Pansion River :: Oblast Sarajevo :: Sarajevo

Osnovni podaci

Ime: Pansion River

Vrsta: Pansion

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sarajevo , Oblast Sarajevo

E-mail:
apartmentsriver@gmail.com

E-mail 2:
pansionriver@wwtravel.net

Sajt:
www.pansionriver.com

Telefon: +387 61 205 522

Mobilni: +387 62 373 479

Pogodnosti

Pansion se nalazi na samoj obali Miljacke, u istorijskoj četvrti Bentbaša, 300 m od centra Sarajeva i Baščaršije
Restoran “Bazeni” sa velikom terasom nadnetom nad reku
Recepcija 24/7
Neke sobe imaju terase sa pogledom na reku i panoramu grada
Luksuzni apartman ima potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom
LCD TV sa satelitskim kanalima
Centralno grejanje
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor ispred restorana

Pansion River, Sarajevo

Nov, moderan i luksuzno opremljen Pansion River nalazi se na obali Miljacke, u istorijskom delu Sarajeva, tačnije čuvenom, i u mnogim pesmama opevanom lokalitetu – Bentbaša. Istorijsko jezgro prestonice Bosne i Hercegovine, Vijećnica i Baščaršija udaljene su svega 300 metara, a u isto vreme naša lokacija nudi bekstvo od buke koje može da pruži samo mir i žubor reke Miljacke.

Porodični Pansion River oslanja se na dugogodišnje ugostiteljsko iskustvo jednog od nezaboravnih sarajevskih restorana ”Bazeni”, koji se nalazi na samoj reci, fantastično uklopljen u prirodni ambijent, savršen leti kada je otvorena terasa, ali i zimi, pošto je ova terasa podignuta oko masivnih stabala.

Pogled na reku i prijatna atmosfera ovaj restoran čine jednim od nezaobilaznih mesta, omiljenih kod meštana, ali i turista. Ovde možete probati sve tradicionalne specijalitete – od čuvenih sarajevskih ćevapa, preko sireva, maslina, ajvara do tufahija i gurabija, uz veliki izbor domaćih rakija i vina.

Soba za 2 osobe sa terasom

Maštovito uređena soba sa dva odvojena kreveta idealna je za poslovne partnere, ali parove i nerazdvojna društva. Opremljena je garderobnim ormanom, malim stočićem i tabureima, i sa dekorativnim detaljima i natkasnama, veoma je prijatna za boravak.

Pansion ima centralno grejanje, pa ćete u hladnijim mesecima moći sami da birate koliko će u sobi biti toplo, ali ne i klima uređaj, jer je okolina pansiona na reci veoma prijatna leti. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom i peškirima. Udoban enterijer dopunjava veoma interesantan parket, i jarke, komplemenatrne boje, među kojima dominiraju crveni detalji.

Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa satelitskim izborom kanala, a besplatna bežična konekcija visokog protoka dostupna je u svim sobama, pa ni vaše evenutalne poslovne obaveze neće trpeti.

Za sve informacije o cenama i slobodnim kapacitetima obratite nam se na mejl: apartmentsriver@gmail.com 1 2

Budžet soba za 2 osobe

1 2 3

 

Mala soba za 2 osobe sa balkonom

1 2 3 4

Superior soba za 2 osobe sa pogledom na reku

1 1a 2

Superior soba za 3 osobesa pogledom na reku

Tročlanim porodicama, nerazdvojnim društvima, ali i kolegama i parovima, na raspolaganju su tri sobe koje ugodno mogu smestiti do tri osobe. Sve one sobe imaju tipičan, maštovito poslagan parket, i oplemenjene su prirodnim materijalima, i pažljivo odabranim komadima nameštaja. Jedna soba raspolaže sa tri odvojena kreveta, dok druge dve imaju standardne krevete plus pomoćne ležajeve, pa se mogu koristiti i kao dvokrevetne sobe.

Pansion ima centralno grejanje, pa ćete u hladnijim mesecima moći sami da birate koliko će u sobi biti toplo, ali ne i klima uređaj, jer je okolina pansiona na reci veoma prijatna leti. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom i peškirima.

U trenucima odmora i dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa satelitskim izborom kanala, a besplatna bežična konekcija visokog protoka dostupna je u svim sobama, pa ni vaše evenutalne poslovne obaveze neće trpeti. Uz sve ovo, dve sobe imaju svoje prostrane terase sa baštenskim garniturama, sa predivnim pogledom na reku i centar Sarajeva.

