Motel Pizzeria Antic’s :: Banjalučka regija :: Laktaši

Osnovni podaci

Ime: Motel Pizzeria Antic’s

Vrsta: Motel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Laktaši , Banjalučka regija

E-mail:
anticspizzeria@gmail.com

Sajt:
www.anticspizzeria.com

Telefon: +387 515 30 333

Mobilni: +387 66 350 350

Pogodnosti

Motel i picerija
Izvanredni sadržaji za decu – otvorene i unutrašnje igraonice
Auto-perionica, frizerski salon
Bebi-soba za previjanje
Klima uređaji
Ventilacija
Zvučna izolacija
Mini bar
Radno vreme 00-24h
TV sa digitalnim kanalima
Besplatan bežični internet
Zasebno garažno mesto ispred apartmana

Motel Pizzeria Antic’s, Laktaši

Izuzetno povoljan tranzitni položaj, blizina Banja Luke i granice sa Hrvatskom čine šarmantni Motel Pizzeria Antic’s iz Laktaša, vrlo popularnim i privlačnim mestom za posjetioce. Od Banja Luke je udaljena 18 kilometara, a od graničnog prelaza sa Hrvatskom i Gradiške 30 kilometara.  Autentičan ambijent i arhitektura, detalji i neobična ponuda učinili su Antic’s  prepoznatljivim  brendom.

Jedinstveni ambijent nudi svim gostima mogućnost ugodnog boravka, a osoblje Antic’s-a će se pobrinuti za brzu i profesionalnu poslugu. Objekat radi non-stop, od 00-24 sata tako da nas možete posjetiti u bilo koje doba dana i noći.

Posebnu pažnju posvetili smo svojim najmlađim gostima, kojima nudimo prostorije za presvlačenje i dojenje beba, poseban toalet za mališane, prostrane igraonice, kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru, gdje mogu uživati i pustiti mašti na volju uz stalni nadzor bejbisiterki.

Apartmani

Savremeno opremljeni i moderno uređeni apartmani namjenjeni su kako parovima ili porodicama, tako i bliskim društvima ili svima kojima je potreban predah i odmor od puta. Svih 9 apartmana opremljeni su klimom, ventilacijom, zasebnim toaletom,  digitalnom TV, besplatnim WI-FI signalom, minibarom, telefonom, a gostima je na raspolaganju i 24-satna sobna posluga. Ono sto posebno izdvajamo kao prednost i kao pogodnost smještaja je to što svaki apartman ima zasebni  garažni prostor ispred same sobe, potpuno natkriven i osiguran garažnim vratima.

Sve navedeno čini ove apartmane vrlo pogodnim i pristupačnim za sve potencijalne goste koji ih iz različitih razloga posjećuju, bilo da su u pitanju poslovni ljudi kojima je u ponudi funkcionalna radna soba sa internetom, osiguran automobil i licni prtljag u garaži ispred sobe, porodice na putovanju ili višednevnom odmoru kojima nude i pomoćni ležaj u sobama, maksimalnu sigurnost i udobnost jer nemaju potrebu iznošenja suvišnog prtljaga zbog neposredne blizine garaže.

Isto tako, za korisnike dnevnog odmora, apartmani sa garažnim vratima nude garantovan mir i diskreciju, kao i sigurnost za Vaš automobil.

Uz ove pogodnosti i ljubazno osoblje recepcije će se potruditi da Vam boravak u našem motelu učini ugodnim, te da se sa zadovoljstvom vraćate.

Dnevni odmor 40,00 KM;
Noćenje za 1 osobu sa doručkom: 49,00 KM;
Noćenje za 2 osobe sa doručkom: 69,00 KM;
Noćenje za 3 osobe sa doručkom: 89,00 KM;
U cenu je uračunata boravišna taksa;
U cenu je uračunata prijava boravišta za strane državljane;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: anticspizzeria@gmail.com

smestaj5 smestaj2 smestaj1

Motel Pizzeria Antic’s

U okviru Motela Pizzerije Antic’s u ponudi je ženski i muški frizerski salon, auto-praona i parking prostor koji je obezbijeđen za sve goste. Više informacija kao I jelovnik sa ponudom hrane možete pogledati na sajtu www.anticspizzeria.com.

nova1 nova6 nova5 nova3 antika2

   antika3 antika4 antika5 antika6 antika7 antika9

Laktaši


Na severozapadu Bosne i Hercegovine, odnosno severu Republike Srpske, na oko 40-ak kilometara od granice sa Hrvatskom, nalaze se sve poznatije mesto Laktaši. Neposredna blizina Banja Luke, jedinstvena prirodna okolina potkozarja, zanimljivo kulturno nasleđe i banjski turizam čine Laktaše sve atraktivnijom turističkom desitnacijom. Ovaj gradić sa oko 5.000 stanovnika kulturno je i privredno sedište istoimene opštine, a društvo mu čine još i Trn, Aleksandrovac, Kriškovci i Slatina.


Pročitajte više

Banjalučka regija


Baš kao dve strane jedne sjajne medalje, u Banjalučkoj regiji smenjuju se ravnice i planine, što ovoj oblasti daje neverovatnu draž i lepotu. Panonski i planinsko-kotlinski delovi koji se smenjuju putem sever-jug što će svakako zaljubljenike u prirodu će oduševiti, a one koje to nisu će načiniti istima. Na samom severu obiluju ravničarski predeli i umerena klima, blage zime i ne previše topla leta. Sever regije je, stoga, znatno nežniji od juga. Posetioce i meštane miluje blagom smenom ravničarskih delova, prelepih bistrih reka i niskih planina.


Pročitajte višePročitajte više - Laktaši
Ostavite komentar:

* obavezno