Hotel Vidović :: Banjalučka regija :: Banja Luka

Osnovni podaci

Ime: Hotel Vidović

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Banja Luka , Banjalučka regija

E-mail:
info@hotelvidovic.com

Sajt:
www.hotelvidovic.com

Telefon: +387 51 245 800

Telefon: +387 51 217 217

Pogodnosti

Hotel se nalazi blizu šetališta u samom centru Banja Luke
TV sa satelitskim kanalima
Mini bar
Besplatan bežični internet
Besplatan parking u podzemnoj garaži (24/7)
Salon lepote za dame u okviru hotela
Restoran
Konferencijska sala
Fen za kosu

Hotel Vidović, Banja Luka

Hotel Vidović smešten je u samom srcu Banja Luke, u neposrednoj blizini Trga i pešačke zone gde ćete moći da razgledate kulturno-istorijsku stranu ovog predivnog grada. Na samo 500 metara od hotela su mnogobrojni spomenici, republičke i gradske institucije koje zaista vredi posetiti, kao i veliki broj marketa i prodavnica zbog kojih hotel Vidović predstavlja savršenu polaznu tačku za obilazak grada na Vrbasu.

Soba za 2 osobe

Sobe za dve osobe mogu udobno ugostiti par ili dvoje prijatelja. Imajući to u vidu, možete izabrati neku od čak 33 soba sa francsukim ležajem ili 8 soba gde postoje dva standardna kreveta.

Sve sobe su lepo uređene, osunčane i čiste. Pored udobnih kreveta tu su i noćni stočići kao i lampe za one koji uživaju u čitanju omiljenog štiva nakon zalaska sunca. Kreveti su opremljeni kvalitetnom posteljinom, a pored njih nalaze se i dve fotelje na kojima ćete moći da se odmorite i opustite. U okviru svake od ovih soba nalazi se i prostrano kupatilo sa fenom.

Uz sve ovo, tu je i TV sa satelitskim kanalima u čijem ćete izboru kanala moći da uživate. Besplatna internet konekcija vam je takođe na raspolaganju, bilo radi zabave ili posla. Ukoliko u toku noći osetite glad ili žeđ, na raspolaganju vam je mini bar u kome ćete uvek naći nešto za grickanje ili po koje hladno piće da vas rashladi u toplim danima.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@hotelvidovic.com

Soba za 3 osobe

Sobe za tri osobe idealne su da ugoste troje prijatelja u jednoj sobi sa tri standardna kreveta ili manju porodicu u nekoj od šest soba koje raspolažu francuskim ležajem i jednim standardnim ležajem. Svaki od ovih kreveta ima nežnu i čistu posteljinu, te ćete ovde moći da spavate kao na oblaku. Osim kreveta tu su, naravno, i lampe i noćni stočići.

U svim sobama možete da se opustite uz satelitsku televiziju i besplatan internet, a na raspolaganju vam je i mini bar uvek kada vam zatreba hladno piće. Svaka od soba ima još i zasebno kupatilo u kome se, pored svih neophodnosti, nalazi i fen za kosu, pa to slobodno možete izostaviti sa svoje liste stvari za poneti.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@hotelvidovic.com

O smeštaju Hotel Vidović

Sa svojih 120 mesta i opremom po najsavremenijim standardima, konferencijska sala u okviru hotela Vidović mesto je okupljanja mnogih poslovnih sastanaka, seminara, konferencija i sličnih događaja. Ova sala ima celokupnu potrebnu tehniku i prevodilačke kabine te obezbeđuje vrhunske uslove za poslovnu atmosferu. U okviru hotela nalazi se i sala za sastanke.

Ukoliko u hotel dolazite automobilom, na raspolaganju vam je podzemna garaža, gde ćete 24/7 moći da bezbedno parkirate svoj auto. Osim svega navedenog, u hotelu možete naći i kozmetički salon gde će ženska populacija moći da se opusti i uživa.

Hotel ispunjava visoka očekivanja i zahteve svojih posetilaca, a privatnost i toplina kojima se hotel ponosi doprineće da upravo ovde doživite lepe trenutke koje nećete zaboraviti. Za sve ljubitelje gastronomije u sklopu hotela Vidović postoje i dva restorana sa 50 i 60 mesta.

Ovde ćete moći da probate neke od domaćih i internacionalnih specijaliteta koje će vam pripremiti vrhunski majstori kulinarstva. ”Ekspres” i ”A la cart” restorani prepoznatljivi su simboli hotela, a uz prethodnu najavu prilikom rezervacije usluga ovde ćete moći i da obezbedite obroke i po hrono jelovniku.

Banja Luka


Banja Luka je pre svega nadaleko poznata kao grad zelenila i to zbog velikog broja parkova koji je krase skoro na svakom uglu. Uredna trava i cveće u parkovima podarili su ovaj epitet kojim se danas sa pravom ponosi. Uske ulice koje se od prepodnevnih časova pune mirisom banjalučkog ćevapa sa razlogom su omiljena destinacija mnogih turista.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Luka
Ostavite komentar:

* obavezno