Motel Monako :: Centralna Hercegovina :: Čitluk

Osnovni podaci

Ime: Motel Monako

Vrsta: Motel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Čitluk , Centralna Hercegovina

E-mail:
vino@podrumostojic.ba

Sajt:
www.motelmonako.com

Telefon: +387 0 36 642 161

Mobilni: +387 63 893 298

Pogodnosti

Motel se nalazi na 500 metara od središta Čitluka, 2.5 km od Međugorja
Dvorište sa bazenom i roštiljem
TV sa velikim izborom kanala
Klima uređaj
Besplatan bežični internet
Potpuno opremljena mini kuhinja (u apartmanima)
Zajednička terasa
Balkoni u sobama i apartmanima (sa ili bez pogleda na bazen)
Mogućnost degustacije domaćeg vina
Restoran u okviru motela
Obezbeđen parking prostor

Motel Monako, Čitluk

Motel Monako smešten je u Čitluku, na lepoj lokaciji, na samo 500 metara od centra ovoga mesta. Prodavnice i kafići nalaze se upravo u središtu grada, a neke od posebnih turističkih tačaka i kulturno-istorijskih spomenika poput crkve sv. Jakova i brda ukazanja Gospe iz Međugorja udaljeni su svega 2.5 kilometara od motela. Takođe, na 12km od motela možete posetiti netaknutu prirodu Slapova Kravica i reke Trebižat.

Soba za 1 osobu

Za one koji u svom komoditetu i komforu vole da uživaju do krajnjih granica, motel Monako nudi dve jednokrevetne sobe. Ove sobe su prostrane i osunčane tokom većeg dela dana, a obe poseduju i klima uređaj koji će vam dobro doći u toku vrelih letnjih meseci.

U okviru soba za jednu osobu postoji i standardni krevet, koji je potpuno opremljen posteljinom, te ćete moći mirno da spavate na njemu. Tu su još i noćni stočići, lampe i prostrani garderober u koji ćete moći da odložite sve svoje stvari.

Radni sto sa stolicom i ogledalom stoji vam na raspolaganju ukoliko vam treba zbog posla ili jednostavno razonode. Obe sobe imaju TV i besplatnu internet konekciju, a u okviru soba nalazi se još i kupatilo sa tuš kabinom. Najlepši delovi soba su balkoni gde možete sedeti, piti omiljneo vino ili kafu, uz lep okolni ambijent.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vino@podrumostojic.ba

Soba za 2 osobe

Dvokrevetne sobe mogu da smeste par ili dvoje prijatelja koji su odlučili da baš u Čitluku provedu svoj odmor. U motelu Monako ukupno se nalazi osam dvokrevetnih soba, od kojih šest imaju standardne krevete, a dve sobe imaju bračni ležaj.

Svi ležajevi su udobni i u potpunosti opremljeni čistom i mirisnom posteljinom u koju možete da uronite posle napornog dana. Pored kreveta nalaze se i noćni stočići sa lampama za ljubitelje čitanja do kasno u noć. Na raspolaganju vam je još i besplatna internet konekcija, i to u svim sobama, kao i TV na kome ćete uvek naći nešto za relaksaciju ili nešto što vas zanima. Sve sobe su klimatizovane te ćete u letnjim mesecima moći da se rashladite, a u toku zime da se ugrejete.

Radni sto i stolica nalaze se u svakoj od ovih soba, te ukoliko posao nosite sa sobom ili jednostavno želite da rešite ukrštenicu – to možete uraditi upravo na ovom stolu izrađenom od visokokvalitetnog drveta.

Budući da šest (od ukupno osam) dvokrevetnih soba izlaze na balkon koji ima pogled na bazen, sa rezervacijom, ukoliko vam je ovaj detalj bitan, svakako morate požuriti. Pored svega navedenog svaka od ovih soba ima i zasebno kupatilo koje je u potpunosti opremljeno sanitarijom. Neke sobe u kupatilu imaju hidromasažnu kadu, a neke tuševe.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vino@podrumostojic.ba

Apartman za 4 osobe

U okviru motela Monako postoje dva apartmana u kojima se može smestiti jedna porodica ili četvoro prijatelja. Apartmani su prostrani i izuzetno ljupko uređeni, a u toku čitavog dana obasjava ih sunčeva svetlost koja dolazi kroz velike prozore.

