Kamp Borašnica :: Centralna Hercegovina :: Boračko jezero

Osnovni podaci

Ime: Kamp Borašnica

Vrsta: Kamp

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Boračko jezero , Centralna Hercegovina

E-mail:
dzajick@bih.net.ba

Sajt:
www.borackojezero.ba

Telefon: +387 36 724 162

Mobilni: +387 61 482 400
+387 61 577 000

Pogodnosti

Kamp je smešten u srcu netaknute prirode, na samoj obali jezera
Plažni bar
Restoran u okviru kampa
Prehrambena prodavnica u okviru kampa
Sportski sadržaji i tereni
Organizacija izleta, raftinga i krstarenja
Boravak na bazi doručka, pansiona ili polupansiona
Dozvoljeno za kućne ljubimce (bez dodatne nadoknade)
Privatna kupatila u bungalovima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Kamp Borašnica, Boračko jezero

Na samoj obali Boračkog jezera, na oko 20 kilometara od Konjica nalazi se pravi pravcati raj – sasvim prirodan i u prirodnu okolinu lepo ukolpljen Kamp Borašnica koji se sastoji od 20 bungalova. Nećete imati nikakav problem da nas pronađete, pošto plaža ispred naših bungalova slovi za najbolju i najpopularniju na jezeru, pre svega zbog sportskih sadržaja i terena namenjenih svim gositma.

Kamp se prostire na oko 30 hektara zemlje, pa bungalovi nisu zbijeni jedni do drugih, i pružiće vam obilje mira, privatnosti i uživanja u hladovini i zelenilu. Na našoj plaži postoji i bar gde možete potražiti i osveženje ili uživati u jutarnjoj kafici. U okviru kompleksa nalazi se i depandans restoran, udaljen oko 100 metara od bungalova, a ovde možete zasnovati svoj boravak kod nas bilo na pansionu, bilo samo na doručku ili polupansionu.

Bungalov za 4 osobe

Ovde će vas dočekati 20 novih, revnoviranih bungalova izrazito simpatične, drvene spoljašnjosti, uređene da podseća na tipične planinske kućice, sa kosim krovovima koji samo što ne dodiruju pod. Enterijeri ovih bungalova uređeni su u skladu sa jezerskom okolinom, ušuškani u drvene lamperije koje prekrivaju i plafon, dok se na podovima nalaze parketi.

Svaki bungalov ima spavaću sobu sa četiri odvojena ležaja koji mogu biti raspoređeni i u krevete na sprat. Takođe, svi imaju i svoja privatna kupatila sa tušem i kompletnim toaletnim priborom, a opremljeni su i jednostavnim, funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Kako ipak ne biste bili sasvim „odsečeni“ od sveta (sem ukoliko to nije vaša posebna želja), u čitavom kampu obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija, pa možete uživati u omiljenim društvenim mrežama i brzoj komunikaciji.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: dzajick@bih.net.ba

O kampu Borašnica

U blizini kampa postoji i mali market gde možete pronaći sve što vam može biti potrebno, pa ne morate za svaku sitnicu ići daleko od kampa. Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen i bez dodatne naplate, a veliki travnjaci i dosta prostora lišenog saobraćajne gužve pravo su mesto za uživanje sa čitavom porodicom.

Naša vrata otvorena su vam tokom čitave letnje sezone, od prvog maja sve do prvih dana oktobra. Svoj boravak na jezeru možete obogatiti i sadržajima koje sa zadovoljstvom organizujemo za vas: od raftinga Neretvom, preko krstarenja Jablaničkim jezerom, do obilazaka Konjica, sela Džajići, Titovog bunkera ili starih švercerskih puteva. Svim gostima koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđeno je i obilje prostora za parking.

kamp1 kamp2 kamp3 kamp4 kamp5

Boračko jezero


Svega 20 kilometara od istorijskog grada Konjica, znamenitog po svojoj Kamenoj ćupriji i drvodeljama, nalazi se jedno od najlepših jezera Bosne i Hercegovine – Boračko jezero. Ne bez razloga, Boračko jezero naziva se „gorskim okom“ i pravim planinskim jezerom, iako se nalazi na visini od svega 400 metara nadmorske visine. Razlog ovome je što ovo prirodno jezero zahvata udolinu okruženu nekim od najviših, ali i najlepših planina Hercegovine: Prenjem, Visočicom i Bjelašnicom.


Pročitajte više

Centralna Hercegovina


Visoke planine, plahovite, pitke reke i nestvarna jezera deo su centralne Hercegovine, oblasti divlje i gotovo netaknute prirode. Glavni turistički, univerzitetski i administrativni centar ove oblasti je Mostar, „kamena ruža,“ grad podignut u plodonosnoj dolini Neretve. Gornji, severni deo centralne Hercegovine naziva se Visoka Hercegovina, dok se donji, južni, odnosno bliži Jadranskom moru naziva Niskom.


Pročitajte višePročitajte više - Boračko jezero
Ostavite komentar:

* obavezno