Jet Star Motel :: Oblast Tuzla :: Živinice

Osnovni podaci

Ime: Jet Star Motel

Vrsta: Motel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Živinice , Oblast Tuzla

E-mail:
mario@sensibih.com

Sajt:
www.jetstarglobe.com/motel-jetstar/

Telefon: +387 35 774 866

Pogodnosti

Jet Star Motel je smešten u centru Živinica

Restoran

Bilijar

Besplatan Wi-Fi

Besplatno iznajmljivanje bicikala

TV

Klima uređaj

Besplatan parking

Jet Star Motel je smešten u centru Živinica, na 7 km od aerodroma Tuzla, i u svom ugodnom ambijentu pruža gostima mogućnost za odličan odmor i opuštanje. U blizini će vam biti pijaca, supermarket, kao i druge pogodnsoti ovog simpatičnog gradića, a uz to motel ima isvoj restoran sa ”a la carte” ponudom, tradicionalnih i internacionalnih jela. Uz to, gosti motela mogu da igraju bilijar, koriste besplatan Wi-Fi internet, kao i da besplatno iznajme bicikle.

Jet Star Motel nudi 24 sobe, sa kapacitetom od 50 kreveta. Sve sobe su opremljene TV-prijemnikom, frižiderom, klima uređajima, kao i telefonima, a naravno svaka ima i svoje privatno kupatilo. Za one koji dođu svojim kolima tu je besplatan privatni parking motela.  Uz sve ovo, sa sobom slobodno povedite i kućnog ljubimca – uz prethodnu najavu.

Soba za 1 osobu

1 2 3

Soba za 2 osobe

1 2 3 4

Soba za 3 osobe

1 2 3 4 5

Živinice


Živinice Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Živinicama u blizini Tuzle? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Živinicama. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Oblast Tuzla


U podnožju i na obrnocima Majevice, u lepoj, razlivenoj dolini baškari se Tuzla – ekonomsko, naučno, kulturno i obrazovno sedište severoistočne Bosne. Povoljan geografski položaj omogućava dobru povezanost sa ostalim regionima, Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom. Ovamo možete stići i direktno na aerodrom Tuzla, dok su aerodromi u Beogradu i Zagrebu udaljeni oko tri sata vožnje kolima.


Pročitajte višePročitajte više - Živinice
Ostavite komentar:

* obavezno