U oba apartmana nalazi se veliki, francuski ležaj na kome ćete moći da se opustite i odmorite. Tu se nalaze još i noćni ormarići i lampe. Osim francsukog ležaja u apartmanima se nalazi i jedan kauč koji se može razvući i služiti kao prenoćište za dve odrasle osobe.

Oba apartmana su klimatizovana te je, da biste rashladili prostor, potrebno samo da prevučete zaveste preko prozora i uživate u kvalitetnom vremenu sa dragim ljudima. Na raspolaganju su vam još ovde i besplatna internet konekcija, kao i TV sa velikim brojem kanala.

U apartmanima ćete naći još i dve fotelje kao i veliki sto koji je idealan za kafu i druženja. Oba apartmana izlaze na prekrasan balkon koji ima pogled na bazen i gde možete uživati sa porodicom i prijateljim u lepom i opuštenom ambijentu. U okviru apartmana nalazi se i potpuno opremljena mini kuhinja sa mnoštvom ormarića, ploče za kuvanje i malim frižiderom, a tu su i zasebna kupatila sa hidromasažnom kadom.

Za sve informacije u vezi cena kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vino@podrumostojic.ba

O smeštaju Motel Monako

Motel Monako ima i restoran kapaciteta 50 osoba, gde možete da probate neke od izvanrednih specijaliteta spremljenih pod budnim okom naših veštih kulinarskih majstora. U okviru motela takođe ćete imati priliku da degustirate neka od vrhunskih vina. Motel se takođe pobrinuo i za organizaciju vinskih tura, pa ukoliko ste ljubitelj vina ovo može biti pravo vrhunsko iskustvo. Uostalom, činjenica da se sam motel nalazi u sklopu vinarije dovoljno govori o tome da će gosti imati mogućnost za bliži uvid u pomenute vinarije i vinograde.

U okviru motela Monako nalazi se još i bazen u kome ćete moći da se rashladite tokom vrelih letnjih dana. Ukoliko do motela dolazite svojim najdražim ljubimcem na četiri točka, imajte na umu da ga ovde poptuno besplatno parkirati. Ukoliko, pak, dolazite avionom, najbliži aerodrom nalazi se u Mostaru, na svega 20 kilometara od motela.

Motel Monako je idealan izbor za sve putnike namernike koji su zaljubljenici u prirodu i vole da odmor provedu upravo u dodiru sa njom. Ovaj kraj i okruženje su raj za hedoniste i one koji traže mir i tišinu, gde nema puno mesta za svakodnevne brige. Oko motela nalazi se i prekrasan park, dok je zajednička terasa na kojoj se nalaze stolovi i stolice je mesto okupljanja mnogih posetioca, baš kao i vrt u kome se nalazi i roštilj. Ovde možete pripremiti sebi i svojim najdražima omiljene obroke.

Čitluk


Brotnjo je visoravan na jugozapadu Bosne i Hercegovine i prostire se od prelepog grada Mostara, čitavom dužinom plodne Neretve na jugozapadu ka gradovima na severozapadu i jugu. Administrativni centar čitave ove oblasti je grad Čitluk. Brotnjo se u starim dokumentima pominje pre skoro VII vekova. Da nije Brotnja ne bi naravno bilo ni njegovog adminstrativnog centra – Čitluka, ali bi još manje bilo kvalitetnog vina i duvana – poljoprivrednim tvorevinama vrhunskog kvaliteta s kojima su i uz pomoć kojih odrastale generacije lokalnog stanovništva.


Pročitajte više

Centralna Hercegovina


Visoke planine, plahovite, pitke reke i nestvarna jezera deo su centralne Hercegovine, oblasti divlje i gotovo netaknute prirode. Glavni turistički, univerzitetski i administrativni centar ove oblasti je Mostar, „kamena ruža,“ grad podignut u plodonosnoj dolini Neretve. Gornji, severni deo centralne Hercegovine naziva se Visoka Hercegovina, dok se donji, južni, odnosno bliži Jadranskom moru naziva Niskom.


Pročitajte višePročitajte više - Čitluk
Ostavite komentar:

* obavezno