Motel Na-Na :: Banjalučka regija :: Banja Luka

Osnovni podaci

Ime: Motel Na-Na

Vrsta: Motel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Banja Luka , Banjalučka regija

E-mail:
nanamotel@yahoo.com

Sajt:
www.motelnana.com

Telefon: +387 51 370 050

Pogodnosti

Motel je smešten na 2,5 km od centra Banja Luke
1 km od glavne autobuske stanice i 20 km od aerodroma
A la cart restoran u okviru motela
Kafe bar sa letnjom baštom
Organizacija proslava
Posebne povoljnosti za grupne smeštaje
Garni usluga (noćenje sa doručkom)
Klima uređaji i centralno grejanje
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Dozvoljeno za kućne ljubimce na upit i uz doplatu
Lokalni i aerodromski prevoz uz doplatu
Obezbeđen besplatan parking prostor

Motel Na-Na, Banja Luka

Motel Na-Na lociran je na magistralnom putu Banja Luka – Gradiška, tačnije na svega 2,5 km od centra Banja Luke. Marketi i prodavnice nalaze se već na desetak minuta šetnje od nas, a ovde su i spa i velnes centar. Glavna autobuska stanica grada je na oko 1 kilometar od nas, a aerodrom na 20-ak km. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, ovde ćete naći i naš besplatan parking, a prva stanica gradskog prevoza je svega 200 metara, pa se zbog toga ovde možete brzo i lako snaći i bez kola.

U okviru Motela Na-Na postoji i odličan restoran sa barom i letnjom terasom, gde možemo organizovati i proslave ili specijalne događaje za vas, a vaš boravak kod nas zasnovan je na doručku. Boravak kućnih ljubimaca odobrava se na prethodni zahtev i uz doplatu. Uz sve navedeno, naša recepcija je stalno otvorena, a možemo organizovati i lokalni ili aerodromski prevoz za vas.

Soba za 1-2 osobe

U okviru našeg motela na raspolaganju vam je izbor od 16 soba namenjenih romantičnim parovima, ali i roditeljima sa decom ili pojedincima koji žele da uživaju u svom komforu prostranog, francuskog ležaja. Naravno, tu su i dve sobe opremljene sa dva pojedinačna kreveta, za dvočlana društva ili kolege.

Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, opremljene su drvenim podovima i nameštajem od prirodnih materijala, veoma su komforne i prijatne, a uključuju i mali radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, ukoliko imate i poneku poslovnu obavezu. Privatna kupatila su moderno uređena, sa velikim masažnim tuš kabinama, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim izborom kanala, a za sve koji svoje vreme radije provode uz društvene mreže i sajtove, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak kod nas zasnovan je na doručku, a prave tradicionalne specijalitete i poslastice možete probati u našem restoranu. Za jutarnju kafu naš kafić je pravo mesto, a neke od ovih soba imaju i izlaz na svoje balkone.

Cena za noćenje u sobi sa francuskim ležajem iznosi 40 KM + takse, a u sobi sa dva pojedinačna kreveta 60 KM + takse;
U cenu je uračunat doručak;
Za grupne posete od 40 i više osoba dajemo popuste i do 50%;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: nanamotel@yahoo.com

Soba za 3-4 osobe

Ove sobe namenjene su porodicama, ali i bliskim društvima, a kako se sastoje od dve odvojene prostorije, nisu loš izbor ni za parove. Svih šest trokrevetnih soba je klimatizovano i imaju centralno grejanje, a opremljene su drvenim podovima i nameštajem od prirodnih materijala.

Sastoje se od jednog francuskog ležaja i jednog pojedinačnog kreveta, a neke su dovoljno prostrane da možemo uneti i još jedan krevet. Sve ove sobe su komforne i prijatne, a uključuju i mali radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, ukoliko imate i poneku poslovnu obavezu. Privatna kupatila su moderno uređena, sa velikim masažnim tuš kabinama, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim izborom kanala, a za sve koji svoje vreme radije provode uz društvene mreže i sajtove, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak kod nas zasnovan je na doručku, a prave tradicionalne specijalitete i poslastice možete probati u našem restoranu. Neke od ovih soba imaju i izlaz na svoje balkone, a u prvoj jutarnjoj kafi možete uživati u bašti našeg restorana.

Cena noćenja u u ovim sobama je 90 KM + takse;
U cenu je uračunat doručak;
Za grupne posete od 40 i više osoba dajemo popuste i do 50%;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: nanamotel@yahoo.com

Banja Luka


Banja Luka je pre svega nadaleko poznata kao grad zelenila i to zbog velikog broja parkova koji je krase skoro na svakom uglu. Uredna trava i cveće u parkovima podarili su ovaj epitet kojim se danas sa pravom ponosi. Uske ulice koje se od prepodnevnih časova pune mirisom banjalučkog ćevapa sa razlogom su omiljena destinacija mnogih turista.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Luka
Ostavite komentar:

* obavezno