Motel-pizzeria Actros :: Banjalučka regija :: Nova Topola

Osnovni podaci

Ime: Motel-pizzeria Actros

Vrsta: Motel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Nova Topola , Banjalučka regija

E-mail:
info@actros-pizzeria.com

Sajt:
www.actros-pizzeria.com

Telefon: +387 51 891 647

Faks: +387 51 892 330

Pogodnosti

Udaljeni smo 33 km od Banjaluke, odnosno 14 km od Gradiške

Picerija

Letnja bašta sa 250 mesta

Dva bazena

Sportski tereni

Dečije igralište

Veliki parking

Autoperionica

Klima uređaj

Besplatan Wi-Fi

Room servis

Motel-pizzeria Actros nalazi se pored magistralnog puta Banjaluka – Gradiška, u blizini mesta Nova Topola. Udaljen je 33 km od Banjaluke, odnosno 14 km od Gradiške, i sa radnim vremenom od 00 do 24 h, najomiljenije je mesto za okrepljenje i odmor na putovanju.

Motel-pizzeria Actros počeo je sa radom davne 1998. godine, a stalnim ulaganjem u poslovanje danas je stvoren moderan sportsko-rekreativni kompleks koji u svom sastavu ima 9 bungalova, piceriju sa tri sale, letnju baštu sa preko 250 mesta, zatim dva bazena, sportske terene, dečije igralište, kao i veliki parking prostor sa autoperionicom.

Visok nivo opremljenosti, bogati sadržaji i veoma uslužno osoblje su odlike po kojima je Motel-pizzeria Actros postao nadaleko prepoznatljiv. Veliki broj stalnih gostiju pokazatelj je kvaliteta koji pružamo i dodatni motiv da u svom radu budemo još bolji.

Bungalov za 3 osobe

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Motel-pizzeria Actros

Svi bungalovi su opremljeni jednim bračnim krevetom i jednim dodatnim ležajem, pa mogu tako ugodno ugostiti do 3 osobe. Svaki ima privatno kupatilo, TV, klima uređaj, mini bar, zasebnu telefonsku liniju i odličnu internet konekciju. Ako se odlučite za hranu i piće iz naše kuhinje, usluga u sobi (room service) vam je uvek na raspolaganju.

Takođe, jedan od najatraktivnijih delova naše ponude u letnjem periodu su, svakako, naši bazeni. Higijena i čistoća vode ovde su na vrhunskom nivou. U velikom bazenu se nalaze hidromasažeri koji na telo deluju kako terapijski, tako i relaksirajuće. Zbog toga su preporučljivi i profesionalnim sportistima i svima onima koji žele da se odmore i “napune baterije”. Kompleks bazena poseduje dovoljan broj suncobrana, ležaljki, kao i stolova na kojima možete biti posluženi hranom i pićem iz naše picerije.

1a 2a 3a DCIM100MEDIADJI_0156.JPG 5a 6a 7a 8a 9a 10a 11a 12a 13a 14a 15a

Nova Topola


Nova Topola Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Novoj Topoli? Sajt Obidji Bosnu Vam predstavlja slike smeštaja u Novoj Topoli.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte višePročitajte više - Nova Topola
Ostavite komentar:

* obavezno