovim putem pozvati sve goste koji se nalaze u poseti Tuzli, da svoj ukus i potrebe za ugodnim i modernim smeštajem, potraže na našoj adresi: Žarka Vukovića bb, Slavinovici – Tuzla. Hotel Tehnograd i njegovo osoblje vam želi dobrodošlicu. Na našoj recepciji dočekaće vas ljubazno osoblje koje, između ostalog, može ugovarati i sve vrste taksi prevoza za vas po povlašćenim cenama. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je naš besplatan parking prostor.

Soba za 1 osobu

Svetle, udobne i komforne, ove jednokrevetne sobe namenjene su poslovnim putovanjima, odmoru od duge vožnje ili turističkom upoznavanju grada. Imaju površinu od oko 15 m2 i centralno grejanje, pa su prijatne za odmor i boravak tokom čitave godine.

Oplemenjene su drvenim parketima i drugim funkcionalnim nameštajem od prirodnih materijala, sa maštovitim i svedenim dekoracijama. Tu je prostrani krevet sa noćnim stočićem na uzglavlju i radnim prostorom sa stolom i stolicom, a ukoliko ste sa sobom poneli i po koju radnu obavezu, na raspolaganju vam je direktna telefonska linija, kao i besplatna, bežična internet konekcija. Sve sobe imaju svoja kupatila sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a radi što većeg komfora i udobnosti, u svim sobama je i mini bar. Svoj dan možete započeti i raznovrsnim doručkom na bazi švedskog stola, ili uživati u bašti našeg restorana uz omiljenu kafu i novine.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-tehnograd.com

VZ0_0030 VZ0_0037 VZ0_0039 VZ0_0042 VZ0_9996

Soba za 2 osobe

Ukoliko putujete u romantičnom društvu, ali i sa porodicom ili u društvu kolega, ove sobe pružiće vam sav komfor, privatnost i mir za savršen odmor ili poslovno putovanje. Dvokrevetne sobe su opremljene francuskim ležajevima ili sa dva pojedinačna kreveta, kao i drugim funkcionalnim nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim lepo u njima raspremite i raskomotite.

Sobe su elegantno uređene, sa drvenim parketima i tepisima, a imaju i mali dnevni boravak sa foteljama i stolom za druženje i dnevni odmor. Na raspolaganju vam je direktna telefonska linija, a osveženje možete portažiti u mini baru. Sve sobe imaju i privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa kablovskim izborom kanala, a ukoliko svoje slobodno vreme radije provodite uz omiljene društvene mreže i sajtove, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Za početak dana, tu je naš raznovrsni švedski sto, a lepo vreme prosto mami na kafu u bašti našeg restorana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-tehnograd.com

VZ0_0019 VZ0_0021 VZ0_0025

Soba za 3 osobe

Jednostavno, elegantno i funkcionalno uređene trokrevetne sobe idealne su za odmor u krugu prijatelja, za tim bildinge ili poslovna putovanja u društvu kolega, a dobar su izbor i za porodice sa decom. Sve sobe imaju centralno grejanje, pa su savršene za odmor i boravak u bilo koje doba godine.

Prostor je oplemenjen drvenim parketima i svedenim dekoracijama, a opremljen sa tri pojedinačna kreveta, kao i natkasnama na uzglavlju i funkcionalnim nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim raspremite i raskomotite.

Ove prostrane i lepo uređene sobe imaju i mali prostor za dnevni boravak sa foteljama i klub stolom, koji može poslužiti i kao sasvim udoban radni prostor, a ukoliko ste sa sobom poneli i po koju radnu obavezu, na raspolaganju vam je direktna telefonska linija, kao i besplatna, bežična internet konekcija. Sve sobe imaju i svoja privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a radi što većeg komfora i udobnosti, u svim sobama je i mini bar. Svoj dan možete početi svežim voćem, kafom i toplim pecivom sa našeg švedskog stola, ili uživati u lepom ambijentu bašte našeg restorana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-tehnograd.com

VZ0_0050 VZ0_0056 VZ0_0058

Hotel Tehnograd

1 2 3 4 5

Tuzla


Lepa Tuzla nalazi se na obroncima planine Majevice, na severoistoku Bosne i Hercegovine. Sama geografska pozicija grada učinila ga je značanjnim saobraćajnim čvorištem, pa odavde možete stići do Beograda ili Zagreba za oko 3 časa vožnje, dok je od Sarajeva Tuzla udaljena oko 125 kilometara. Tuzla je, iznenađujuće, jedan od gradova sa najdužim kontinuitetom življenja i razvoja civilizacija, a kroz sve smene epoha, vladara i kultura, ovaj grad počiva na jednoj, veoma čvrstoj „činjenici“ – soli.


Pročitajte više

Oblast Tuzla


U podnožju i na obrnocima Majevice, u lepoj, razlivenoj dolini baškari se Tuzla – ekonomsko, naučno, kulturno i obrazovno sedište severoistočne Bosne. Povoljan geografski položaj omogućava dobru povezanost sa ostalim regionima, Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Ovamo možete stići i direktno na aerodrom Tuzla, dok su aerodromi u Beogradu i Zagrebu udaljeni oko tri sata vožnje kolima.


Pročitajte višePročitajte više - Tuzla
Ostavite komentar:

* obavezno