Motel Le Pont :: Prijedorska regija :: Prijedor

Osnovni podaci

Ime: Motel Le Pont

Vrsta: Motel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Prijedor , Prijedorska regija

E-mail:
info@motellepont.com

Sajt:
www.motellepont.com

Telefon: +387 52 234 788

Faks: +387 52 234 067

Pogodnosti

Restoran sa 4 zvezdice na prvom spratu
Kafe klub u prizemlju sa velikom baštom
Moderan, savremen i esteski uređen enterijer
Uređen zeleni park oko motela
Terase sa pogledom na reku (velika većina soba i apartmana)
Klima uređaj
Mini bar
Besplatan internet
Telefon
Parking u okviru motela

Motel Le Pont, Prijedor

U izuzetno lepom i prijatnom ambijentu grada Prijedora, na samoj obali reke Sane, nalazi se udoban motel Le Pont. Na samo 1km od strogog centra, ovaj motel uživa u svim prednostima okolnog prirodnog ambijenta i izmeštenosti iz samog gradskog centra.

Izgrađen po najsavremenijim standardima, značajno je unapredio turističku ponudu Prijedora i savršeno je mesto za sve koji uživaju u privatnosti koju pružaju manji smeštaji, a ipak zahtevaju vrhunsku hotelsku uslugu.

Soba za 2 osobe

Sobe su komforne, prostrane i svetle, i najveći broj njih ima svoju terasu sa prelepim pogledom na reku. Ovde možete uživati sa dragom osobom, u prijatnom ambijentu i divnom pogledu.

Sve sobe imaju potpuno opremljena kupatila sa kadama. Pored prostranih kreveta ili francuskog ležaja, u sobama ćete naći ormar i natkasne koje će vam pomoći da se sasvim raskomotite. Sve sobe su klimatizovane i imaju televizor, telefon, mini bar i besplatan internet. Idealne za parove, ali i vrlo komforne za poslovna putovanja ili sve koji vole da ponekad pobegnu od svih.

Za sve informacije o cenama i slobodnim terminima, konatktirajte nas na mejl: info@motellepont.com

 

Apartman za 2 osobe

Apartmani su svetli i prostrani, sa pogledom na reku, komforni i pogodni za parove ili tročlanu porodicu. U spavaćim sobama su, pored prostranih kreveta i ormani i natkasne sa lampom za ljubitelje čitanja u krevetu. Dnevne sobe izlaze na po dve terase, sa izuzetnim pogledom na reku Sanu i zelenu okolinu motela.

Apartmani predstavljaju pravi primer udobnosti, sa garniturama za sedenje modernog dizajna, televizorom za opuštanje, ali i kutkom za rad. Kupatila su potpuno opremljena, sa kadama i u prepoznatljivom modernom dizajnu. Apratmani imaju telefon, internet konekciju, kao i mini bar za potpuni užitak. Ukoliko ste se odlučili sa samostalan boravak, apartmani vam mogu biti ustupljeni uz povoljnije uslove.

Za sve informacije o cenama i slobodnim terminima, konatktirajte nas na mejl: info@motellepont.com

Kafe-klub Le Pont

Kafe-klub Le Pont nalazi se u prizmelju motela, i pored izuzetnog ambijenta može da se pohvali i klupskom atmosferom. Namenjen je mlađim, urbanim ljudima koji su željni dobrih pop, fank, disko i haus ritmova. Posebno je atraktivan u letnjim mesecima kada se zabava prenosi u prijatni, otvoreni ambijent bašte. Uz sve ove pogodnosti motel Le Pont raspolaže velikim parkingom za sve goste i posetioce, koji može primiti čak do 60 vozila.

O smeštaju Motel Le Pont

Na drugom spratu motela, iznad restorana, nalaze se tri savremeno opremljena apartmana i šest soba. U sklopu kompleksa su i restoran i kafe sa fenomenalnim pogledom na reku. Retki su restorani koji mogu da se pohvale činjenicom da uspevaju da održe visok kvalitet hrane i usluge tako dugi niz godina kao što je to slučaj sa našim motelom. U prijatnom i nedavno osveženom ambijentu, sa separeima koji pružaju osećaj privatnosti i komfora, gosti mogu da uživaju u pažljivo probranim jelima i izvrsnim izborom vina iz bogate vinske karte.

Prijedor


Grad Prijedor živi na nadmorskoj visini od 135 metra, na obe obale Sane, najčistije reke u Republici Srpskoj, a podizanju ekološke svesti u minulim godinama posvećuje se sve više pažnje, pa je Prijedor tako postao i ekološki centar Republike Srpske, u kom se održava jedna od najvećih manifestacija posvećenih prepoznavanju i zaštiti izuzetnih karakterisitka ovog podneblja.


Pročitajte više

Prijedorska regija


Prirodne lepote Prijedorske regije koja je smeštena na severozapadu Republike Srpske karakterišu zatalasana polja i livade u blagom spuštanju od Kozare ka jednoj od najlepših reka u ovom delu Evrope: smaragdnoj Uni. Sa jugozapada ova regija je omeđena rekom Unom i istorijskim Novim Gradom, a presecaju je planina Kozara i reka Sana.


Pročitajte višePročitajte više - Prijedor
Ostavite komentar:

* obavezno