Za sve informacije o cenama i slobodnim kapacitetima obratite nam se na mejl: apartmentsriver@gmail.com 1 2 3 4 5

Soba za 4 osobesa terasom i pogledom na reku

Namenjene porodicama sa decom, kolegama i nerazdvojnim četvoročlanim društvima, na raspolaganju su vam dve sobe sa po dva francuska ležaja. Porstrane i svetle, ove sobe imaju centralno grejanje, pa su pogodne za boravak u bilo kom delu godine, a sa obzirom na blizinu reke, klima uređaji uopšte nisu potrebni da ublaže letenje temperature.

Obe sobe imaju svoja kupatila sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom i peškirima. U trenucima odmora i dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa satelitskim izborom kanala, a besplatna bežična konekcija visokog protoka dostupna je u svim sobama, pa ni vaše evenutalne poslovne obaveze neće trpeti. Uz sve ovo, dve četvorokrevetne sobe imaju svoje prostrane terase sa baštenskim garniturama i predivnim pogledom na Miljacku i ovaj deo Sarajeva.

Za sve informacije o cenama i slobodnim kapacitetima obratite nam se na mejl: apartmentsriver@gmail.com 1 2 2a 3 4

 

Superior soba za 4 osobesa terasom i pogledom na reku

 1 2 3 4 5 6

Junior apartman za 4 osobe sa terasom

1 2 3 4

Jednosoban apartman za 6 osoba sa terasom i pogledom na reku

Naš najluksuzniji apartman namenjen je svima koji za sebe biraju samo najbolje, i žele da boravak ovde upotpune pravom domaćom atmosferom. Sa 55m2, apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, prostrani dnevni boravak sa dve udobne sofe koje mogu poslužiti kao dodatni ležajevi, pa uz mogućnost dodavanja još jednog kreveta, ovaj moderno uređeni apartman može ugodno da smesti čak do 6 odraslih osoba.

Veoma maštovito i funkcionalno rešen, apartman je prostorno segmentisan policama i funkcionalnim nameštajem, pa ga karakteriše otvoren prostor i komfor. U dominantnim komplementarnim bojama, minimalistički uređen i oplemenjen prirodnim materijalima i finim dekoracijama, biljkama i toplim detaljima, kamenjem i svećama, ovaj apartman je odličan izbor sa sve koji planiraju duži boravak u Sarajevu.

Sadrži i potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, stolicama i šarmantnim šankom, pa je kao stvoren za druženje i uživanje u gotovo klupskoj atmosferi. Kupatilo je moderno opremljeno tuš kabinom, toaletnim i kozmetičkim priborom, a uređeno je da odgovara celokupnom enterijeru apartmana.

Za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je LCD TV sa satelitskim izborom kanala, a biće vam dostupna i besplatna bežična konekcija visokog protoka. Najbolje smo ostavili za kraj. A, to je predivan balkon koji ima ovaj apartman sa koga se pruža čudesan pogled na reku Miljacku i prelepo okruženje ovog dela Sarajeva.

Za sve informacije o cenama i slobodnim kapacitetima obratite nam se na mejl: apartmentsriver@gmail.com 1 2 3 5 6

 

Comfort apartman za 6 osoba sa terasom i pogledom na reku

1 2 3 4 5

 

Restoran ”Bazeni”

Restoran ima živu muziku, i sa predivnim ambijetnom odličan je izbor i za proslave najvažnijih, svečanih trenutaka, svadbi, rođendana i drugih specijalnih prilika. Ovaj restoran nalazi se direktno iznad samih apartmana, i tu se služi doručak koji je uračunat u cenu noćenja.

Inače, upravo u ovom restoranu su karijere započinjale danas afirmisane zvezde narodne muzike, poput Harisa Džinovića i Halida Bešlića, a i mnogi drugi koji su pevali ovde krajem 80-ih godina. Takođe, gledano kroz istoriju, na mestu današnjeg restorana “Bazeni” pre oko 420 godina otvorena je najstarija sarajevska kafana koja je nosila ime “Šabanova kahva”.

 Svim gostima je obezbeđen besplatan parking za automobile i autobuse, a naša recepcija je otvorena 24/7. Ljubazni domaćini Pansiona River učiniće sve da vam boravak u Sarajevu ostane u nezaboravnom sećanju.

Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više

Oblast Sarajevo


Nije lako ispričati priču o Sarajevu. Toliko prirodnih divota na malom prostoru, toliko različitih mirisa, ukusa i uticaja u jednom gradu. Nema tog turističkog vodiča koji opisuje Balkan, a koji u rubriku „obavezno posetiti“ među prvima ne stavlja grad Sarajevo i njegovu okolinu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njen administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sarajevo
Ostavite komentar:

* obavezno